Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Mielenkiintoisia seinän sisustusvaihtoehtoja

  Seinäkoristeet muuttavat tyhjän seinän eläväksi ja energiseksi. Niillä saa helposti tyhjänoloisesta ja tylsästä huoneesta kodikkaan ja elävän. Tässä artikkelissa annamme sinulle muutamia ideoita erilaisista seinäkoristeista, joita voit käyttää kodissasi. 
  Seinäkoristeet muuttavat tyhjän seinän eläväksi ja energiseksi. Niillä saa helposti tyhjänoloisesta ja tylsästä huoneesta kodikkaan ja elävän. Tässä artikkelissa annamme sinulle muutamia ideoita erilaisista seinäkoristeista, joita voit käyttää kodissasi.
  Mielenkiintoisia seinän sisustusvaihtoehtoja

  Seinäkoriste - täytä kotisi tyhjät tilat

  Seinäkoristeita on käytetty yleisesti jo vuosia. On jopa todisteita siitä, että muinaiset sivilisaatiot käyttivät seinäkoristeita muiden kanssa kommunikointiin, taphtumien tallentamiseen ja piristämään tyhjiä seiniä. Yleensä seinän koristeet laitetaan sen jälkeen kun seinämaali on kuivunut ja kaikki huonekalut ovat paikoillaan. Seinäkoristeet ovat kuin mikä tahansa koriste-elementti, ja tarjolla on lukuisia erilaisia mahdollisuuksia seinien koristeluun, joita kannattaa myös käyttää omassa sisustuksessa.

  Seinäkoristeiden merkitys kotona

  Kodin asukkailla on hyvät syyt, miksi he haluavat koristella seinänsä yksiväristen seinien sijaan.

  Tässä on muutamia inspiroivia hyviä puolia seinäkoristeista kotisi sisustukseen:

  1. Yksiväriseksi maalatuista seinistä puuttuu katseenvangitsija. Yksi sisustuksen tärkein elementti on katseenvangitsijan luominen, koska se antaa välähdyksen siitä, mitä huoneen sisällä on odotettavissa. Seinäkoristeella voi luosa katseenvangitsijan. Hyvin valittu seinäkoriste kuljettaa silmää tilassa ja tuo tylsään huoneeseen elävyyttä.

  2. Väripaletti on toinen tärkeä elementti sisustamisessa. Tiedetään, että kodissa olevat värit voivat vaikuttaa mielialaan ja käytökseen. Seinäkoristeet voivat tarjota väripaletin sisustukseen. Monesti sopivan värin valitseminen seinien maaliin voi olla hankalaa, ja joskus saattaa käydä niin, että seinät jäävät keskeneräisiksi. Usein seinät jäävät keskeneräisiksi.

  3. Seinäkoristeet ovat huoneen sisustuksen viimeistelyä. Jotkut huoneet saattavat olla keskeneräisiä, mutta silti näyttävät hyvältä seinäkoristelun takia.

  4. Seinäkoristeet, etenkin erilaiset koristeelliset esineet tuovat kodin sisustukseen tekstuuria eri muodoissa.

  Seinän sisustusideoita, joita voit käyttää kotisi sisustuksessa

  Tässä on muutamia vaihtoehtoja seinäkoristeista, jotka varmasti näyttävät hienolta kotonasi:

  1. Kehystetyt liitutaulut

  2. Valokuvagalleria

  3. Moduulihyllyt

  4. Seinäkynttelikkö

  5. Seinähyllyköt

  6. Nahkaiset seinävaatteet

  7. Seinätarrat

  8. Sapluuna

  9. Canvas-maalaukset

  10. Seinäpuutarha

  11. ja monia muita

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.