Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Photowall – 10 years in style

  Photowall alkoi 10 vuotta sitten painaa tapetteja erilaisille tyyleille ja persoonallisuuksille ja erilaisiin ympäristöihin. Yrityksen 10-vuotisjuhlien kunniaksi he julkaisevat malliston, joka sisältää asiakkaiden ehdottomat suosikkikuvat vuosien varrelta. Kuva-aiheille on kuitenkin annettu uusi ilme.
  Cosmic Abstraction

  Näemme joka päivä monia ainutlaatuisia tyylejä. Kodeissamme, käyttämissämme vaatteissa ja paikoissa, joissa vierailemme. Photowallin juhlamallistossa juhlitaan persoonallista tyyliä ja halua kulkea omia teitään. Kyse on tapettimallistosta, jossa kaikki on mahdollista, ja jossa klassikot Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge ja World Map Detailed ovat saaneet uuden ilmeen.

  – Moni voi pitää valokuvatapettia mielikuvituksettomana ja hieman vanhanaikaisena, joten sitä ei uskalleta valita. Haluamme juhlamallistollamme tuoda klassikkomme esiin uudelle tavalla ja antaa niille uuden elämän. Osoittaa, että valokuvatapetti voi olla tyyliäsi ja ettei mielikuvituksella ja tapetilla ole mitään rajoja. Täytyy vain uskaltaa, sanoo Photowallin markkinointipäällikkö Nora Felin.

  Juhlamallistoomme sisältyy myös uusi kuva-aihe, jonka on suunnitellut kuvittaja Cecilia Carlstedt. Tulevaisuutta symboloivassa kuva-aiheessa Cosmic Abstraction on vaaleanpunaisia hillittyjä taivaankansia ja vihreitä ja harmaita planeettoja.

  – Kun vuonna 2006 kerroimme, että haluamme tarjota niinkin perinteisen tuotteen kuin tapetin, mutta internetissä, monet kohottivat kulmakarvojaan, mutta minä ja veljeni Charlie pidimme puolemme. Halusimme haastaa olemassa olevat tapetit ja tehdä ne uudella tavalla. Täysin digitaalisesti. Sitä haluamme tehdä vielä tänäänkin, ja niin Cecilian kuva-aiheet mielestäni tekevätkin – haastavat. Tapetti ottaa oman paikkansa, on persoonallinen ja uutta luova, ja se symbolisoi mielestämme tulevaisuutta ja kaikkia mahdollisuuksia, joita digitaalinen tekniikka tarjoaa, Photowallin perustaja ja varatoimitusjohtaja Niklas Johansson sanoo.

  Juhlamalliston neljä kuva-aihetta ovat myynnissä yksinoikeudella Photowallilla, ja niitä voi tilata mittojen mukaan valokuvatapetteina. Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge ja World Map Detailed maksavat 29 euroa/neliö ja Cecilia Carlstedtin kuva-aihe Cosmic Abstraction maksaa 32 euroa neliö.

  Kaikki malliston kuvat on stailannut Joanna Lavén ja valokuvannut Idha Lindhag.

  Sunbeam Through Trees
  Bright Brooklyn Bridge - b/w
  World Map Detailed

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Photowall - 10 Years in Style

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.