Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Piilotettu lintu - ruskea harmaa - Tapetti - Keittiö

10

aihetta

Kokoelma:

Scandinavian Surface – In The Woods & The Hidden Bird

Kietoudu syksyyn norjalaisen Scandinavian Surface -suunnitteluyrityksen uusilla aiheilla. Photowall ja Scandinavian Surface ovat tehneet alusta alkaen tapettiyhteistyötä, ja ScandinavLue lisääian Surface luo jatkuvasti kauniita myydyimpiä tapettimallistoja, joissa on vankkaa skandinaavista tyyliä, upeaa eheyttä ja hienoa raikkautta. Tällä kertaa se on kaksiosainen mallisto nimeltä In The Woods & The Hidden Bird, joka koostuu 10 voimakkaasta tapetista.

Valinnut:
Photowall

Astu lumottuun metsään kanssamme!

Scandinavian Surfacen loputon puista ja luonnosta lumoutuminen on jälleen kerran innoittanut uutta tapettimallistoa. He ovat valinneet projektiin seikkailunhaluisen lähestymistavan ja muuttaneet lumottuun metsään jokaiseksi vuodenajaksi. Puunrungot ovat täynnä elämää ja tarinoita. Oksat kietoutuvat toisiinsa muodostaen luonnon kevyen filigraanin. Elävät värit vuorottelevat saumattomasti lämpimien ja viileiden sävyjen välillä kauniita ja luonnollisia paletteja muodostaen. Astu lumottuun metsään kanssamme!

In the Woods

In the Woods -mallisto vie sinut orgaaniseen, tyylikkääseen metsään, jossa ei ole samanlaisia puita, ja kokoonpano muodostuu voimakkaista graafisista kontrasteista ja hillityistä väreistä. Kuviot ja värit heijastavat pohjoismaista luontoa ja vuodenaikoja rohkeissa, keväänvihressä sävyissä, hillityssä melankolisessa syksyn tunnelmassa, sinisissä talvipäivissä ja viileissä kesäöissä. Mallin pituus on 10 metriä, ennen kuin kuvio toistuu, ja sen ansiosta voimme kävellä pitkää seinää pitkin ja löytää jatkuvasti jotain uutta kuten tosielämän metsissä. In the Woods sopii täydellisesti pitkiin seinäosuuksiin, ja voit valita leikkauksen, joka sopii seinällesi sen koosta riippumatta.1 Nauti löytämistäsi kuvioiden ja värien yksityiskohdista ja etsi pieniä salaisuuksia, joita aina piileskelee metsässä…

The Hidden Bird

Hidden Bird -mallisto on lempeä, tuoksuva metsä, joka syleilee sinua hehkuvilla väreillä, herkillä kontrasteilla ja metsän pehmeällä pohjalla. Paletti on koottu sopimaan moniin materiaaleihin ja sisustuksiin. Kaikki mallit koostuvat sekä kylmistä että lämpimistä väreistä, kuten luonto itse tekee kaikkina vuodenaikoina. Metsässä voit aina kuulla lintujen laulavan. Mutta missä ne ovat? Ne elävät salaista elämäänsä oksien väliin piilotettuina. Mutta jos istut alas ja etsit silmilläsi, saatat ehkä nähdä ne.
Valinnut:
Photowall
  • Näytetään 1-10 10:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.