Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Kylpyhuoneen seinätaide - tärkeämpää kuin uskotkaan

  Yleensä ajatellaan, että kylpyhuoneen parantamiseen ja suurentamiseen vaaditaan aina seinien poistoa. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla. Joskus hyvinkin pienillä kylpyhuoneen muutoksilla, kuten sisustuksella, siitä saadaan tyylikkäämpi ja toimivampi. 
  Yleensä ajatellaan, että kylpyhuoneen parantamiseen ja suurentamiseen vaaditaan aina seinien poistoa. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla. Joskus hyvinkin pienillä kylpyhuoneen muutoksilla, kuten sisustuksella, siitä saadaan tyylikkäämpi ja toimivampi.
  Kylpyhuoneen seinätaide - tärkeämpää kuin uskotkaan

  Kylpyhuone ja sinä

  Kylpyhuone on se kotisi huone, jossa pidät huolta hygieniastasi. Siellä on yleensä käsienpesuallas, kylpyamme tai suihku tai molemmat maasta riippuen sekä useimmiten myös vessanpönttö. Tämä on myös se tila kodissasi, jossa voit rentoutua ja virkistäytyä ja poistaa kaikki negatiiviset tunteet kehostasi. Tämän takia monilla on omat "rituaalinsa" ennen kylpyä.

  Kylpyhuoneen historia ulottuu aikaan noin 3000 vuotta eKr., jolloin kylpeminen oli sosiaalinen tapahtuma ja johon yleensä vain rikkailla oli mahdollisuus. Se oli myös julkinen tapahtuma. Julkiset kylpylät kuitenkin vähenivät 1500-1700-luvuilla, ja ihmiset halusivat mieluummin kylpeä yksityisesti omassa kodissaan.

  Kylpyhuoneen seinätaide - kuinka tärkeää se on

  Kylpyhuoneen sisustaminen on aivan yhtä hauskaa kuin makuu- tai olohuoneenkin sisustaminen. Kylpyhuone on yksi tärkeimmistä kotisi huoneista. Ja vaikka kylpyhuoneesi olisikin kooltaan pieni, sen saa näyttämään erilaiselta pienilläkin muutoksilla.

  Tässä muutamia ideoita kylpyhuoneeseen, joihin tulet ihastumaan. Myös ystäväsi tulevat ihastumaan näihin ideoihin:

  1. graafiset seinät - tyhjät kylpyhuoneen seinät saattavat tuntua tylsiltä. Tarrojen ja piirrosten käyttö on mainio tapa piristää tätä pikkuhuonetta. Eläinpiirroksilla ja -tarroilla kylpyhuoneesta tulee eläväisempi.

  2. Täytä se väreillä - olet varmasti nähnyt lukuisia kylpyhuoneita ja yleensä ne ovat väreiltään neutraaleja. Lisää kylpyhuoneeseen väriä ja valitse yleisistä suosituksista poikkeavia juttuja. Valitse monivärisiä laattoja ja laita ne yhdelle kylpyhuoneen seinälle, ja näin saat kylpyhuoneesi näyttämään upealta ja viehättävältä.

  3. Tee värisuunnitelma - jos et halua moniväristä kylpyhuonetta, voit kokeilla kahta väriä, kuten vaaleanpunaista ja valkoista tai lilaa ja valkoista. Pidä mielessä, että valkoista käytetään tehovärin tasapainottamiseen.

  4. Puhdas valkoinen - maalaamalla kylpyhuoneesi seinän valkoiseksi siitä tulee tyyliltään klassinen, puhdas ja siisti. Lisäksi kylpyhuoneeseesi tulee yksinkertainen mutta tyylikäs ilme. Tämä seinäväri yhdistyy hyvin valkoiseen kattoon ja ikkunoihin, joista tulvii luonnovaloa sisään.

  5. Kerro kerro kuvastin - ripusta tyylikäs peili kehyksineen piristämään kylpyhuoneesi neutraalin värisiä seiniä. Tässä voi harrastaa kierrätystä.

  6. Moderni tyyli - valkoiset laatat kylpyhuoneessa eivät edusta kaikkein moderninpaa sisustustyyliä, mutta jos lisäät hieman lisäväriä tai -esineitä, stereotyyppinen valkoinen ilme saa vaihtelua.

  7. Sekoita ja yhdistele - tutustu tapettien kuviovalikoimaan, joilla saat kylpyhuoneeseen upean ilmeen tapetoimatta koko tilaa. Laatat tietyllä alueella ovat mainiot, mutta jos peität koko kylpyhuoneen samankuvioisilla laatoilla, ne saavat kylpyhuoneen tuntumaan pienemmältä.

  8. Käyt luovuuttasi - nyt on trendikästä käyttää tarroja, valokuvia ja valokuvatapetteja. Vaikka jotkut näistä saattavatkin olla hieman kalliita, kannattaa kuitenkin tutustua tarjolla oleviin lukemattomiin malleihin. Lisäksi niiden materiaalit ovat kestäviä, joten ne sopivat hyvin kylpyhuoneeseen.

   Kylpyhuoneen seinätaiteen tekemisessä kannattaa muistaa, että kauniin ja upean seinätaiteen avainseikat ovat nämä:

  1. sisustukseen sopivan värin valitseminen

  2. keskipisteen luominen

  3. persoonallinen ilme

  Sisustamisen iloa!

  You might like the following stories


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.