Trendiraportti – syksy/talvi 2023

Astu vuoden 2023 syksyn trendien kiehtovaan maailmaan. Rauhallisista vesimaisemista leikkisiin ilmaisuihin, yltäkylläiseen mahtipontisuuteen ja kosmiseen mystiikkaan – jokainen trendi tuo elämää asuintiloihisi. Tästä oppaasta löydät valikoidut tapettimallistomme, jotka ovat saaneet inspiraationsa tämän vuoden suurimmista trendivaikutteista. Uppoudu värien, kuvioiden ja tunnelmien rikkaaseen kokonaisuuteen, joka muuttaa kotisi rajattoman luovuuden ja sielullisen ilmaisun kankaaksi.

Digitaalinen ilmaisu

Elevation Landscape - Indigo |  PWP

Uskaltaudu tänä syksynä tulevaisuuden sydämeen seuraten trendiä, joka vangitsee yhden vuoden 2023 vaikutusvaltaisimmista virtauksista. Tässä liikkeessä teknologia ja muotoilu yhdistyvät vaivattomasti, ja se tarjoaa tyylikkäitä metallisia värejä, futuristisia sinisiä sävyjä ja digitaalisen maailman inspiroimia vivahteita, jotka herättävät luovuuden. Uteliaisuus ja jännitys sumentavat taiteen, teknologian ja fyysisen maailman välisiä rajoja ja kutsuvat tutkimaan niitä. Tässä visuaalisessa odysseiassa mystiset ulottuvuudet ja piilevä viisaus kietoutuvat saumattomasti digitaaliseen maisemaan ja luovat arvoituksellisen fuusion. Tämä trendi kutsuu sinua hyväksymään tuntemattoman, hyödyntämään rajattomia mahdollisuuksia ja olemaan muotoilun tulevaisuuden edelläkävijä.

 

Maksimalistisuuden ihme

Nymph Dance | Rachel Pansky

Valmistaudu kuvioiden ja värien räjähdykseen toisessa suosikkitrendissämme. Se on rohkeuden, uskalluksen ja ylellisyyden juhlaa. Jokaisesta huoneesta tulee kangas, jossa kuviot tanssivat harmonisesti ja eloisat korostusvärit luovat visuaalisen ilon sinfonian. Se on silmänruokaa, joka suorastaan huokuu rajatonta itseilmaisua. Tämä trendi sytyttää poikkeuksellisen ja rohkean luovuuden tulen, jossa kuviot törmäävät harmoniseen kaaokseen ja tuovat tiloihin dynaamisen ja vilkkaan ilmapiirin, jota on vaikea vastustaa.

                                               

"Hyväksy epätavallisuus ja vapauta poikkeuksellisuus."

                                               

Nostalginen modernismi

Femme Fatal - White Smoke | PWP

Tällä kaudella nostalgia nousee esiin trendissä, jossa yhdistetään menneisyys ja nykyaika saumattomasti. Vintagen viehätys kohtaa modernin tyylikkyyden ja sekoittaa tekstuureita, kuvioita ja värejä jännittävällä tavalla. Se on ajaton matka, joka yhdistää muistot ja tulevaisuuden mahdollisuudet leikkisästi. Tämä trendi yhdistelee retroa ja modernia tyyliä ja luo tunnelman, joka tuntuu sekä kodikkaalta että virkistävän uudelta.

Seesteiset paratiisit

Below the Surface II | Jonna Hallberg

Maailman kaaoksen keskellä toivotamme tervetulleeksi rauhallisen keitaan, jonka seesteiset tilat tarjoavat rauhaa. Kun keskitymme olennaiseen, suuntaamme energiamme keskeisiin elementteihin, jotka tuovat tasapainoa. Paletti sisältää lempeitä valkoisia, meriruohonvihreitä ja rauhoittavia sinisiä sävyjä, jotka luovat rauhallisen seesteisen ilmapiirin. Luonnonmateriaalien ja minimalistisen sisustuksen harmonisoinnin avulla tilat muuttuvat äärimmäisen rauhallisiksi ja rentouttaviksi paratiiseiksi. Tämä trendi kutsuu rentoututumaan, latautumaan ja löytämään lohtua yksinkertaisuuden ja luonnon luontaisen kauneuden syleilystä.

                                               

"Päästä irti tarpeettomasta ja löydä sisäinen rauha yksinkertaisuudessa."

                                               


Tutustu neljään kuratoituun kokoelmaan vuoden 2023 syksyn/talven tapetteja, joista jokainen ilmentää taidokkaasti jotakin ainutlaatuista trendiä.

TRENDI 1  |  WILD CURRENT

Valloittava rauhallisuus

Sukella tämän trendin seesteiseen rauhallisuuteen, jossa veden kiehtova olemus muovaa asuintilasi rauhalliseksi pyhätöksi. Uppoudu veden rauhoittavan luonteen inspiroimiin olennaisiin elementteihin, jotka johdattavat sinut sisäiseen rauhaan. Aktivoi oma "Älä häiritse" -tilasi ja rauhoitu.

