Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Garbo & Friends suunnitteli leikkisän tapettimalliston lapsille

  Photowall esittelee Tiny Heroes - lastenmalliston, jonka on luonut ruotsalainen designstudio Garbo & Friends. Mallistoon kuuluu kolme ajatonta kuva-aihetta, joista jokainen kertoo oman tarinansa.
  Mares - Dark

  Garbo & Friends on vuodesta 2011 lähtien suunnitellut laatutuotteita lapsiperheille. Tiny Heroes-tapettimallistossa heidän klassiset kuvionsa MaresFauna ja Bows on sovitettu tapettiaiheiksi, jotka luovat kotiin lämmintä kokonaisvaikutelmaa. Malliston tapettiaiheet ovat saaneet innoituksensa eläimistä ja luonnosta, ja jokaisella kuvituksella on oma tarinansa. ­­– Suunnitteluprosessi alkaa usean viikon pohdintatyöstä, jonka aikana tiivistän kokemukset ja inspiraation konseptiksi. Kirjoitan tämän pohjalta usein tarinan, joka myöhemmin toimii kuvion lähtökohtana ja muodostaa lopulta kuvion visuaalisen viestin, kertoo Garbo & Friendsin perustaja ja suunnittelija Susann Karlsson Nemirovsky.

  Sain inspiraation Fauna-kuvioon, kun kävelin Smålandin metsissä ja katselin pihlajapuiden ja lehvistön värejä ja metsän eläimiä. Mares-kuvio on ylistys merelle. Se kertoo merellisen elämän kokemisesta ensimmäisen kerran, siitä että näkee kaikki eläväiset värit ja upeat vesieläimet. Kolmannessa Bows-kuviossa leikkisät rusetit hempeissä väreissä kuvastavat lapsen vilkasta mielikuvitusta ja aitoa iloa.

  Yhteistyön selkeänä lähtökohtana ovat olleet toimivuus ja kestävyys. Nämä näkyvät Tiny Heroes -mallistossa ajattomina tapettiaiheina, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Klassisesta ja ajattomasta on tullut luonnollisesti kestävää, minkä vuoksi painopisteessä ovat laatu, materiaalivalinnat ja harkitut värit.

  – Garbo & Friends tuntui luonnolliselta valinnalta, kun Photowall suunnitteli uuden lastenmalliston lanseeraamista, koska heille design ja laatu ovat yhtä tärkeitä kuin meille. Tiny Heroes -malliston kohderyhmänä ovat erityisesti lapsiperheet ympäri maailmaa, mutta tapetit sopivat myös esimerkiksi suurkaupunkiasunnon eteiseen tai kesämökille, Photowallin tuote- ja designvastaava Amber Johnson kertoo.

  Tiny Heroes - mallisto on yksinoikeudella myynnissä vain Photowallilla, ja siihen kuuluu kolme kuviota eri väreissä. Kaikista aiheista voi tilata tapetin omien mittojen mukaan hintaan 36 euroa/neliömetri.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Garbo & Friends Tiny Heroes

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.