Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zodiac Sign - Scorpio

Luo yhteys sinuun ja sisustukseesi tämän horoskooppimerkin - Skorpioni taustakuvan avulla. Uskomustesi ja uskosi sisällyttäminen sisustukseesi on yksi parhaista tavoista saada erittäin persoonallinen huone. Tällainen konsepti voi myös antaa sinulle vahvan kuulumisen tunteen - tämä on tämän minimalistisen seinätaiteen tavoite. Sen avulla voit ilmaista identiteettiäsi, uskomuksiasi ja ominaisuuksiasi toimistosi tai kotisi sisustuksessa. Tehdä kodin suunnittelusta yhtä ainutlaatuista kuin sinä.

Sinä ja sisustuksesi

Sisustusaiheita on monia, mutta jos haluat jotain omaperäistä ja ainutlaatuista, valitse sellainen, joka jäljittelee tyyliäsi ja persoonallisuuttasi, kuten eläinradan inspiroima seinätaide. Tämä seinätaide sisällyttää näkemyksesi ja ominaisuutesi kotiisi tai työtilaasi. Skorpionit tunnetaan intohimoisina, päättäväisinä, tavoitteellisina ja rehellisinä. Nämä ovat toivottavia piirteitä, joita voit välittää sisustustaiteen avulla. Kun muistat nämä ominaisuutesi aina huoneeseesi astuessasi, tunnet olosi itsevarmemmaksi ja mukavammaksi, kun tiedät olevasi henkilökohtaisessa tilassasi. Seinäkoristeen visuaalisen merkityksen lisäksi se on myös esteettinen. Se esittelee tähtikuvioiden ja yötaivaan taivaallista kauneutta täysikuun muodon sisällä. Hahmon sisällä on taiteellinen tulkinta Skorpionin horoskooppimerkkiin liittyvistä tähdistä.

Kodin sisustusideoita horoskooppimerkki-aiheeseen

Voit joko jäljitellä tämän tapetin sinivalkoisia värejä tai kokeilla zen-sisustusta, joka voi sopia kodinomistajille, jotka rakastavat tähtien tulkintaa, mietiskelyä tai meditaatiota. Ensinnäkin klassinen sinivalkoinen sisustus on rentouttava ja ajaton. Harkitse silkkiä, kirjailtuja lisävarusteita, valkoisia hyllyjä ja syvänsinisiä verhoja tähän tyyliin. Ohjeena, laivastonsininen yhdistettynä valkoiseen luo kalliin ilmeen, kun taas kun huoneessa on hallitsevia farkkusinisiä sävyjä, se luo rentouttavan ilmapiirin. Toiseksi hengellinen sisustus on neutraali ja minimalistinen. Tässä sisustustyylissä kannattaa käyttää puhtaita linjoja, neutraaleja värejä, minimalistisia huonekaluja ja luonnonelementtejä, kuten puuta ja kiveä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Alina Buffiere
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328146
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.