Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Juttuja, joihin et kuvitellut voivasi käyttää vanhaa kuvakehystä

  Vanhoja valokuvakehyksiä voi käyttää moniin muihinkin tarkoituksiin kuin vain valokuvien kehyksinä. Jos sinusta on hauska ajatella ennakkoluulottomasti ja olet innovatiivinen, sinua saattaa kiinnostaa nämä vinkit vanhojen valokuvakehysten uusista käyttötavoista. 
  Vanhoja valokuvakehyksiä voi käyttää moniin muihinkin tarkoituksiin kuin vain valokuvien kehyksinä. Jos sinusta on hauska ajatella ennakkoluulottomasti ja olet innovatiivinen, sinua saattaa kiinnostaa nämä vinkit vanhojen valokuvakehysten uusista käyttötavoista.
  Juttuja, joihin et kuvitellut voivasi käyttää vanhaa kuvakehystä

  Käytä vanhoja valokuvakehyksiä katseenvangitsijoina tehdäksesi taiteestasi upeaa!

  Vanhoista kuvakehyksistä voi luoda hämmästyttävää taidetta katseenvangitsijoiksi käyttämällä kekseliäisyyttä, mielikuvitusta ja luovuutta. Ideoiden keksiminen tämän materiaalin kierrättämiseen ei ole ehkä ihan helppoa, mutta oikealla tavalla käytettynä vanhat kehykset herättävät paljon huomiota.

  Muutamia vinkkejä vanhojen valokuvakehyksien käyttöön

  Perinteisesti kehyksiä käytetään vain valokuvien ja maalausten ripustamiseen. Emme osanneet aavistakaan, kuinka monilla tavoilla niitä voidaan käyttää ja muuttaa ne huonekaluiksi ja kodin sisustustuotteiksi tai käyttää muissa tee-se-itse-projekteissa. Tässä on muutamia vinkkejä vanhojen kehyksien käyttöön:

  1. Seinäkukat ja -kasvit - täytä seinät kasveilla ja/tai kukilla (kumpi sopii sinulle paremmin) ripustamalla purkkeja vanhojen kehysten sisään ja muodosta kollaaseja.

  2. Kylpyhuoneen avokaappi - vanhoista kehyksistä voi tehdä myös avokaapin, jossa voi säilyttää saippuoita, vartalovoiteita, shampoita ja muuta kosmetiikkaa.

  3. Magneettinen järjestelytaulu - tähän tauluun tarvitset palan magneettimetallia ja pitkän pystysuoran kehyksen. Tähän käytännölliseen tauluun voit kiinnittää muistilistoja, muistilappuja, avaimia ja muuta.

  4. Tarjotin - tarjoile lempiruokaasi, kahvia tai teetä tällä tarjottimella, joka on valmistettu vanhasta kehyksestä spraymaalin ja sablonin avulla. Voit lisätä siihen kaapin ovikahvat kantamista helpottamaan.

  5. Jälkiruokatarjottimet - tarjoile vieraillesi kuppikakkuja tai muita jälkiruokia taiteellisilta tarjottimilta. Maalaat vain kehykset kirkkailla väreillä ja peität lasin kankaalla tai vaikkapa leikekirjapaperilla.

  6. Meikkitarjotin - spraymaalaa vanha kehys valkoiseksi ja peitä lasi leikekirjapaperilla ja sinulla on meikkitarjotin kosmetiikkatuotteillesi.

  7. Tee-se-itse-kahvipöytä - kiinnitä vanhaan kehykseen vanha lampunjalka varreksi. Maalaa se sopivan väriseksi ja peitä lasi leikekirjapaperilla tai kankaalla.

  8. Avainnaulakko - nyt et enää tarvitse etsiä avaimiasi, kun laitat ne omaan naulakkoon. Laita vanhaan kehykseen muutama koukku ja asenna se seinälle.

  9. Terraario - tee vanhoista kehyksistä, joissa on lasi, minikasvihuone. Laita sinne kasveja ja laita terraario sellaiseen paikkaan kotonasi, jossa kasvit saavat sopivan määrän auringonvaloa.

  10. Muistitaulu - jotkut kotimme huoneet tarvitsevat muistitaulun, johon voi kiinnittää muistilappuja ja listoja. Tarvitset 13 x 18 cm:n alumiinilaatan, jonka laitat kehyksen sisään. Ripusta se seinälle tai laita se pystyyn seisomaan ja käytä sitä muistitauluna.

  On monenlaisia luovia tapoja käyttää vanhoja kehyksiä hyödyllisiin tarkoituksiin. Nämä ovat edullisia tapoja, eikä sinun tarvitse välttämättä ostaa mitään uutta materiaalia. Voit käyttää kaikkia kotoa löytämiäsi materiaaleja rahan ja vaivan säästämiseksi. Päästä luovuutesi ja mielikuvituksesi valloilleen ja lopputuloksena saat hauskoja keksintöjä.

  Pidä hauskaa!

  You might like the following stories


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.