Pidennä kesää

Me kaikkihan haluaisimme enemmän aurinkoisia päiviä ja lämpimiä iltoja? Pitkä talvi on jo unohdettu, ja sen sijaan, että ajattelisimme lähestyvää syksyä, nautimme loppukesästä ja jatkuvasta seuraelämästä, retkistä ja ehkä satunnaisista pulahduksista mereen ja järviin. Suomalainen kesä nyt, kun se on kerrassaan parhaimmillaan! Ja juuri nyt luomme muistoja, joita sitten haluamme kantaa mukanamme. Pitkään. Älä unohda ikuistaa muistojasi – valokuvatapettien, taulujen ja julisteiden avulla ne voivat kirkastua mielessä ja antaa lämpöä pitkälle syksyyn.

Swanlake - Jonna Jinton

Taulut ja julisteet luovat ainutlaatuisia seinäpintoja, jotka ovat täynnä kesämuistoja

Tee kodin valkoiseen seinään muutos ja koe kesän hienoimmat hetket yhä uudelleen ja uudelleen taltioidun lomamuiston kautta. Tunnelmaan eläytymiseksi tauluseinä on mukava ja älykäs ratkaisu. Valitse joitain suosikkikuviasi, vaihtele kokoja ja valitse, haluatko tauluja vai julisteita – tai molempia! Saat nopeasti ja näppärästi inspiroivan ja täysin ainutlaatuisen seinän, jonka avulla voit kokea kesän uudelleen joka päivä.

Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä täydellistä kuvaseinää varten.

Bantayan Sunrise II - Great Light

Valokuvatapetti – herätä kesän paras hetki eloon

Onnistuitko nappaamaan kuvan juuri täydellisestä hetkestä? Onneksi olkoon! Anna sille nyt ansaitsemansa tila valokuvatapetin avulla. Kuvittele kokonainen seinä, joka herättää tunteita ja muistoja. Tuskin on parempaa tapaa pidentää kesää! 

Lue lisää oman tapetin luomisesta täältä.

Golden Ray - Isabella Ståhl

Tarvitset vain korkearesoluutioisen kuvan 

Oman tapetin, taulun tai julisteen luominen on helppoa. Katso seinää tyhjänä pintana, jossa voit antaa tilaa ainutlaatuiselle ja persoonalliselle sisustukselle. Valitse yksi tai useampi kesän suosikkikuvistasi (tiedämme kyllä, että valitseminen voi olla vaikeaa) ja lataa ne valokuvatyökalumme avulla. Useimmat formaatit (jpg, tif, eps tai pdf) käyvät, kunhan kuva on korkearesoluutioinen. Anna halutut mitat, rajaa kuva ja valitse materiaali. Sillä selvä! Jos et ole varma, onko kuvan resoluutio riittävä, voit valita henkilökohtaisen avustuksen lataamisen jälkeen, ja tarkistamme kuvan maksutta ennen tilauksen tekemistä.

Psst! Jos et ole katsellut kesäelämää linssin läpi, meillä on valmiina laaja valikoima ihania tapetteja, tauluja ja julisteita. Monet meistä haluaisivat jälleen matkustaa – miksi et nauttisi suosikkikohteestasi kotona matkaa odottaessasi? Tutustu Staycation-kokoelmaamme ja löydä paljon inspiroivaa ulkomaista tunnelmaa!

Lisää luettavaa.