Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Bloggari Anja Forsnorin häävinkit

  Hääsesonki on täydessä vauhdissa. Valmistaudumme täällä ​tapetti​tehtaalla hääjuhliin, joten pyysimme vinkkejä ruotsalaiselta bloggarilta ja tulevalta morsiamelta Anja Forsnor.

  Kauniskuvioiset tapettiviirit, tapetista tehdyt pastelliset valokuvaustaustat ja roikkuvat sydänkoristeet ovat ykkösvinkkejämme suurta päivää varten. Bloggari Anja ja hänen kumppaninsa Marcus vinkkaavat myös, että kannattaa muistaa pienten yksityiskohtien suunnittelu ja että vieraat voi yllättää jollakin erikoisella. Katso innoittavat hääkuvamme ja lue Anjan ja Marcuksen ajatuksia tulevista häistä.

  Paketoimiseen on käytetty ​tapetti​a, ja aiheina on kuvittaja Cathy Nordström   luomuksia sekä Linnéa Nilsson Lundell  Waves Blur - kuvio.

  Ensiksi meitä kiinnostaa tietää, missä kosinta tapahtui?

  Anja

  Olimme viettämässä ihanaa lomaa Thaimaassa viime talvena. Yhtenä viimeisistä lomailloista Marcus polvistui hietikolle ja yllätti minut sanoilla, jotka herkistivät minut kyyneliin. Ja oli hänellä toki sormuskin, maailman upein sellainen! Kosinnan jälkeen skoolasimme kookospähkinöillä ja suutelimme paljasjaloin hiekalla kirkkaan tähtitaivaan alla. Se oli naurettavan täydellistä ja juuri meidän näköistämme.

  Marcus

  Olin niin hermostunut, että tuskin muistan, mitä sanoin. Anja ei tiennyt, että olin suunnitellut kosintaa jo kaksi vuotta aiemmin. Olimme silloinkin lomalla, ja olin varannut retken merelle koko päiväksi Anjan kanssa. Hän on kuitenkin melkoisen itsepäinen ja päätti jäädä rannalle, enkä onnistunut houkuttelemaan häntä laivaan. Homma ei siis sujunut ihan suunnitellusti. Silloin se tuntui todella nololta, mutta nyt jälkikäteen nauramme usein tapahtuneelle.

  Tapettitötteröissä on käytetty Peppercookies-malliston Spring Medallion -aihetta ja suunnittelijakaksikko By May n Confetti-aihetta.

  Miten häidenne suunnittelu on edennyt?

  Marcus

  Haluamme suunnitella häät kaikessa rauhassa ja stressaamatta, joten asia etenee päivällispöydässä monen illan aikana. Pienten lasten vanhempina aikaa pitää ottaa sieltä, mistä sitä löytyy.

  Voitteko kertoa jotakin tulevista häistänne?

  Anja

  Niistä on tulossa leikkisät, eloisat, persoonalliset ja tietenkin rakkaudentäyteiset! Ajattelutapamme ei ole perinteinen, joten häistä tulee meidän näköisemme. Olemme saaneet ideoita häistä, joissa olimme vieraina, mutta yksityiskohtia emme vielä paljasta.

  Taustan aihe on Sprinkles Yellow, joka on kuvittaja Cathy Nordströms  mallistosta.

  Onko teillä häävinkkejä tai -neuvoja muille häitään suunnitteleville pareille?

  Marcus

  Kyseessä on teidän päivänne. Varmistakaa, että häät toteutetaan teidän ehdoillanne ja suunnitellaan juuri niin kuin te haluatte. Älkää verratko häitänne muiden häihin ja uskaltakaa rikkoa perinteitä, jos se tuntuu oikealta.

  Anja

  Istumajärjestys ja kalusteet määrittävät usein tunnelman. Pyöreät ja pienet pöydät ovat seurallisempia ja helpottavat pöytien ympärillä liikkumista. Kaikkien on viihdyttävä häissä ja löydettävä oma paikkansa seurueissa.

  Mikä teidän mielestänne on ollut tärkeää häiden suunnittelussa?

  Anja

  Nauru ja ilo! Nämä yksinkertaiset jutut ovat todella tärkeitä. Syökää herkullinen päivällinen, nauttikaa pullo viiniä ja keskustelkaa. Käyttäkää pitkien luettelojen sijasta moodboardeja tai tehkää tunnelmaa kohottava soittolista.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.