Valmistaudu koulun alkuun värikkäällä ja hienolla koulupaketilla!

Ennen koulun alkua on hauskaa valmistautua hieman ja hankkia uusia materiaaleja, kuten vihkoja, kyniä, kansioita, kirjoja jne. Tapetin palasella voit tehdä hienon koulupaketin, jonka ansiosta tunneista tulee hieman hauskempia! Anna María näyttää, miten voit tehdä muistilehtiön, tyylikkäitä kyniä ja persoonallisia kirjanmerkkejä helposti ja nopeasti!

Valmistaudu koulun alkuun värikkäällä ja hienolla koulupaketilla!

Haluan tehdä itselleni uuden pienen koulupaketin ennen jokaista uutta lukukautta. Siinä voi olla värikkäitä kyniä, uusia kirjanmerkkejä, tyylikkäitä muistivihkoja tai uusi kynäkotelo. Ja monta niistä voi tehdä helposti tapetin palasen avulla! Ehkä sinulla on kotona vanhoja, mutta tyhjiä muistivihkoja, joiden kannessa on jokin logo – ne ovat täydellisiä uudistamiseen.

Tarvitset vain pieniä tapetin ylijäämäpaloja tehdäksesi tyylikkäitä kirjanmerkkejä ja koristellaksesi ne lyijykynillä, jotta kirjanmerkit sopivat tyyliin. Olen lumoutunut Erica Jacobsonin värikkäistä tapeteista.

Värikäs koulupaketti koulun alkuun

Vaikeusaste:
Helppo

Aika:
noin 30 min

Materiaalit

● Koristeltava muistivihko
● Lyijykynät (täysin pyöreiden kanssa on helpointa työskennellä)
● Tapettia. Jos haluat koristella suurempia kirjoja, voit tilata tapettia mittatilauksena. Kyniin sopii hyvin ylijäämäpalat tai tilattavat tapettinäytteet.
● Kaksipuolista teippiä.
● Sakset tai leikkausveitsi
● Viivain
● Liimapuikko
● Hieman nauhaa kirjanmerkkiin

Videossa näet askel askeleelta, miten koulupaketti tehdään!

DIY - Back to School

Anna mielikuvituksesi lentää ja koristele koulun alkuun tarvitsemasi koulutarvikkeet! Ehkä haluat uudistaa vielä jotain lisää? Lehtiteline tai kansio sopivat täydellisesti koristelemiseen. Ja kun tapetoit pienen osan kirjoituspöydästäsi, luot samalla kirjoituspöydänalustan, joka pysyy varmasti paikoillaan.

Jos käytät saman malliston tai suunnittelijan tapetteja, saat yhtenäisen tyylin. Valitse suosikkiaiheesi ja tee oma koulupakettisi!

Anna María Larsson on luoja, inspiroija ja DIY-ammattilainen. Uskoo ehdottomasti, että jokainen on luova ja voi luoda, se vaatii vain vähän harjoitusta. Näkyy säännöllisesti televisiossa ja pitää työpajoja ja luentoja. Jakaa luomuksiaan ja inspiraationlähteitään blogissa ja Instagram-tilillä @dnilva