Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Lastenhuoneiden tapettikokoelma Maison

  Photowall esittelee uuden suunnitteluyhteistyön Maison kanssa ja tuo markkinoille eksklusiivisen tapettikokoelman lastenhuoneita varten. The Little Folk –kokoelma on saanut inspiraationsa luonnosta ja eteläafrikkalaisen maiseman rikkaudesta. Kaikki viisi aihetta ovat huolellisesti käsin kuvitettuja ja täynnä yksityiskohtia ja sadunomaisuutta – tarkoituksenaan tuoda rauhallisuutta, harmoniaa ja hieman taianomaisuutta mihin huoneeseen tahansa, iästä riippumatta.
  Forest

  Reheviä vihreitä metsiä, unenomaisia puustoja ja mielikuvituksellisia vuoristomaisemia. Maison tapettien suunnittelu inspiroi uppoutumaan maisemaan ja käyttämään mielikuvitusta.
  Kaikki aiheet ovat täynnä yksityiskohtia ja tarjoavat uutta löydettävää jokaisella silmäyksellä.

  Inspiraatio tätä kokoelmaa varten sai alkunsa lukiessani klassisia lasten kirjoja omille lapsilleni. Liikutuin kauniista kuvakielestä ja piirroksista, joita on käytetty ajattomissa tarinoissa, erityisesti Beatrix Potterin kuvituksessa, joka on toiminut innoituksen lähteenä suunitteluprosessin aikana, kertoo Kim Frankental, Maison perustaja ja luova johtaja.

  Kokoelmassa on hienostuneita elementtejä yhdistettynä suunnitteluun, joka kasvaa lapsen mukana tämän kasvaessa. Viehättäen samalla tavoin sekä lapsia että aikuisia, The Little Folk sopii kaikille iästä ja tyylistä riippumatta.

   The Little Folk –kokoelma on saatavissa yksinoikeudella ainoastaan Photowallilta ja se sisältää viisi tapettivaihtoehtoa: Forest, Woodlands, Trees (saatavana kahtena eri värivaihtoehtona, vaaleanpunaisena tai sinisenä), Birdhouse Fantasy Mountains ja Village Fantasy Mountains.

  Birdhouse Fantasy Mountains
  Woodlands

  Tietoja Maison

  Maison on Johannesburgissa sijaitseva monialainen suunnittelustudio, joka koostuu joukosta taiteilijoita, suunnittelijoita ja kuvittajia. Etelä-Afrikan suurenmoisista maisemista inspiraation saaneena Maison on luonut herkän malliston, joka keskittyy kukkiin, puihin, maisemiin ja luontoon. Heidän tunnuslauseensa on ”Kyse on yksityiskohtiin uppoamisesta, kauneudesta ja käytännöllisyydestä, inspiraation löytämisestä arjessa sekä suurten ideoiden ja mahtavien tuotteiden luomisesta”.

  Lehdistöhuone 

  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Maison - The Little Folk.
  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 

  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People

  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.  

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.