Rustiikkisisustus - uusi klassikko

Monet rakastavat rustiikkia sisustusta. Jos haluat kotiisi klassisen mutta kuitenkin modernin tyylin, tämä sisustustyyli sopii sinulle. Tässä saat lisätietoa rustiikista sisustustyylistä.

Rustiikki kodinsisustus, klassisesti modernia

Tyyliltään rustiikkiset kodit olivat alunperin vuoristomajoja, hirsimökkejä ja Villin Lännen taloja. Jos tutkit tarkemmin hirsimökkejä tai vuoristomajoja, huomaat kuinka ainutlaatuisia ne ovat ulkomuodoltaan. Yleensä niissä on säänpieksämää puuta, kivijalka ja näköala vuoristoon tai luontoon. Talon sisällä rustiikki sisustus keskittyy rouheaan ja kovaa kulutusta kokeneisiin materiaaleihin, kuten pahkaiseen puuhun, takorautaan, nahkaan ja villaan. Eläimet ova myös suosittu teema tässä sisustustyylissä, usein näkyvillä on hirven sarvia, täytettyjä eläimiä ja eläinten nahkoja sekä karhu- ja hirvielementtejä.

Rustiikkisisustus on tyyliltään yksinkertaista ja luonnollista. Se on myös halpaa. Jos olet tarpeeksi kekseliäs, löydät kotoasi monia hyviä rustiikkeja sisustustuotteita. Yksi rustiikkisisustuksen etu on myös se, että sitä voi luoda yksinkertaisista materiaaleista, kuten kaikenlaisesta puusta, oksista, kepeistä ja lasipurkeista. Nämä materiaalit eivät maksa mitään tai ovat hinnaltaan halpoja.

Tee-se-itse rustiikki kodinsisustus

Rustiikki sisustustyyli näyttää aina upealta, ja se lisää kotiisi lämpöä ja kodikkuutta ja kiehtoo sekä vieraitasi että itseäsi. Rustiikkeja sisustustyylejä on monenlaisia, kuten ranskalainen, englantilainen ja amerikkalainen tyyli. Haasteellisinta onkin onnistua yhdistämään nämä kolme rustiikkityyliä, mutta onnistuessasi saat kotiisi upean sisustustyylin, josta voit olla todella ylpeä. Voit käyttää metsäaiheisia motiiveja ja materiaaleja tai puupaloista tehtyjä huonekaluja, jotka tuovat rustiikkia tunnelmaa.

Tässä on muutamia tee-se-itse rustiikki-ideoita, jotka saattavat olla hyödyllisiä ja viehättäviä omaan kotiisi. Useimmiten tällaiset sisustuselementit ovat kalliita sisustusliikkeestä ostettuna, mutta pääset halvemmalla tekemällä ne itse. Tarvitset vain aikaa ja materiaaleja näiden rustiikkisten sisustuselementtien tekemiseen:

1. Rustiikki sängynpääty - kuormalavoista tai vanhasta aitan tai ladon ovesta tehty sängynpääty.

2. Narulla kiedotut kaapin kahvat - naru on halpaa ja kiedot vain sen kaappisi kahvoihin ja näin saat rustiikin ilmeen, joka sopii rustiikkiin sisustukseesi.

3. Kuormalavahyllyt - vanhat kuormalavat ovat halpoja ja niistä voi tehdä hyllyjä.

4. Rustiikit valokuvakehykset - voit käyttää säkkikangasta ja vanhoja puukehyksiä. Laita kehykseen mustavalkoinen valokuva, ja saat tyylikkään ja klassisen ilmeen.

5. Narukehys - tavallisesta vanhasta muovikehyksestä saa rustiikin peittämällä muovisen kehysosan kokonaan narulla.

6. Punoslamppu - sama idea kuin narukehyksessä. Peitä lampun perusosa punoksella liimaan käyttämällä.

7. Rustiikki sohvapöytä - käytä puupaloja, joiden sävyt voivat vaihdella, ja muodosta niistä pöytä ja näin saat oman sohvapöydän.

8. Puinen kello - voit käyttää vanhoja kelloja tai ostaa kaupasta uuden. Käytä kellon perusosana puupalaa, poista siitä tahrat ja lakkaa se ja asenna siihen kello. Nyt sinulla on itse tehty puinen kello, joka sopii kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön.

9. Kynttilänjalka oksasta - kerää oksia puutarhastasi tai muualta ja liimaa niihin muoviset kynttilänpidikkeet, jolloin saat rustiikin kynttilänjalan.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä rustiikista sisustamisesta, jotka voit itse luoda. Löydät varmasti myös monia muita rustiikkeja sisustuselementtejä, joilla saat kodistasi upean.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.