Nämä kotitoimistoideat lisäävät luovuuttasi

Töiden tekeminen kotoa käsin on tämän hetken trendi sen monien etujen takia. Tässä saat kotitoimistoideoita, joiden avulla kotoa käsin työskentelystä tulee entistä mukavampaa.

Työskentely kotoa käsin

On monia hyviä syitä tehdä töitä mukavasti kotoa käsin. Useimmat, jotka tekevät näin, tekevät etätöitä. On kuitenkin monia päteviä syitä, miksi kotoa käsin työskentely on suosittua:

1. Et tuhlaa aikaa työmatkoihin - tutkimukset ovat osoittaneet, että liikenteen ongelmien takia menetetään rahaa, koska työntekijät eivät pääse ajoissa työpaikalleen. Koska työntekijät eivät pääse ajoissa töihin, myös heidän tuottavuutensa laskee. Ihmiset haluavat myös säästää rahaa bensiinikuluissa tai julkisen liikenteen lipuissa. Tuottavuutta tutkittaessa on havaittu, että ihmiset ovat 13 % tuottavampia tehdessään töitä kotona verrrattuna toimistossa työskenteleviin.

2. Työntekijät ovat onnellisempia - nykyisin puhutaan paljon työn ja vapaa-ajan tasapainosta, ja aiheesta järjestetään jopa seminaareja. Toimistotyössä olevat menettävät paljon aikaa, jonka he voisivat viettää perheensä kanssa. Työntekijät tekevät yleensä 8 tunnin työpäiviä ja ovat kotiin saapuessaan väsyneitä ja stressaantuneita mm. stressaavan toimistoympäristön, työkavereiden ja liikenteen takia. Joten kotoa käsin työskentely ratkaisee nämä ongelmat vähentäen stressimäärää ja saat enemmän laatuaikaa itsellesi ja perheellesi.

3. Internetin voima - nykyisin internet on voimakas työkalu tiedon keräämiseen ja kommunikaation ylläpitoon. Aikaisemmin työntekijöiden oli mentävä toimistoon saadakseen tarvittavat tiedot työhönsä. Nyt kaikki onnistuu sovellusten ja erilaisten työkalujen ansiosta eikä sinun tarvitse olla työpaikan toimistossa fyysisesti läsnä.

4. Säästät rahaa - säästät rahaa liikennekuluissa etkä tarvitse paljon toimistotilaa. Voit käyttää säästämäsi rahat muihin tärkeimpiin asioihin, kuten matkailuun tai töihin liittyviin asioihin.

5. Jos olet työnantaja, työntekijäsi tulevat rakastamaan sinua - yksinkertaisen loogista...onnelliset työntekijät pysyvät yrityksessä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kotoa käsin työskentelevät ovat onnellisempia sen monien etujen takia. Työntekijät ovat uskollisempia yritykselle ja ovat tuotteliaampia. Työntekijät tekevät laadukkaampaa työtä, koska he tuntevat itsensä rentoutuneimmiksi.

Kotitoimiston ideoita, joihin tulet ihastumaan

Kotoa käsin työskentely on trendikästä monestakin syystä. Monet liikemiehet tekevät töitä koko päivän kotoa käsin tai tekevät töitä vaikka eivät olisikaan toimistossa. Kotoa käsin työskentelyssä on monia etuja, mutta myös omat haasteet, kuten keskittymiskyky ja tuotteliaisuus. Jos sinulla on lapsia kotona ja yrität tehdä töitä makuuhuoneessa tai olohuoneessa, työtehtäviin keskittyminen voi olla vaikeaa.

Sinulla on oltava erillinen työtila tai työhuone kotona, jotta voit olla rauhassa ja keskittyä tekemään työsi kunnolla.

Jotkut saattavat olla niin onnekkaita, että heillä on jo valmiina oma työtila kotona käytettävissään. Monilla meistä ei kuitenkaan ole kotona erillistä tilaa, jonka voisi muuttaa työtilaksi. Tässä on muutamia mainioita kotitoimistoideoita, jotka ovat hyödyllisiä kaikille, jotka haluavat tehdä töitä kotoa käsin.

1. Nurkkaus - lisää pieni työpöytä tai tietokonepöytä makuu- tai muun huoneen nurkkaan, ja tee siitä hauska ja mainio työtila. Lisäämällä vain muutaman viherkasvin tai kukan saat siitä elävämmän, samalla kasvit vaikuttavat myönteisesti terveyteesi ja mielialaasi.

2. Tee työtilastasi persoonallinen - myös kotitoimiston tekeminen persoonalliseksi omien mieltymystesi mukaan on hauskaa. Lisää sisustuselementtejä ja/tai koristeita, jotka auttavat sinua keskittymään työhösi. Voit käyttää kuvataulua inspirointiin ja keskittymiseen.

3. Vaatekaapin käyttö - kuka on päättänyt, että vaatehuone on vain vaatteita varten? Käyttämällä mielikuvitustasi ja luovuuttasi muutat vaatehuoneen pieneksi työtilaksi. Tekemällä siitä persoonallisen siellä työskentely on hauskempaa.

4. Seinään kiinnitetty pöytä - useimmilla ei ole lisähuonetta, jonka voi muuttaa toimistoksi, mutta varmasti kotoasi löytyy tyhjä seinä, jota voit käyttää. Seinään kiinnitetty työpöytä on mainio työtila ja samalla olet keksinyt käyttöä tyhjälle seinälle.

5. Toimisto ullakolla - mahdollista tietenkin vain, jos sinulla on ullakko. Voit käyttää ullakkoa omana työtilanasi ja lisätä sinne tarvitsemasi tavarat, kuten työpöydän, tuolit ja hyllyt. Tee siitä omanlaisesi ja persoonallinen, jotta se inspiroi työskentelyyn. Muistathan, että kirkkaat värit tekevät huoneesta elävämmän ja eloisamman.

6. Järjestelijät - jotta työtilasi pysyisi järjestyksessä ja minimoidaksesi roinan kerääntymisen, käytä koreja tai laatikoita toimistosi tavaroitten järjestelemiseen. Vältä liian tavaran keräämistä toimistoosi.

Muista, että nämä ovat vain ideoita kotitoimistoasi varten ja helpottamaan oman työskentelytilan luomista kotiisi. Sinulla voi olla myös omia ideoita sisustuksesta ja tyylistä, ja käytä niitä, jos ne auttavat sinua keskittymään ja lisäämään motivaatiota työssäsi. Kotoa käsin työskentely on hauskaa ja kätevää ja samalla säästät rahaa ja aikaa.

Pidä hauskaa!

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.