Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Vaikuttavia seinätrendejä

  Huoneen seinät huomataan yleensä ensimmäisenä huoneeseen tullessa. Seinän koristelu tekee aina vaikutuksen vieraisiin ja perheenjäseniin. Seinän ilmettä voi muunnella monin tavoin ja siitä voi luoda sellaisen, joka tekee vaikutuksen jokaiseen sen huomaavaan. Tässä artikkelissa on lisätietoa vaikuttavan seinän luomiseen. 
  Huoneen seinät huomataan yleensä ensimmäisenä huoneeseen tullessa. Seinän koristelu tekee aina vaikutuksen vieraisiin ja perheenjäseniin. Seinän ilmettä voi muunnella monin tavoin ja siitä voi luoda sellaisen, joka tekee vaikutuksen jokaiseen sen huomaavaan. Tässä artikkelissa on lisätietoa vaikuttavan seinän luomiseen.
  Vaikuttavia seinätrendejä

  Vaikuttavia seinätrendejä

  Seinät voidaan määritellä alueen rajaavana rakenteena. Ne kannattalevat kattoa ja tarjoavat suojaa ja turvaa. On olemassa erilaisia seinätyyppejä, kuten linnoitusseiniä, suojaseiniä, paloseiniä jne. Olipa niiden käyttötarkoitus mikä tahansa, seinät ovat tärkeä osa rakennusta ja infrastruktuuria. Seinät voivat olla myös huoneen katseenvangitsija, koska seinä huomataan ensimmäiseä huoneeseen tullessa.

  Suuren vaikutuksen tekevät seinät saavat pienen huoneen loistamaan kuin tähti. Netistä löydät monenlaisia ideoita siitä, miten teet seinästäsi katseenvangitsijan. Sen saavuttamiseksi sinun on käytettävä mielikuvitustasi.

  Muutama mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen idea vaikuttavan seinän luomiseen

  Monet pitävät seinän sisustamista vaikeana, koska on päätettävä itse, miten sen koristelee. Seinän sisustaminen voi olla kiehtovaa aina oikean värin valitsemisesta seinätaiteen lisäämiseen. Yksi tärkeimmistä seikoista on oikean värin valitseminen. Kun oikea väri on löytynyt, seinä maalataan sillä. Seinän väri on tärkeä, koska se kertoo paljon huoneessa asuvan persoonallisuudesta ja mieltymyksistä. Sen lisäksi seinälle valittu väri luo huoneeseen tunnelman. Psykologit ja terveydenhoidon ammattilaiset tietävät, että väreillä on vaikutusta, sekä hyvällä että huonolla tavalla, mieleen ja kehoon.

  Jos pidät kiillosta, voit valita kiiltäväpintaiset seinät. Tällaiset seinät ovat ilmeeltään tasaiset ja virtaviivaiset niiden tekstuurin sekä niiden kiiltävän pinnan ansiosta. Voit maalata katon tavallisella maalilla korostamaan seinien kiiltävää pintaa.

  Haluatko erittäin persoonallisen sisustuksen? Siinä tapauksessa voit luoda seinästäsi huoneesi keskipisteen tekemällä siitä 3D-seinän. Näin huoneesi varmasti erottuu persoonallisuudellaan. Tämä sopii erityisen hyvin pieniin tiloihin, koska kuviot ja voimakas väri tekevät tilasta näkyvämmän.

  Lisää tekstuuria seinälle laittamalla siihen suuri kangas. Tekstiilit lisäävät draamaa ja glamouria. Suosittelemme marokkolaisia kuvioita ja raidallista pellavaa viimeistelyyn.

  Käytä lisäelementtinä jotain kiiltävää tai metallista. Ainutlaatuinen idea, joka tekee huoneesta mielenkiintoisen, on laittaa huoneeseen jotain metallista, etenkin sen seinille. Tämä elementti lisää ulottuvuutta huoneeseen. Esimerkiksi antiikkiset messinki- ja kromiesineet ovat hyviä seinäkoristeita.

  Henkilökohtaisten esineiden laittaminen esille seinälle on yksi parhaimmista keinoista tehdä vaikuttava seinä. Samalla sinulla on mahdollisuus laittaa esille esineet, jotka ovat tähän asti olleet piilossa laatikoissa ja rasioissa. Anna muidenkin nähdä ne laittamalla ne ripustettaviin hyllyihin seinällesi. Muistoesineet, vanhat korut ja muut esineet ovat mainioita tähän tarkoituksen. Näillä saat luotua kotiisi nostalgisen tunnelman samalla ne toimivat myös uniikkeina seinäkoristeina.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.