Geometrinen

Geometrisia kuvioita löytyy lähes kaikilta sisustuksen osa-alueilta, olipa kyseessä sitten ympyrä, neliö, kolmio, suorakulmio tai jokin muu muoto. Sisustussuunnittelijat käyttävät useLue lisääin geometrisia kuvioita luodakseen rohkean kannanoton tai silmäänpistävän keskipisteen huoneen suunnittelussa. Kuten Photowallin geometristen seinämaalausten huippuluokan valikoimasta näet, näitä muotoja voidaan käyttää luomaan liikkeen tunnetta tilaan, ohjaamaan katse kohti kohdetta tai luomaan tekstuuria tai syvyyttä huoneeseen. Yksi asia on varmaa, geometriset seinämaalaukset voivat olla varsin vaikuttavia. Hyvin sijoitettu, yksityiskohtainen ja upean värinen geometrinen seinämaali muuttaa muuten yksivärisen tilan kiehtovaksi ja mieleenpainuvaksi. Kaikkia näitä motiiveja voidaan mukauttaa yleisten suunnittelusuunnitelmien, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan mukaisesti.

Geometristen seinämaalausten käyttö

Sen lisäksi, että geometriset seinämaalaukset tuovat huoneeseen piristystä, ne voivat luoda tietynlaisen tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miltä sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. Geometrisia seinämaalauksia käytettäessä on kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään. Liian monta muotoa tai liikaa yhtä muotoa voi antaa energisen tunnelman ja jonkinlaisen kiihkeän särmikkyyden, mutta se voi myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometristen seinämaalausten vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometrisilla muodoilla on tai ne pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, mikä on toinen mielenkiintoinen seikka, joka kannattaa ottaa huomioon geometrisia seinämaalauksia valitessa. Yksinkertaistaen voidaan todeta, että geometristen seinämaalausten muodossa kodin sisustukseen käyttämiesi muotojen pitäisi luoda haluamasi tunnelmat.

Pyöreä ja pyöreä

Ympyrät luovat virtausta ja tulevat usein itse virtauksesta. Tämän seurauksena ne synnyttävät pehmeämpiä tunteita, kuten hellyyttä, kiintymystä ja myötätuntoa. Käytä pyöreitä geometrisia seinämaalauksia luodaksesi välittävän mielentilan, mikä sopii erityisesti asuintilaan, kuten makuuhuoneeseen tai yhteiseen tilaan. Persoonallisuustesteissä ympyrät edustavat usein harmoniaa ja turvallisuutta. Tätä voidaan käyttää myös ympyränmuotoisten geometristen seinämaalausten perustelemiseen toimistossa luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin luomiseksi. "Ellipses IIII" on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyvät paitsi edellä mainitut piirteet, myös ripaus tyyliä ja luonnetta erottuvan muotoilunsa ja tyylikkään väriyhdistelmänsä ansiosta. Toinen loistava esimerkki pyöreästä geometrisesta seinämaalauksesta on "Al II - Laszlo Moholy-Nagy", joka on kaunis, abstraktimpi kohde, joka luo erilaista tunnelmaa ja antaa visuaalista painoarvoa.

Solid geometriset seinämaalaukset

Nämä suorasärmäiset muodot luovat voimakkaampia tunteita, kuten voimaa, lineaarisuutta ja luotettavuutta. Koska neliöt ja suorakulmiot luovat vakauden ja tasapainon tunnetta, nämä geometriset seinämaalaukset ovat hyviä valintoja toimistotiloihin. Kuvittele esimerkiksi "Paper Trail III", joka on hyvin näyttävä teos, jossa on pari neliötä ja suorakulmiota, mutta joka on renderöity lähes 3D-muodossa. Se ei ainoastaan näytä siistiltä ja trendikkäältä, vaan se myös vahvistaa aiemmin käsiteltyjä lujuuden ja kiinteyden ominaisuuksia. Lisäksi siinä on myös hyvin taiteellinen ote, joka näyttää abstraktilta maalaukselta. Jos haluat jotain hieman dramaattisempaa, tutustu ehkä geometriseen seinämaalaukseen nimeltä "Stairs". Tämä mustavalkoinen kaunotar voi näyttää hyvältä asuin-, virkistys- tai jopa yrityssisustuksessa.
Tuotetiedot