Kuvittaja Saga-Mariah Sandbergin tapettikokoelma herättää kevättunnelmaa vuoden ympäri

Photowallin uusi tapettikokoelma DAWN CHORUS on värejä räiskyvä kooste kauniita kevään merkkejä kuvaavia kuvioita, joka on ruotsalaisen kuvittajan, Saga-Mariah Sandbergin, luoma. Kokoelma on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta ja koostuu kahdeksasta käsin piirretystä tapettiaiheesta, joissa on niittykukkia, kauniita ruusuja ja ruotsalaisia metsämarjoja.

The Forest Meadow

Luonto suurimpana inspiraationlähteenään Saga-Mariah Sandberg luo unenomaisia, yksityiskohtaisia kuvia erilaisista ruotsalaisista luontomaisemista. Jokainen kuvio on käsin maalattu luonnon omalla väriasteikolla ja esittää aina jotakin tiettyä biotooppia ja sille ominaista kasvistoa ja eläimistöä.Kokoelman nimi DAWN CHORUS viittaa kevätlintujen lauluun aamuisin ja asettaa kokoelmalle tietyn tunnelman. Kaikki kuvat on luotu luonnon omissa väreissä ja haettu ruotsalaisen maiseman historiallisista paikoista.

Saga-Mariah Sandbergin tapettikuvio antaa meidän kokea luonnon kauneuden ja moninaisuuden, ja se myös inspiroi oppimaan tuntemaan meitä ympäröivän luonnon. Kuviossa Metsäaukea (The Forest Meadow) vierailemme ruotsalaisessa kuusikossa ja sen syvissä väreissä ja tapaamme leivosia sinivuokkojen, orvokkien ja kielojen keskellä. Sammalpuutarha (The Fern Garden) hakee inspiraationsa vanhoista koulujulisteista ja esittää varjoista puutarhaa ennen ja jälkeen sadetta puutarhaetanoineen, jotka kurkistavat esiin saniaisten ja sammaleiden kätköistä.

Kokoelmalla DAWN CHORUS voit kutsua luonnon kotiisi. Valoisat värit luovat ilmavan, skandinaavisen ilmeen persoonallisella leimalla. Jos haluat kodikkaamman ja viihtyisämmän tunteen huoneeseen – valitse tummemmat tapetit.

The Moss Garden After Rain
Katarina (White)

Tietoa Saga-Mariah Sandbergista

Saga-Mariah Sandberg on ruotsalainen taiteilija ja kuvittaja, ja hän on syntynyt 1983 Värmlannissa. Luonto suurimpana inspiraationlähteenään Saga-Mariah luo todentuntuisia ja eläväisiä kuvia, jotka kuvaavat pohjoista kasvistoa ja eläimistöä. Kuvat on aina maalattu käsin, usein akvarellina, lyijykynällä tai tussilla, ja niitä leimaa tekninen taitavuus ja huolellinen väritarkkuus, joka vastaa luonnossa esiintyviä värejä.Saga-Mariah on pitänyt näyttelyitä muun muassa New Yorkissa ja Berliinissä ja tehnyt kuvituksia useille ruotsalaisille tuotemerkeille, kuten Apoteket Hjärtat -apteekkiketjulle, Björn Borgille, Husqvarnalle, IKEAlle, Lokalle ja Tekniska Museet -museolle. Hänet on valittu yhdeksi kevään suunnittelijakyvyistä FORMEX Design Talents 2019 -sivustolla ja hänen satumaiset kuvansa ovat olleet esillä kasvillisuutta kuvaavissa julisteissa, postikorteissa, kuvioiduissa kankaissa ja nyt tapettina Photowallilla.

Lehdistöhuone 
Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Saga-Mariah Sandberg - DAWN CHORUS

Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.