Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Käsinmaalattu ja digitaalinen yhdistyvät uniikissa tapettimallistossa

  Ruotsalainen designtuotemerkki Photowall lanseeraa vuoden uutuuden Manuscriptin – uniikin tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen muotoilija Andreas Engesvik. Andreas on vanhojen tekniikoiden inspiroimana luonut kolme käsinmaalattua kuviota, joista kaikista on saatavana eri värivaihtoehtoja.
  Rain Blue

  - Minua on pitkään kiinnostanut käden jälki ja sen mahdollisuudet ja ominaisuudet luoda erilaisia asioita. Koska digitaalisuudella viitataan usein tekniikkaan, käsintehdyn ilmeellä viitataan pikemminkin kehoon, mieleen ja luontoon. Manuscript on visuaalinen ja esteettinen mallisto, joka pyrkii luomaan persoonallisen tilan tutkimalla näiden eri ilmeiden suhdetta, Andreas Engesvik kertoo.

  Photowallin ja Andreas Engesvikin yhteistyössä yhdistyvät perinteiset ja digitaaliset tekniikat – Andreas maalaa kuvion aina aluksi käsin ja sen jälkeen tapetti painetaan digitaalisesti Photowallin studiolla Tukholmassa. Tapetin käsinmaalatut kuviot luovat elämää ja liikettä, mikä puolestaan antaa mallistolle mielenkiintoista dynamiikkaa.

  Photowallin idea syntyi vuonna 2006, kun perustajat sekä veljekset Charlie ja Niklas Johansson päättivät kokeilla jotain aivan uutta luomalla räätälöityjä digitaalisia valokuvatapetteja. Photowall on alusta lähtien tehnyt yhteistyötä suunnittelijoiden, tunnettujen tuotemerkkien ja kuvittajien kanssa luodakseen innostavia ja erilaisia seinäkuvioita ja tapetteja. Photowall pyrkii entistä tunnetummaksi designtuotemerkiksi, joten yhteistyö Andreas Engesvikin kanssa oli itsestään selvä valinta.

  - Olemme alusta lähtien mieltyneet väreihin ja muotoihin ja haluamme, että design on kaikkien saatavilla – siksi designyhteistyömme on aina ollut keskipisteessä. On todella mukavaa, että Andreas haluaa luoda tapettikuvia kanssamme. Andreas hallitsee muodot ja me tapetit, joten uskomme, että yhteistyöstä tulee onnistunut. Koska me painamme tapetit tilauksesta ja tuotantomme on paikallista, voimme varmistaa tuotteidemme laadun eri tavoin kuin yritykset, joiden tuotannot ovat ulkomailla. Siten tarjoamme laatua joka vaiheessa globaaleille markkinoille, kertoo yksi Photowallin perustajista Niklas Johansson.

  Manuscript-mallisto on myynnissä yksinoikeudella Photowallilla, ja sitä voi tilata mittojen mukaan valokuvatapetteina hintaan 32 euroa/neliö. Sisustuskuvat on stailannut AnnaLeena Leino ja kuvannut Kristofer Johnsson.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Andreas Engesvik - Manuscript

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.