Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Seinägrafiikka on yksi parhaista mielialan kohottajista

  On monenlaisia mielialan kohottajia, joilla voi yrittää piristää omaa mielentilaansa. Joidenkin tutkimusten mukaan seinägrafiikalla on yhteys mielialaan. Tässä keskustelemme seinägrafiikan merkityksestä mielialan kohottamiseen. 
  On monenlaisia mielialan kohottajia, joilla voi yrittää piristää omaa mielentilaansa. Joidenkin tutkimusten mukaan seinägrafiikalla on yhteys mielialaan. Tässä keskustelemme seinägrafiikan merkityksestä mielialan kohottamiseen.
  Seinägrafiikka on yksi parhaista mielialan kohottajista

  Seinägrafiikka on yksi parhaista mielialan kohottajista

  On olemassa monia keinoja kohentaa mielialaa, jotta päivästä tulee tuottelias ja merkityksellinen. Monilla niistä on lääketieteellinen ja psykologinen perusta. Seuraavassa esimerkkejä mielialan kohentajista:

  1. venyttely

  2. meditointi

  3. hyvien hiilihydraattien syöminen

  4. kirkkaiden värien käyttäminen vaatteissa

  5. akupainanta

  6. myönteisten asioiden kirjoittaminen

  On myös havaittu, että värit vaikuttavat ihmisten mielialaan, koska ne stimuloivat kehon tiettyjä osia. Psykologiset tutkimukset osoittavat, että tietyt värit voivat muuttaa yksilöiden käyttäytymistä. Näin myös graafiset designit voivat vaikuttaa ihmisten mielialaan sekä toimia mielialan kohottajina. Tämä johtuu seinägrafiikan designin väristä tai väreistä.

  Seinägrafiikan värit voivat toimia mielialan kohottajina

  Monet tutkimukset ovat osoittaneet värien vaikuttavan ihmisten käyttäytymiseen, ja niiden perusteella luodaan tuotteita ja palveluita. Alapuolella on esimerkkejä väreistä, joita pidetään mielialan kohottajina ja tärkeinä ihmiskeholle:

  1. Punainen ja violetti - nämä kaksi väriä kohottavat energiatasoa, jolloin kehosta vapautuu lisää adrenaliinia. Suositellaankin, että kotitoimistoon, sisäänkäynteihin, olohuoneisiin ja portaikkoihin laitettaisiin seinägrafiikkaa näillä väreillä. Näitä värejä taas tulisi välttää tiloissa, joissa haluamme rentoutua ja levätä, kuten makuuhuoneissa ja lepohuoneissa.

  2. Vihreä ja keltainen - Amsterdamissa tehdyssä tutkimuksessa aikuiset tunsivat olonsa onnellisemmiksi näiden värien ympäröiminä. Siksi onkin suositeltavaa laittaa seinägrafiikkaa, jossa on runsaasti vihreää ja keltaista, leikkihuoneisiin ja lastenhuoneisiin.

  3. Sininen - useimpien ihmisten lempiväri on sininen. Tähän on monia syitä. Sininen on erittäin rauhoittava väri, se on taivaan ja meren väri. Siksi tämä väri sopii hyvin makuuhuoneeseen, koska sen avulla nukut pitkään ja hyvin. Seinägrafiikkaa, jossa sininen on päävärinä, kannattaa laittaa huoneisiin, joissa haluat rentoutua. Seinägrafiikassa käytettäviä sinisen sävyjä ovat hillityt siniset sekä kirkkaammat ja voimakkaammatkin sävyt, joilla on stimuloiva vaikutus.

  Mieliala ja terveys

  Psykologiassa mieliala määritellään tunnetilaksi, joka on kuitenkin eri asia kuin tunteet. On olemassa kaksi mielialatyyppiä, jotka ovat positiivinen ja negatiivinen mieliala. Joskus puhutaan myös hyvästä ja huonosta mielialasta. On myös mielialahäiriöitä, joita kannattaa ehkäistä, koska huono mieliala saattaa johtaa sairastumiseen. Kliininen depressio ja bipolaarinen mielialahäiriö ovat tällaisia mielialahäiriöitä.

  Kun puhumme mielialan kohottajista, yllä mainitut asiat voivat vaikuttaa mielialaamme positiivisesti ja hyvällä tavalla. Positiivinen mieliala parantaa ongelmien ratkaisukykyä sekä luovuutta ja mielikuvitusta. Toisin sanoen positiivinen mieliala edistää yksilön kognitiivista toimintaa.

  Negatiivinen mieliala taas vaikuttaa päätöksentekoon ja havaintokykyyn, mikä saattaa johtaa ongelmiin sosiaalisessa kanssakäymisessä. Negatiivinen mieliala on yhteydessä depressioon, ahdistukseen, agressioihin, huonoon itsetuntoon, stressiin ja seksuaalisen halun vähenemiseen.

  Joten, mikä on sinun mielialasi?

  You might like the following stories


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.