Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  10 tärkeää seinän sisustusvinkkiä, joilla saat huoneestasi ainutlaatuisen

  Oletko hieman kyllästynyt kotisi nykyiseen sisustustyyliin? Tarjolla on monia keinoja muuttaa kotisi ilmettä. Olet jo ehkä pitemmän aikaa halunnut poistaa tiettyjä juttuja sisustuksestasi tai olet vain yksinkertaisesti kyllästynyt siihen. Tässä artikkelissa saat tietoa kotisi sisustuksen uudistamiseen: Annamme etenkin vinkkejä seinien sisustamisesta, joilla kodistasi tulee eläväisempi ja viehättävämpi. 
  Oletko hieman kyllästynyt kotisi nykyiseen sisustustyyliin? Tarjolla on monia keinoja muuttaa kotisi ilmettä. Olet jo ehkä pitemmän aikaa halunnut poistaa tiettyjä juttuja sisustuksestasi tai olet vain yksinkertaisesti kyllästynyt siihen. Tässä artikkelissa saat tietoa kotisi sisustuksen uudistamiseen: Annamme etenkin vinkkejä seinien sisustamisesta, joilla kodistasi tulee eläväisempi ja viehättävämpi.
  10 tärkeää seinän sisustusvinkkiä, joilla saat huoneestasi ainutlaatuisen

  Seinäkoriste upeaan huoneeseen

  Moni kyllästyy jossain vaiheessa kotinsa sisustustyyliin, ja useimmat tekevätkin jotain saadakseen kotinsa taas viihtyisäksi ja piristävämmäksi. Edullisin tapa on järjestää huonekalut uudestaan. Yksinkertainen huonekalujen paikkojen vaihtaminen voi tehdä ison muutoksen. Mutta mitä muuta voi tehdä? Jotkut pelkäävät uudistamista sen vaivan ja kalleuden takia. Aina ei kuitenkaan tarvita isoa muutosta viihtyisän sisustuksen saadaksemme.

  Huonekalujen uudelleenjärjestely ei ehkä riitä saamaan haluamaamme tunnelmaa ja ilmettä kotiimme. Aina voi tehdä jotain, joka tekee kodin sisustuksen uuden tuntuiseksi, mutta tietenkin se vaatii myös aikaa ja vaivaa sekä rahaa.

  Toinen tapa muuttaa huonetta on käyttää seinäkoristeita. Tämä lisää persoonallisuutta sisustukseesi ja auttaa saavuttamaan haluamasi ilmeen.

  Miksi seinäkoristeet ovat tärkeitä sisustamisessa

  On monia syitä, miksi haluamme mieluummin seinällemme koristeita kuin pelkästään maalatut paljaat seinät. Seinäkoristeita lisätään usein jälkeenpäin ja laitetaan maalin kuivumisen ja huonekalujen järjestelemisen jälkeen. Jos seinäkoristeiden laittaminen jätetään näin loppuun tai niitä ei laiteta ollenkaan, menetät niiden käyttämisen sisustuselementtinä. Oikea seinäkoriste antaa paljon koko huoneelle.

  Tässä on muutamia seinäkoristeiden merkityksiä kotisi sisustuksessa, jotka saattavat inspiroida sinua:

  1. Seinäkoriste voi olla huoneen katseenvangitsija, ja yksi sisustustyylin tavoitteista onkin luoda jokaiseen huoneeseen oma katseenvangitsija. Jopa yksi ainoa sisustuselementti voi olla huoneen keskipisteenä. Se vetää katseen puoleensa ja antaa katsojalle jotain, mitä odottaa.

  2. Seinäkoristeista voi saada myös huoneen väripaletin. Joskus oikean seinävärin valinta on vaikeaa, koska valittavana on niin paljon värejä, sävyjä ja vivahteita. Suunnittelijat suosittelevat usein jättämään seinään sellaiseksi kuin se on ja keskittymään sopivan seinäkoristeen etsimiseen. Seinäkoriste toimii siis myös sisustuksen väripalettina.

  3. Seinäkoristeet viimeistelevät huoneen. Joissakin asunnoissa seinät saattavat näyttää keskeneräisiltä, ja niissä voi olla karkeita reunoja tai ne ovat vain täysin valkoisia. Seinäkoriste on mainio viimeistelyelementti, joka tekee tilasta täydellisen.

  4. Jotkut seinäkoristeet tuovat huoneen sisustukseen tekstuuria. Erityisesti erilaiset ja erikokoiset koristeelliset palat voivat tuoda erilaisen tekstuurin tunteen kotiin.

  10 seinäkoristevinkkiä, joilla huoneestasi tulee upea

  Seuraavassa on muutamia vinkkejä jännittävistä seinäkoristeista, joilla saat huoneestasi ainutlaatuisen:

  1. Tee suunnitelma ennen seinän koristelua. Jos teet ensin hyvän suunnitelman, tuloksesta tulee parempi ja säästät aikaa, rahaa ja vaivaa projektin tekemisessä.

  2. Moni säilyttää erilaisia koriste-esineitä laatikoissa tai kaapeissa. Ota ne kaikki esille ja tarkista, mitkä niistä sopivat käytettäväksi uudelleen.

  3. Maalaa seinät eläväisillä väreillä, jotta huoneesta tulee energinen. Runsaskuvioinen tapetti tekee huoneesta vielä upeamman.

  4. Kaikki eivät pidä eläväisistä väreistä vaan haluavat valkoiset seinät. Valkoisella luot huoneesi sisustukseen minimalistisen ilmeen.

  5. Myös kuvakehykset ja kuvagalleria voivat muuttaa huoneen ilmettä. Näillä et pelkästään lisää sisustuselementtejä vaan laitat myös mukavia muistoja seinillesi perhevalokuvilla, jotka aikaisemmin olivat piilossa albumissa.

  6. Lisää tekstuuria seinääsi käyttämällä lattiaharjaa tai/ja rullaa.

  7. Luo oma mallisi hahmottelemalla se seinälle kartonkimallin avulla.

  8. Seinän koristelussa voi olla koko perhe mukana. Ota lapset mukaan antamalla heidän maalata kuvioita seinälle.

  9. Luo abstrakti maalaus käyttämällä kohtuuhintaisia materiaaleja, kuten maalarinteippiä.

  10. Luo huoneeseen katseenvangitsija ripustamalla seinälle iso taideteos.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.