Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Grey Gardens – hieno ja salaperäinen mallisto surrealistisilla tapettikuvioilla

  Photowall lanseeraa nyt eksklusiivisen tapettikokoelman yhteistyössä ruotsalaisen kuvittaja Beata Bouchtin kanssa. GREY GARDENS -kokoelma koostuu seitsemästä kauniista kasvimaailman inspiroimasta tapettikuviosta. Kohtaamme niissä muinaisia puutarhoja, kiemurtelevia liaaneja, villiintyneitä viidakoita ja salaperäisiä metsiä. Jokainen kuvio on mielikuvituksellinen ja luo jännittävän maailman löydettäväksesi.
  Dark Leaves

  Beata Bouchtin yksityiskohtia täynnä olevia kuvia leimaa leikkisä ja surrealistinen kuvakieli. GREY GARDENS -kokoelmassa Beata Boucht on työstänyt kuvioista erityisen ylimitoitettuja vahvistaakseen tunnetta siitä kuin olisit hämyisen itkupajun alla tai tiheän aarniometsän ympäröimä.

  Kokoelma on saanut inspiraationsa muun muassa elokuvan Grey Gardens villiintyneestä puutarhasta – elokuvasta, joka kuvaa eksentristen päähenkilöidensä elämää rappeutuneessa kartanossaan East Hamptonissa, New Yorkissa. Kokoelman kuvissa on muun muassa koristeellisia kasvinlehtiä eri maisemista ympäri maailmaa, yksityiskohtia täynnä olevia kukkia, sukeltaen syvälle kasvien ainutlaatuisiin lehtisuoniin. Huolellisesti harkittu väriskaala tasapainottaa kuvien rohkeutta ja luo yllättävän rauhallisen vaikutelman.

  ”Halusin luoda tapettikuvioita, jotka olisivat kestäviä eikä niihin kyllästyisi helposti. Kuvioita, joihin voisi kadottaa itsensä ja joista voisi jatkuvasti löytää jotakin uutta.Niiden yksityiskohdissa voisi levähtää ja antaa katseen eksyä mielikuvitusmaisemaan, ja löytää luonnossa jonkinasteisen rauhan.”
  sanoo Beata Boucht.

  Beata kutsuu itseään maksimalistiksi. Hänen taiteellinen prosessinsa koostuu eri tekniikoiden ja materiaalien sekoittamisesta, joiden avulla hän luo syviä ja komplekseja kuvioita eri kerroksien kanssa työskentelemällä. Prosessi alkaa yksityiskohtaisilla käsin piirretyillä lyijykynäpiirroksilla, joita seuraa akvarellilla tai guassilla värittäminen, kollaasitekniikka ja digitaalinen työstäminen.

  ”Uskon että meistä tulee tulevaisuudessa kotejamme sisustaessa rohkeampia, uskallamme ilmaista itseämme enemmän ja meistä tulee persoonallisempia,”
  sanoo Beata Boucht.

  GREY GARDENS -kokoelma luo huoneelle komean kehyksen, millainen tahansa oletkin. Vangitsevat kuvat luovat spatiaalisen dynamiikan yksityiskohtien rikkaudella, jota on vaikea vastustaa.

  GREY GARDENS koostuu seitsemästä tapettikuviosta ja yhdeksästä julisteesta, joita myydään yksinoikeudella Photowallilla.

  Emerald Moss
  Paradise Lost
  Big Edie Blush

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Beata Boucht - Grey Gardens

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Sisustuksen ja taiteen kohtaaminen - Emma Lindström ja Photowall

  by Photowall FI

  Tänään julkaisemme eksklusiivisen design-yhteistyön yhdessä ruotsalaistaiteilija Emma Lindströmin kanssa. Tapettimallisto AURA sisältää 12 akryylimaalausta abstrakteilla ja eloisilla värisommitelmilla. Harmonisella ja orgaanisella ilmeellään jokainen näistä tapettiaiheista tarjoaa visuaalisen rentoutuksen ja mielenrauhan.

