Senso del Colore – Italialaista suunnittelua skandinaavisella tyylillä

Toivota myöhäissyksy tervetulleeksi kauniilla ja tyylikkäillä seinillä, jotka italialaiset suunnittelijat ovat intohimoisesti suunnitelleet. Photowall julkaisee yhdessä Texturaen takana olevan innovatiivisen ja tunnetun duon kanssa ilmeikkään ja ainutlaatuisen Senso del Colore -tapettimalliston, jossa on yhdeksän skaalattua mallia erittäin tarkassa väriasteikossa.

Miami Deco 2

Italialaiset Texturae-tapettivalmistajat ovat kansainvälisesti tunnettuja ajattomista, moderneista ja ainutlaatuisista tapettimallistoistaan, jotka keskittyvät korkeaan laatuun, innovaatioihin ja huolellisesti valittuihin suunnittelijoihin. Senso del Colore on syntynyt Photowallin ja Texturaen välisen jännittävän luovan yhteistyön tuloksena. Valittujen tapettikuvioiden takana ovat italialainen suunnittelija Marta Lavinina ja graafisen suunnittelun duo VZNstudio.

Malliston inspiraatio on saatu fauvistisesta taidesuuntauksesta, jolle on ominaista yksinkertaistettu ilmaisu, puhtaat värit sekä värin ja muodon vapautuminen. Aiheet ovat minimalistisia tulkintoja, joissa on välähdys ajattomasta art-decosta modernissa värimaailmassa.

Kohtaamme harmonisissa väriasteikoissa olevia kaupungin siluetteja ja maisemia, jotka keskittyvät taiteelliseen kokemukseen. Mallisto ilmentää italialaista suunnittelua ja on tyylikäs yhdistelmä modernia tyyliä ja toimintoa. Kaikki tapetit voidaan yhdistää tyylikkäästi hillittyyn eleganssiin tai rohkeampiin yhdistelmiin. Tapetit sopivat kaikenlaisiin koteihin.

Miami Deco 3
Colli - Light
Viaggio
Miami Deco 5

Lehdistöhuone 
Korkean resoluution kuvat lehdistölle  - Texturae - Senso del Colore

Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.