Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Pidätkö urbaanista katulookista? Älä unohda graffiti-seinätaidetta

  Graffiti-seinätaide on erinomainen valinta kotisi sisustukseen, etenkin jos haluat kotiisi urbaanin katuelämän ilmeen. Tässä kerromme lisää graffiti-seinätaiteesta. 
  Graffiti-seinätaide on erinomainen valinta kotisi sisustukseen, etenkin jos haluat kotiisi urbaanin katuelämän ilmeen. Tässä kerromme lisää graffiti-seinätaiteesta.
  Pidätkö urbaanista katulookista? Älä unohda graffiti-seinätaidetta

  Graffiti, mitä se on ja mitä se haluaa ilmaista?

  Graffiti on yksi radikaaleista modernin taiteen suuntauksista. Graffiti-taidetta kutsutaan myös katutaiteeksi tai spray-taiteeksi. Graffiti on maalaus tai kirjoitus, joka voidaan tehdä spraymaalilla tai tussilla rakennusten seiniin, julkisiin liikennevälineisiin tai muihin graffiti-taiteilijan valitsemiin paikkoihin. Termi viittaa 1960-luvun jälkeiseen urbaanialueiden koristeluun ja maalaamiseen spraymaaleilla ja tusseillä etenkin New Yorkissa ja Philadelphiassa, ja se on usein yhdistetty hip hop -alakulttuuriin, ja graffiteilla ilmaistiin elämään turhautumista. Graffiteja maalattiin kaikenlaisille pinnoille, kuten metrojuniin, seinille, hylättyihin rakennuksiin ja mainostauluihin. Tätä taidemuotoa pidetään vieläkin monessa maassa vandalismina ja laittomana. Graffitia on eri lajeja ja niitä voi luokitella monella eri tavalla:

   1. Anarkistinen katutaide - poliittisen tai sosiaalisen aktivistin taidetta kompleksilla kulttuurillisella agendalla tai itsensä ilmaisua.

  2. Poliittinen protestitaide - ottaa kantaa poliittisiin aiheisiin, kansallisiin agendoihin jne.

  3. Katujengitaide - graffitit, jolla eri jengit merkitsivät oman alueensa rajat.

  Graffitia pidetään monissa maissa ja kaupungeissa vandalismina, ja julkisen ja yksityisen omaisuuden vahingoittamisesta rangaistaan. Mutta graffiti-taiteilijoihin suhtaudutaan myös myönteisesti, ja heille on annettu mahdollisuuksia tehdä taidettaan ja ilmaista ajatuksiaan tietyissä heille varatuissa paikoissa, ja heidän töistään on tehty taidenäyttelyitä museoihin.

  Graffiti-seinätaide kotonasi

  Monet ihmiset saattavat olla niin kiintyneitä kaupunkilaiselämään, että haluavat myös kotiinsa urbaanin tunnelman. Jotkut jopa ostavat esineitä, jotka muistuttavat heitä kaupungin kaduista. Toiset yksinkertaisesti haluavat sisustaa seinänsä erilaisilla graffiti- tai katutaiteella. Nykyään voit tehdä seinästäsi persoonallisen käyttämällä tapettia tai valokuvatapettia, jossa on erilaisia graffitteja. Tämä on mahdollista, koska nykytekniikalla voit tehdä valokuvatapettimallin omien mittojesi mukaan.

  Valittavana on monia eri malleja. Graffiti-seinätaiteessa ei ole mitään tarkkoja sääntöjä. Kannattaa vain pitää mielessä, että graffiti on aina taiteilijan oma ilmaus, ja mallin valinta onkin kokonaan jokaisen oma. Graffiti-seinätaide voi olla yksiväristä tai mustavalkoista, ja se voi olla myös moniväristä, jolla graffiti-seinästä tulee eläväisempi. Näillä eri malleilla jokainen pystyy saamaan kotiinsa urbaania ilmettä. Nämä graffitit ovat hyvin taiteellisia ja sinun tarvitsee vain tietää minkä viestin taiteilija haluaa teoksellaan antaa, jotta voit valita omaan kotiisi sopivan teoksen. Kaikkein paras vaihtoehto on kuitenkin se, jossa tarjoat valokuvatapettien valmistajalle itse suunnittelemasi graffitin, jolloin varmasti saat haluamasi näköisen graffitin.

  You might like the following stories


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.