  Scandinavian Surfacen tapettimalliston keskipisteessä luonto

  by Photowall FI

  Photowall esittelee ylpeänä Nordic Moods -tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Useasti palkittu designryhmä on tullut tunnetuksi hillitystä, elegantista tyylistään, jossa on kauniita siluetteja skandinaavisesta luonnosta. Se näkyy myös uusimmassa Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyömallistossa.

  Voimakkaat tapetit syksyn trendiväreissä

  by Photowall FI

  Syksy on täydessä vauhdissa ja pian puiden lehdistä on vain muisto jäljellä. Uusi vuodenaika tuo mukanaan uudet trendit ja värit, jotka etsiytyvät kodissa kaikkialle, myös tapetteihin. Syksyn ja talven sisustustrendi on tavanomaista tummempi, ja pitkään pohjavärinä palvellut valkoinen saa väistyä tummempien värien ja murrettujen pastellisävyjen tieltä. Luonto vaikuttaa vahvasti kauden sisustukseen. Pehmeät sävyt ovat peräisin luonnon väriskaalasta, ja niitä yhdistellään luonnonmukaisiin struktuureihin, kuten puuhun, betoniin ja marmoriin.

  Tapettimallisto lapsille Cathy Nordströmiltä

  by Photowall FI

  Photowall esittelee Daydreams-lastenmalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja ja muotoilija Cathy Nordström. Lasten ehtymättömän mielikuvituksen inspiroimana Cathy loi kahdeksan leikkisää tapettikuvaa – kaikista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa.

  Kuviomuotoilija Lena Holtzbergin haastattelu

  by Photowall FI

  Olemme iloisia esitellessämme uuden suunnitteluyhteistyön ruotsalaisen tekstiilitaiteilija Lena Holtzbergin kanssa. Lena on ollut tuottelias kuviosuunnittelija yli 20 vuoden ajan. Hän on työskennnellyt muun muassa H&M:lle, piirtänyt tilauksesta useille ruotsalaisille tapetti- ja tekstiiliyrityksille, kuten Höie of Scandinavialle, Åhlensille sekä ollut tuottelias myös Englannissa ja Italiassa.Tapettikokoelma “Joyous Creations” on hänen ensimmäinen tapettikokoelmansa Photowallille ja se on luonnolle kunnianosoitus, jossa kukat ja luonnon oma loisto ovat keskipisteessä.

  Sadunomaiset tapetit lastenhuoneeseen

  by Photowall FI

  Photowall lanseeraa saksalaiskuvittaja Rina Donnersmarckin suunnitteleman lastenmalliston. Malliston aiheita ovat muun muassa hedelmät ja unimaiset metsät.

  About Blankin tapetteja aitoon surffityyliin

  by Photowall FI

  Photowallin valikoimiin saapuneet About Blankin luojien uudet kuva-aiheet sisältävät niin huomiota herättäviä palmupuita, ihania kilometrien pituisia hiekkarantoja kuin aamunkoitteessa otettuja surffauskuviakin. Mallisto sisältää kuusi kuva-aihetta, jotka on ottanut valokuvaaja Kenny Bergander. Kuviin on haettu innoitusta merestä, surffauksesta Kaliforniassa ja matkoilta ympäri maailmaa.

  Keltaista tapetilla

  by Photowall FI

  Kevät on täällä, joten esittelemme keltaisia suosikkiaiheitamme ihanan auringon kunniaksi, joka vihdoin hellii meitä lämmöllään.

  Stina Wirsénin muotipiirrokset nyt tapettina Photowallilla

  by Photowall FI

  Minimalistista, eleganttia ja ilmaisuvoimaista - Stina Wirsénin voimakkaat viivapiirrokset lanseerataan tapetteina Photowallilla. TRAVEL THE WORLD sisältää kahdeksan tarkoin valittua muotikuvaa ja ne muodostavat ainutlaatuisen, taiteellisen ja jännittävän tapettikokoelman.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.