Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Kuvittaja Saga-Mariah Sandbergin tapettikokoelma herättää kevättunnelmaa vuoden ympäri

  Photowallin uusi tapettikokoelma DAWN CHORUS on värejä räiskyvä kooste kauniita kevään merkkejä kuvaavia kuvioita, joka on ruotsalaisen kuvittajan, Saga-Mariah Sandbergin, luoma. Kokoelma on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta ja koostuu kahdeksasta käsin piirretystä tapettiaiheesta, joissa on niittykukkia, kauniita ruusuja ja ruotsalaisia metsämarjoja.
  The Forest Meadow

  Luonto suurimpana inspiraationlähteenään Saga-Mariah Sandberg luo unenomaisia, yksityiskohtaisia kuvia erilaisista ruotsalaisista luontomaisemista. Jokainen kuvio on käsin maalattu luonnon omalla väriasteikolla ja esittää aina jotakin tiettyä biotooppia ja sille ominaista kasvistoa ja eläimistöä.Kokoelman nimi DAWN CHORUS viittaa kevätlintujen lauluun aamuisin ja asettaa kokoelmalle tietyn tunnelman. Kaikki kuvat on luotu luonnon omissa väreissä ja haettu ruotsalaisen maiseman historiallisista paikoista.

  Saga-Mariah Sandbergin tapettikuvio antaa meidän kokea luonnon kauneuden ja moninaisuuden, ja se myös inspiroi oppimaan tuntemaan meitä ympäröivän luonnon. Kuviossa Metsäaukea (The Forest Meadow) vierailemme ruotsalaisessa kuusikossa ja sen syvissä väreissä ja tapaamme leivosia sinivuokkojen, orvokkien ja kielojen keskellä. Sammalpuutarha (The Fern Garden) hakee inspiraationsa vanhoista koulujulisteista ja esittää varjoista puutarhaa ennen ja jälkeen sadetta puutarhaetanoineen, jotka kurkistavat esiin saniaisten ja sammaleiden kätköistä.

  Kokoelmalla DAWN CHORUS voit kutsua luonnon kotiisi. Valoisat värit luovat ilmavan, skandinaavisen ilmeen persoonallisella leimalla. Jos haluat kodikkaamman ja viihtyisämmän tunteen huoneeseen – valitse tummemmat tapetit.

  The Moss Garden After Rain
  Katarina (White)

  Tietoa Saga-Mariah Sandbergista

  Saga-Mariah Sandberg on ruotsalainen taiteilija ja kuvittaja, ja hän on syntynyt 1983 Värmlannissa. Luonto suurimpana inspiraationlähteenään Saga-Mariah luo todentuntuisia ja eläväisiä kuvia, jotka kuvaavat pohjoista kasvistoa ja eläimistöä. Kuvat on aina maalattu käsin, usein akvarellina, lyijykynällä tai tussilla, ja niitä leimaa tekninen taitavuus ja huolellinen väritarkkuus, joka vastaa luonnossa esiintyviä värejä.Saga-Mariah on pitänyt näyttelyitä muun muassa New Yorkissa ja Berliinissä ja tehnyt kuvituksia useille ruotsalaisille tuotemerkeille, kuten Apoteket Hjärtat -apteekkiketjulle, Björn Borgille, Husqvarnalle, IKEAlle, Lokalle ja Tekniska Museet -museolle. Hänet on valittu yhdeksi kevään suunnittelijakyvyistä FORMEX Design Talents 2019 -sivustolla ja hänen satumaiset kuvansa ovat olleet esillä kasvillisuutta kuvaavissa julisteissa, postikorteissa, kuvioiduissa kankaissa ja nyt tapettina Photowallilla.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Saga-Mariah Sandberg - DAWN CHORUS

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Fruta Proibida – värejä räiskyvää kuvioloistoa

  by Photowall FI

  Photowallin designyhteistyö ruotsalaisen muotoilijan Iwa Herdensjön kanssa tarjoaa reheviä kuvioita, joissa värit räiskyvät. Mallisto on saanut inspiraatiota luonnosta, ja se flirttailee sekä välimerellisen tunnelman että 70-luvun kanssa.

  Maailman ympäri Mini Empiren matkassa

  by Photowall FI

  Villieläimiä Afrikan savanneilla, ihania pohjoismaisen käsityöperinteen innoittamia pikkutalokuvioita ja hurmaavia Galápagossaarten vesieläimiä. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä uusimman suunnitteluyhteistyömme tuloksen eli leikkisän Around the world -tapettimalliston, jonka takana on Mini Empire. Mallistossa on kolme mielikuvituksellista tapettiaihetta, joita on saatavilla eri väreissä ja omien mittojen mukaan.

  Arjen unohdettujen aarteiden innoittamia tapettikuvioita

  by Photowall FI

  Photowall esittelee syksyllä 2017 eteläafrikkalaisen Lemon-designstudion kanssa tekemänsä toisen designyhteistyön tulokset. Haphazard Places mallisto koostuu 13 itsenäisestä tapettikuviosta, jotka kaikki ovat arkisten yksityiskohtien innoittamia.

  Scandinavian Surface -tapettimallisto nostaa luonnon keskiöön

  by Photowall FI

  Photowallilla on ilo esitellä Nordic Moods -mallisto, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Moninkertaisesti palkittu suunnittelijaryhmä on tullut tunnetuksi hillityn elegantista tyylistään, jossa on pohjoismaisen luonnon kauniita siluetteja. Tämä teema toistuu jälleen Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyössä.

  Käsinmaalattu ja digitaalinen yhdistyvät uniikissa tapettimallistossa

  by Photowall FI

  Ruotsalainen designtuotemerkki Photowall lanseeraa vuoden uutuuden Manuscriptin – uniikin tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen muotoilija Andreas Engesvik. Andreas on vanhojen tekniikoiden inspiroimana luonut kolme käsinmaalattua kuviota, joista kaikista on saatavana eri värivaihtoehtoja.

  Photowallin ja Acne JR:n ainutlaatuinen tapettiyhteistyö

  by Photowall FI

  Photowall esittelee ylpeänä Trompe l’œil -tapettimalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen Acne JR. Mallisto leikittelee tunnetuilla kuvioilla, joista on tehty uudenlaisia graafiseen tyyliin. Kaikissa näkyy Acne JR:n tunnettu muotokieli.

  Tässä ovat vuoden 2019 sisustustrendit

  by Photowall FI

  Miltä vuoden 2019 sisustustrendit näyttävät? Mitä suurilta sisustusmessuilta on noussut esille? Bloggaaja, luovan työn tekijä ja tee-se-itse-ammattilainen Anna María Larsson on koonnut vuoden trendit yhteen auttaakseen sinua oikeaan suuntaan. Sukella mukaan trendien syvyyksiin!

  Cathy Nordströmin Daydreams-lastenmallisto

  by Photowall FI

  Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mitä mielikuvituksellisimman muotoisia kiviä sekä sinisiä jääkarhuja, jotka asustavat metsässä flamingojen ja valtavien mansikoiden keskellä. Tämä on Daydreams - lastenmallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija ja kuvittaja Cathy Nordström.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.