Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427

Muista...ripustaa liitutaulu keittiöön

Liitutaulut ovat käytännöllisiä keittiössä, ja niitä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Näihin erinomaisiin keittiön apuvälineisiin voi kirjoittaa muistiin monenlaisia asioita, kuten ruokalistan, päivämääriä, puhelinnumeroita jne.

Mikä liitutaulu on?

Liitutaulu on uudelleenkäytettävä alusta, jolle voi kirjoittaa tai piirtää liiduilla, ja pyyhkiä kirjoitukset sitten pois. Aikaisemmin liitutaulut valmistettiin mustista tai tummanharmaista tasaisista ja ohuista saviliuskelevyistä. Liitutaulu voi olla vaikka mattapintainen tummalla maalilla maalattu taulu. Liitutaulujen käyttö ja valmistus aloitettiin 1840-luvulla, ja sen jälkeen niistä on kehitetty uudenaikaisia versioita, joissa on käytetty uutta teknologiaa.

Liitutauluista on paljon hyötyä. Ne eivät vaadi erityistä huolenpitoa, toisin kuin sähköiset laitteet. Liidun voi poistaa pinnalta helposti kostealla sienellä tai liinalla. Liitutaulun käyttö on myös edullisempaa verrattuna muihin kirjoitusmateriaaleihin. Liitutaulun käytöllä on myös joitakin haittapuolia, koska liitupöly voi aiheuttaa joillekin allergisia reaktioita.

Kotona liitutaululle voi kirjoittaa muistilistan, ruokalistan, viestejä, ostoslistan, puhelinnumeroita jne. Liitutaulun voi sijoittaa minne tahansa, mutta se kannattaa laittaa kuitenkin sellaiseen paikkaan, jossa se on tarpeellisin. Voit laittaa sen lastenhuoneeseen, jossa sitä voi käyttää lasten viesti- ja opetustauluna. Kannattaa myös miettiä, missä liitutaulu sopii hyvin yhteen sisustuksen kanssa.

Ripusta liitutaulu keittiöön

Keittiössä olevalla liitutaululla on monia tehtäviä. Yleensä laitamme muistilappuja jääkaapin oveen, ja joskus lappuja on niin paljon, että osa jää lukematta. Unohdamme heittää vanhat laput pois tai emme vain jaksa ottaa niitä pois. Liitutaulu on kätevä, koska se pitää keittiön siistinä.

Keittiön liitutauluun voi kirjoittaa tärkeitä viestejä ja muistilistoja. Siihen voi kirjoittaa päivän aikana tehtävät asiat tai löytämämme hyvän ruokareseptin. Näin meidän ei tarvitse hukata aikaa paperin ja kynän etsimiseen. Hätänumerot kannattaa myös kirjoittaa liitutaululle, josta ne näkyvät hyvin tarvittaessa. Liitutatululle voi kirjoitella myös viestejä muille perheenjäsenille, mikä helpottaa kommunikointia perheen kesken.

Liitutaululta voi pyyhkiä helposti vanhat kirjoitukset. Tarvitset vain kostean liinan tai sienen, ja sinullla on taas tilaa kirjoittaa uusia viestejä.

Keittiön liitutaulun avulla järjestys säilyy sekä keittiössä että muualla asunnossa, ja se vähentää sotkuisten muistilappujen käyttöä. Liitutaulua voi käyttää myös lasten kirjoitustauluna, jolloin se toimii oppimisvälineenä, ja se voi myös ehkäistä lasten halua piirrellä ja kirjoitella seinille.

Tee-se-itse liitutaulu

Liitutaulun ripustaminen keittiöön ei ole välttämättä kallista. Itse asiassa voit valmistaa sen itse edullisista materiaaleista.

Tarvittavat materiaalit:

1 vanha kuvakehys, mieluiten painoltaan kevyt                                         viivotin                        

1 rulla liitutaulupaperia                                                                                     sakset

kehykseen sopivaksi leikattava kartonki tai julistepahvi                         kynä

leikkaustarvikkeet                                                                                               ripustusnauhat

leikkausopas                                                                                                         liitutaulu

Valmistus:

1. Poista kuvakehyksestä sen taustapahvi ja mahdollinen valokuva.

2. Leikkaa kartonki tai julistepahvi kehykseen sopivaksi.

3. Leikkaa liitutaulupaperi samankokoiseksi kuin kartonki tai julistepahvi.

4. Liitutaulupaperissa on liimapinta, joten varmista, että paperi liimautuu tasaisesti kartonkiin.

5. Kiinnitä kehykseen sen kokoon ja painoon sopivat ripustusnauhat.

6. Merkitse kynällä seinään sopiva ripustuskohta kehykselle.

7. Ripusta liitutaulu seinälle merkittyyn kohtaan.

Huom: Liitutaulu kannattaa ripustaa sellaiseen paikkaan, josta kaikki näkevät sen helposti ja pystyvät kirjoittamaan siihen.

Nyt sinulla on oma tee-se-itse liitutaulu!

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.