Esineet

Keskeinen teema tai ainakin yhteinen elementti on elintärkeä, kun sisustat sisätilojasi. Keskittymällä yhteen asiaan voi saada aikaan hienon keskipisteen, mutta paradoksaalisesti myösLue lisää korostaa muita sisustuselementtejä tilassa. Photowallin erinomaisten ja laadukkaiden esineiden seinämaalausten avulla taiteen ja muotoilun tasolta sinulla on tämä keskittymiskohde ja työkalu käytössäsi. Taiteessa esillä olevat arkiset esineet ja materiaalit ovat nykyaikainen vastaus vuosisatoja vanhaan käytäntöön, minkä nämä esineiden seinämaalaukset tekevät tyylikkäästi, valtavan monipuolisesti ja ainutlaatuisilla malleilla. Olipa kyseessä sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilojen kaunistaminen tai elvyttäminen, et voi mennä pieleen näiden motiivien kanssa. Esineiden seinämaalaukset antavat sinulle myös mahdollisuuden pyytää omia muutoksia, jotta ne sopisivat tai olisivat ristiriidassa olemassa olevan estetiikan, värimaailman ja kokonaissuunnittelun kanssa.

Laaja valikoima esineitä seinämaalauksissa

Esineet ovat usein kiehtovia itsessään sekä sen suhteen, mitä ne lisäävät tilan yleisilmeeseen. Kuten muillakin viime vuosisatojen taidesuuntauksilla, myös esineiden käyttämisellä taiteessa on erilaisia muotoja ja tulkintoja. Esineiden seinämaalauksissa on oma monimuotoisuutensa, ja kuvat vaihtelevat tosielämän valokuvista, jotka ovat niin yksityiskohtaisia ja monimutkaisia, että voit melkein tuntea ne koskettamalla motiivia, taideteoksiin, jotka ovat niin ainutlaatuisia ja tyylikkäitä, että huomaat tuijottavasi niitä hyvin pitkään. Voit nähdä tämän kontrastin esimerkiksi teoksissa "Oil & Vinegar" ja "Retro Kitchen III", jotka molemmat ovat upeita esineitä seinämaalauksina, mutta kuitenkin erilaisia toteutukseltaan. Siinä missä "Oil & Vinegar" on tyylikäs ja monimutkaisesti järjestetty kuva, "Retro Kitchen III" on kollaasin muotoinen taideteos. Molemmat nämä esineiden seinämaalaukset voivat tehdä mistä tahansa huoneesta pop ja tarjota maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen, kiinnostavuuden ja painoarvon.

Eri näkökulma

Yli sata vuotta sitten polkupyörän pyörä vei taidetta eteenpäin suuntaan, jota ei ollut koskaan aiemmin tutkittu. Tämä kyseinen polkupyörä oli Marcel Duchamp -nimisen taiteilijan valmis taideteos, joka oli esillä New Yorkissa vuonna 1916 järjestetyssä näyttelyssä. Duchamp käytti muunneltuja ja taideteoksiksi koottuja esineitä ja haastoi taiteen ja taiteellisen toiminnan merkityksen. Kuten huomaat, tämän radikaalin liikkeen jäänteet ovat varsin näkyvästi esineiden seinämaalausten valikoimassamme. Nämä erityiset taiteelliset toimet painottivat taideteoksen taustalla olevaa käsitettä eikä niinkään sen materiaaleja, joista se oli tehty. Juuri tämä ajatus herättää edelleen samantyyppisiä kiistoja ja keskustelua, joita Duchamp etsi käyttäessään alun perin arkisia esineitä. Mikä määrittelee taiteen? Mikä muodostaa sen luomisen ja tekijyyden, kun kyseessä on valmistettu, löydetty esine? Joihinkin näistä kysymyksistä voi saada vastauksen tai pikemminkin tulkita niitä omalla tavallaan, kun hankkii itselleen Photowallin esineiden seinämaalauksen. Valitse vaikkapa "Indigo Feathers square" ja katso, kuinka kotisi tai toimistosi muuttuu välittömästi joksikin paljon mielenkiintoisemmaksi. Nämä esineiden seinämaalaukset antavat alueellesi charmia ja tyyliä upeiden yksityiskohtien ja upeiden värien ansiosta.

Käy menneisyyteen esineiden seinämaalausten avulla

Tässä nimenomaisessa kokoelmassa on melkoinen määrä vintage- tai retroaiheisia esineitä seinämaalauksia. "Rock and Roll Fantasy" on tästä hyvin konkreettinen esimerkki, ihastuttavan viehättävä kuva, joka ei näyttäisi sopimattomalta missään asunnossa tai jopa työpaikalla. Jos kaipaat nykyaikaisempaa tunnelmaa, ehkä "Let it Rain" voi tehdä tepposet. Tämä esineiden seinämaalaustyö saa tilan heräämään eloon, sillä kuvassa on aitoa liikettä, ja oranssi väri tuo elinvoimaisen sävynsä ansiosta lisää eloa. Kuvittele tämä esineitä sisältävä seinämaalaus olohuoneeseesi tai toimiston kokoushuoneeseen, se olisi varmasti hieno keskipiste ja herättäisi keskustelua kaikkien sitä katsovien keskuudessa.
Tuotetiedot