Kesän trendinäkymät – trendit ja tapetit, joita kannattaa seurata

Kun kevät on täällä ja kesä on tulossa aikana, jolloin monet meistä ovat kotona, haluamme kodin tuntuvan kotoisalta ja viihtyisältä. Helppo tapa saavuttaa tämä on tapetti! Katsotaanpa, mitä trendejä näemme seinillä tänä kesänä.

Pehmeät ja pyöreät muodot

Näimme vuoden 2020 laajassa trendiraportissa trendin, jossa huonekaluilla, nojatuoleilla, sohvilla ja pöydillä oli selvästi pyöreät, leikkisät ja pehmeät muodot. Nyt voimme myös nähdä, että tämä trendi on saavuttanut seinämme ja tapettimme!

Arch Adornment - Violet -tapetissa on pyöreät muodot ja se on myös saatavana violetinvärisenä, joka on väri, johon voi luottaa vuoden 2020 aikana. Tämä koskee violetin koko skaalaa kirkkaammasta lilansävyisestä violetista tummempaan ja hieman likaiseen violettiin sävyyn. Ja aivan kuin kuorrute kakun päällä pehmeät pyöreät muodot ovat kullanvärisiä.

Concorde Landscape - Sand on tapetti, jolla on ehdottomasti nuo pehmeät aaltoilevat muodot. Jos haluat noudattaa vaaleanpunaista trendiä, tämä on varma valinta.

Jos haluat pehmeän aaltoilevan tapetin, joka säteilee rauhallisuutta ja harmoniaa, Wave - Bright -tapetti suunnittelija Tove Berggreniltä sopii siihen hyvin.

Lämpimät sävyt

Näemme edelleen väriä sisustuksessa. Keltaisen, punaisen ja vaaleanpunaisen sävyiset lämpimät sävyt lämmittävät kotimme seiniä. Jos et halua käyttää tapettia koko huoneessa, voit aloittaa pienellä huoneen osalla yksityiskohtana. Sekoita lempivärejäsi vapaasti kodin muiden yksityiskohtien kanssa luodaksesi kodikkaan yleistunnelman.

Suunnittelustudio Lemonin Wonder - Sand on sekä lämmin että rauhoittava tapetti, joka sekoittuu suuresta kuviostaan huolimatta hienosti huoneeseen.

Beauty Everywhere - Red on luonnollinen, rauhallinen ja pehmeä tapetti, joka hengittää nostalgiaa ja menneitä aikoja.

Tapeten Dusk and Dawn -tapetti on saatavana useissa väreissä, ja tämä himmeä, hieman likainen vaaleanpunainen luo lämmittävän tunnelman.

Käytä värejä!

Kaikensävyiset ja -vivahteiset värit olivat ja ovat edelleen trendikäs elementti vuodelle 2020. Joten rohkea väri on luultavasti trendikkäin asia, jonka voit tehdä tänä vuonna. Katsotaanpa joitain kauniita tapetteja, joissa on paljon värejä. Minkä värin valitset?

Vihreä ja vaaleanpunainen ovat kaksi väriä, jotka pitävät toisistaan. Window View - Pink and Green -tapetti suunnittelustudiolta Lemon luo hetkessä katseenvangitsijan huoneeseen. Yhdistä erivärisiin ja erilaisen tekstuurin omaaviin tekstiileihin.

Tender Clouds with Yellow Swallows - Dark Blue luo seinälle käsinmaalatun ja melkein hieman kalkkimaisen tunnelman.

Tukholmassa sijaitseva suunnittelustudio Straight Design Studio on luonut 1920-luvun romantiikan ja art decon inspiroiman Find Me In The Corner -tapettimalliston. Siinä voit todella uskaltaa erottua ja valita myös monista väriyhdistelmistä.

Läheisyys luontoon

Luonto on edelleen kotiemme trendikäs piirre. Luonto näkyy kodeissamme maalausten aiheista, tekstiilien kuvioista ja tapeteista fyysisiin luonnon yksityiskohtiin saakka. Kukat, varvut, oljet ja oksat luovat luonnollisen tunnelman. Jos haluat pysyvän luontovaikutelman, on olemassa monia hienoja kasviaiheita sisältäviä tapetteja, joista voit valita.

Jos haluat ympäröidä itsesi suurilla lehdillä, palmuilla ja villieläimillä, Botanical Beauty sopii siihen hyvin. Kauniin harmaanvihreän värinen tapetti, joka tuntuu myös aivan oikealta vihreän trendin suhteen.

Bare Tropical on tapetti, jossa on sekä väriä että luontoa. Kaksi trendiä samassa tapetissa. Voidaan käyttää menestyksekkäästi sisustuksen muiden värikkäiden elementtien kanssa.

Blue Wild Meadow tuo sinulle sekä luonnollisen tapetin että trendikkään sinisen tapetin.

---

Anna María Larsson on luoja, inspiroija ja DIY-ammattilainen. Uskoo ehdottomasti, että jokainen on luova ja voi luoda, se vaatii vain vähän harjoitusta. Näkyy säännöllisesti televisiossa ja pitää työpajoja ja luentoja. Jakaa luomuksiaan ja inspiraationlähteitään blogissa ja Instagram-tilillä @dnilva.