Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Arjen unohdettujen aarteiden innoittamia tapettikuvioita

  Photowall esittelee syksyllä 2017 eteläafrikkalaisen Lemon-designstudion kanssa tekemänsä toisen designyhteistyön tulokset. Haphazard Places mallisto koostuu 13 itsenäisestä tapettikuviosta, jotka kaikki ovat arkisten yksityiskohtien innoittamia.
  Botany Bamboo - Green

  – Viime vuoden onnistuneen yhteistyön jälkeen tuntui luonnolliselta jatkaa työskentelyä Lemonin kanssa ja lanseerata uusia tapettimalleja. Suunnittelijaryhmällä on uskomatonta silmää väreille ja muodoille, mikä antaa heidän tapeteilleen meitä kovasti puhuttelevan harmonisen ilmeen, Photowallin tuote- ja suunnitteluvastaava Amber Johnson kertoo.

  Eteläafrikkalainen Lemon-designstudio hakee töihinsä vaikutteita arjen pienistä yksityiskohdista, joita monet eivät edes huomaa. Uusi Haphazard Places -tapettimallisto sisältää utuisen värisiä vuoristomaisemia,abstrakteja kuvioita ja geometrisia mustavalkoisia muotoja. Lemon on käyttänyt malliston luomisessa sattumanvaraista prosessia, jossa inspiraatiota haetaan kaikesta mahdollisesta, kuten maassa lojuvasta paperinpalasesta tai seinätöherryksestä Johannesburgin keskustassa. Inspiraatio on sen jälkeen saanut ilmentymänsä moderneissa graafisissa kuvioissa, jotka sopivat kaikkiin koteihin ja tyyleihin.

  – Olemme kiinnostuneita siitä, millaisia muotoja graafisen muotokielen ja jo olemassa olevan ympäristön välinen vuorovaikutus saa. Kun on läsnä ja alkaa tietoisesti etsiä inspiraatiota ympäriltään, löytää upeita asioita, Lemonin perustaja Kevin Frankental selittää.

  Tapettimallistossa voi myös huomata vaikutteita afrikkalaisesta alkuperästä, mikä näkyy tapettien pehmeänä ja hillittynä ilmeenä. Osa mallistosta on syntynyt afrikkalaisen luonnon vuoristomaisemien ja huojuvien palmunlehvien sekä afrikkalaisten kuvioiden innoittamana.

  – Tribe-tapetin inspiraatio on peräisin 1990-luvun abstraktista taiteesta ja retrohuonekaluista, mutta tärkein innoituksen lähteemme ovat olleet kauniit afrikkalaiset kuviot. Parhaat suunnittelutyömme ovat syntyneet satunnaisista hetkistä ja arkielämästä löytyneestä kauneudesta, Kevin Frankental toteaa lopuksi.

  Haphazard Places -mallisto sisältää 13 tarkoin valittua tapettiaihetta eri väreissä. Tapettiaiheita on saatavilla Photowallilta, ja niistä voi tilata tapetit omien mittojen mukaan hintaan 36 euroa/m2.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Lemon Haphazard Places

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.