Paletti: merensininen – metsänvihreä – koralli – beige

Photo Credits - Unsplash
Kuvat – Unsplash

Pehmeät aprikoosin ja eloisan meriruohon sävyt kietoutuvat toisiinsa ja tuovat mieleen rauhalliset auringonlaskut, jotka tuovat seesteisyyttä ympäristöösi. Maanläheiset pohjasävyt jäljittelevät majesteettisia rannikkokallioita, mikä lisää ripauksen luonnollista eleganssia. Tämä kuratoitu mallisto vangitsee seesteisten vesimaisemien olemuksen sekä tarjoaa lohtua ja viihtyisyyttä, joka ympäröi asuintilasi.

Tutustu kokoelmaan

TRENDI 2  |  ELEMENTS OF PLAY

Rajaton luovuus
 

Leikkisä ilmapiiri kohtaa epätavallisen muotoilun ja ripauksen huumoria. Tässä mallistossa on eloisa sekoitus tekstuureita, kuvioita ja värejä, jotka kaikki yhdistyvät odottamattomalla tavalla. "Enemmän on enemmän" -filosofian mukaisesti tämä trendi kukoistaa luovan yltäkylläisyyden riemussa. Nämä tapetit edustavat hauskanpidon ja luovuuden sanomaa innovatiivisista materiaaleista omituisiin sijoitteluihin. Aivan kuten pelit ja palapelit tarjoavat tauon jokapäiväisistä rutiineista, nämä mallit kutsuvat sinut irrottautumaan ja viettämään leikkimielisen hetken.

Paletti: kirkas oranssi – keltainen – smaragdinvihreä – sininen – vaaleanpunainen

Kuvat – Unsplash

Tämän trendin vaikutusta sisustukseen mukaisesti tämä tapettimallisto rohkaisee sinua käyttämään värejä ja mittakaavoja, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Sekoita vintagea ja moderneja elementtejä, käytä rohkeita värejä ja anna monimutkaisten yksityiskohtien loistaa. Jokaisesta huoneesta tulee optimismin ja energian kangas, joka huokuu leikkisyyttä ja tuo iloa koko tilaan.

Tutustu kokoelmaan

TRENDI 3  |  SECRET CHAMBER

Kiehtova huomio
 

Astu mahtavuuden ja loiston valtakuntaan. Menneistä ajoista ja erilaisista kulttuureista peräisin olevassa mallistossa yhdistyvät antiikin aarteet ja moderni estetiikka. Käsityö, laatu ja intohimo ovat keskiössä. Mahtipontinen tyyli sopii niille, jotka suhtautuvat elämään rajattomalla intohimolla ja tekevät jokaisesta hetkestä teatraalisen. Se on visuaalista silmänruokaa, jossa kuviot ja materiaalit on valittu huolellisesti, mukaan lukien eksklusiiviset kivet, jotka on koristeltu dramaattisilla elementeillä yltäkylläisyyden takaamiseksi.


Paletti: verenpunainen – syvän sininen – antiikin ruskea – harmaa

Kuvat – Unsplash

Monimutkaiset kuviot sulautuvat yhteen kaarien, mosaiikkien, laattojen ja ylellisten kudottujen mattojen kanssa. Damaskit, geometriset muodot ja kukat koristavat sisustusta. Uskalla elää rohkeasti ja intohimoisesti sekä nauttia taiteellisuudesta. Täytä tilasi tällä ylellisellä trendillä, joka herättää tunteen ajattomasta dramaattisuudesta ja houkuttelevasta ylellisyydestä.

Tutustu kokoelmaan

TRENDI 4  |  LUMINOUS SOUL

Kosminen matka
 

Aloita yhteyden ja löytämisen matka. Uppoudu visuaaliselle matkalle, jossa mysteeri ja digitaalisuus yhdistyvät toisiinsa ja joka johdattaa sinut mystisten maisemien läpi paljastaen piileviä oivalluksia. Tämä trendi yhdistää valovoimaiset sielut ja digitaalisen maailman, ja siinä on kirkkaita violetteja, metallisia sävyjä ja mystisiä symboleja, jotka kietoutuvat saumattomasti toisiinsa, sekä tarotin, astrologian ja teknologian elementtejä.

Paletti: laventeli, violetti – metallinen – sininen – maidonvalkoinen – vaaleanpunainen

Kuvat – Unsplash

Loistavat violetit ja taivaalliset symbolit harmonisoituvat ja muodostavat inspiroivan sekoituksen mystiikkaa ja digitaalista taiteellisuutta. Hyväksy tämä mallisto omaksesi ja tuo seinillesi kosmisia ihmeitä, jotka tekevät sisustuksestasi kiehtovan.

Tutustu kokoelmaan