Moderni retrosisustus - hauska ja kevyt tyyli

Sisustuksessa ja sisustustyyleissä vanhat tyylit ja esineet tulevat aina uudestaan trendikkäiksi. Annamme tässä hieman tietoa modernista retrosisustuksesta.

Moderni retrosisustus - hauska ja kevyt tyyli

Moderni retrosisustus on yksi vanhoista sisustustyyleistä, joka on taas trendikästä. Netistä löytyy paljon retrotyyliä ja monet ovatkin ihastuneet tähän tyyliin monista syistä.

Mitä moderni retro oikeastaan on?

Oletko syntynyt 1970-, 1980- tai 1990-luvulla? Jos olet, niin muistat varmasti noiden vuosikymmenten trendijuttuja. Esimerkiksi 70-luvun muotitrendit olivat hyvin paljon nykyajan trendeistä poikkeavia. Tähän tietenkin vaikuttaa sen ajan yhteiskunnan kulttuuri ja yhteiskuntatilanne. Mitä oikein tapahtui 1970-luvulla? Silloin pinnalla oli naisasialiike, ydinvoima, ympäristöliike ja tietenkin musiikki. Myös värit loistivat 70-luvulla, sisustamisessa käytettiin kirkkaita värejä ja villejä malleja. Tämä oli totta myös vaatteissa.

Moderni retro sisustus perustuu juuri 70-, 80- ja 90-lukujen tyyliin, josta ei ole niin kauan aikaa. Emme viittaa pelkästään vaatemuotiin vaan myös sisustustyyliin. Jos sinulta kysytään, mitä ajattelet nähdessäsi näitä menneiden vuosien trendejä, saatat tuntea olosi hyvin nostalgiseksi ja sinusta on mukavaa kokea ne uudelleen. Useimmiten modernissa retrosisustuksessa keskitytään hauskuuteen ja kevyen tunnelman luomiseen.

Modernin retrosisustuksen piirteet

Moderni retrosisustus on tulossa yhä suositummaksi, ja sisustussuunnittelijat yhä hämmästelevät ja ovat kiinnostuneita menneen ajan trendeistä. Jotkut modernin retrotyylin piirteistä tekevät siitä uniikin muihin tyyleihin verrrattuna. Tässä on muutamia modernin retrosisustuksen piirteitä, jotka ovat taatusti nostalgisia ja joita voit käyttää omassa sisustuksessasi:

1. musiikkiteemat levysoittimilla, kaseteilla ja mankoilla

2. kirkasväriset kuviot ja viivapiirrokset

3. geometriset muodot paksuilla viivoilla

4. tasaiset elementit muodoissa ja viivoissa ja symboleissa

5. neonvärit, neonvalot

6. yksinkertaiset animaatiot

7. runsas värimaailma iloisilla väreillä, kuten punaisella, keltaisella ja oranssilla

8. kuvapisteisiin perustuvat kuvat, joilla imitoidaan sen ajan videopelejä

9. abstraktit kuvat ihmisistä ilman kasvoja

10. sen ajan ensimmäiset tietokone- ja videopelit, etenkin kuvapistetaide ja kuuluisat avaruusaiheet

Modernin retrosisustuksen hyvät ja huonot puolet

Kuten missä tahansa muussakin tyylissä, myös modernissa retrotyylissä on omat hyvät ja huonet puolet. Tämä on tietenkin hyvä asia, koska voimme lisätä ja ottaa pois asioita tasapainon säilyttämiseksi.

Moderni retrosisustus on hauskaa ja kevyttä. Menneen ajan mieleen tuovat muodot ja kirkkaat värit herättävät perheesi ja vieraittesi mielenkiinnon. Kuvapistemuoto vie ajatukset menneisyyteen. Modernia retrotyyliä voidaan pitää entisaikojen suosittujen tyylien ja sisustuksen kehittymisenä.

Kaikki eivät kuitenkaan halua muistella menneitä monistakin syistä. Kuten mainitsimme aikaisemmin kaikilla tyyleillä on omat hyvät ja huonot puolensa ilman poikkeuksia. Tämä tyyli ei sovi kaikille, koska kaikki eivät osaa sisäistää tai ymmärtää sitä. Joillekin on vaikeaa yhdistää tätä tyyliä moderniin sisustukseen, koska siinä on niin uniikkeja piirteitä. Retrosisustus saattaa myös tuntua kaoottiselta sen värien, muotojen ja kirjasintyyppien takia.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.