Tuotteet

Photowall valmistaa laadukkaita seinäkoristeita, jotka antavat huoneelle aivan uudenlaista ilmettä. Kaikki aiheet valitaan huolellisesti ja painetaan tilauksesi mukaisesti. Voit valita aiheen valikoimamme tuhansien vaihtoehtojen joukosta tai tilata oman näköisesi tapetit ja taulut, jotka olet itse suunnitellut.

Tuotevaihtoehdot

Kaikki tuotteemme räätälöidään ja painetaan tilauksesi mukaisesti. Täältä voit lukea lisää tuotteiden laadusta ja asentamisesta.

Tapetit

Photowallin valmistamat tapetit edustavat parasta mahdollista laatua sekä materiaaleiltaan että painojäljeltään. Ne on helppo asentaa, koska ne painetaan omien mittojesi mukaan sopimaan omalle seinällesi. Mukana tapettiliima.

Lue lisää tapeteistamme

Canvastaulut

Canvastaulujamme on saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa jopa 100 cm leveinä ja korkeina. Canvastaulu toimitetaan valmiiksi koottuna, ja se on valmis ripustettavaksi heti!

Lue lisää canvastauluista

Julisteet

Julisteemme ovat ainutlaatuisia ja ne voidaan sovittaa haluamaasi kokoisiksi ja näköisiksi. Julisteesi painetaan heti tilauksen tehtyäsi ja lähetetään 1–4 päivän kuluessa.

Lue lisää julisteistamme

Oma kuva

Meillä voit ladata oman kuvan ja tilata tuotteen suoraan. Jos haluat muuttaa kuvassa jotakin, kuten vaihtaa väriä ja lisätä tai poistaa kohteita, taitavat kuvankäsittelijämme auttavat sinua mielellään.

Luo oma tapetti

Luo oma canvastaulu

Luo oma juliste