Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Stina Wirsénin muotipiirrokset nyt tapettina Photowallilla

Minimalistista, eleganttia ja ilmaisuvoimaista - Stina Wirsénin voimakkaat viivapiirrokset lanseerataan tapetteina Photowallilla. TRAVEL THE WORLD sisältää kahdeksan tarkoin valittua muotikuvaa ja ne muodostavat ainutlaatuisen, taiteellisen ja jännittävän tapettikokoelman.

Coffee in Paris

Kokoelma TRAVEL THE WORLD sisältää Stina Wirsénin monivuotisen kokoelman piirroksia, jotka kuvaavat haute couturea ja katumuotia eri paikoissa maailmalla. Jotkin mustavalkoisista piirroksista on julkaistu kirjoissa ja lehdissä, toiset puolestaan ovat olleet kansainvälisissä näyttelyissä Intiassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Stina Wirsénin kuuluisan tyylin varmasävyiset, pelkistetyt ja eloisat viivat toimivat punaisena lankana koko kokoelman lävitse. Käden pehmeiden ja pyyhkivien liikkeiden läsnäolo, dynaamiset, kauniit tussiviivat ja musteen spontaanit pisarat – kaikki nämä antavat kokoelmalle mielenkiintoisen ilmeen.

Jokainen kokoelman tapettikuva pulppuaa elämää ja liikettä. Meidät kuljetetaan nopeasti sykkivän Tokion neonkatukylttien ohi viihtyisään ja klassiseen Pariisin kahvilaan, ja päädymme sitten tunnettuun Tukholman kortteliin tyylitietoisten kaupunkilaisten joukkoon.

Jokainen kokoelman tapettikuva pulppuaa elämää ja liikettä.

TRAVEL THE WORLD in kuvat ovat sekä ajankohtaisia että moderneja ja sopivat hyvin yhteen kaikkien sisustustyylien kanssa. Kokoelma antaa huoneelle taiteellista luonnetta ja luo tyylikkään kulissin arkeen. Stina Wirsénin ilmeikkäät viivat antavat sinulle tilaisuuden tapetoida seinäsi yhden Ruotsin suurimpien kuvittajien signeeraamilla, räätälöidyillä taideteoksilla.

Tuntuu todella hauskalta julkaista tämä uusi kokoelma Photowallin kanssa. Sillä on aivan oma ilmeensä ja se erottuu muista tapettiaiheistani. Puhdas, raaka viiva ja stilisoidut piirrokset ottavat oman tilansa ”syömättä” huonetta. Kokoelman ideana on päivittää sitä säännöllisesti, muodin vaihtelut eivät koskaan lakkaa olemasta kiinnostavia, Stina Wirsén sanoo.
TRAVEL THE WORLD in kuvat ovat sekä ajankohtaisia että moderneja ja sopivat hyvin yhteen kaikkien sisustustyylien kanssa

Tietoa Stina Wirsénistä

Stina Wirsén, syntynyt 1968, on yksi Ruotsin tunnetuimpia ja rakastetuimpia kuvittajia ja lastenkirjailijoita. Valmistuttuaan Konstfackista 1992 hän on työskennellyt ammattimaisena kuvittajana. Stinan tyyli on minimalistista ja voimallista – hänellä on kyky vangita oleellinen muutamalla nopealla siveltimen tai kynänvedolla.

Monet tuntevat Stinan tunnusomaiset kuvat Dagens Nyheteristä, jossa hän muun muassa piirtää matkareportaaseja, muotokuvia ja muotia – piirroksia, joista hän on voittanut monta palkintoa. Stina työskentelee myös vapaana taiteilijana ja julkisten tilojen somistajana. Viimeisimpänä niistä on yhteistyö Photowallin kanssa Nya Karolinskan sairaalan leikkihuoneen somistamiseksi Tukholmassa. Stina Wirsénilla on ollut erityisnäyttelyitä muun muassa Ruotsin Kansallismuseossa, Tukholman Konstnärshusetissa, Ruotsin suurlähetystöissä Washingtonissa ja Tokiossa, Avesta Artissa ja Bror Hjorthin talossa.

Lehdistöhuone 
Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Stina Wirsén - Travel the World

Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.