Ruosteinen

Rust never sleeps on Neil Youngin albumin nimi, ja se on myös yksi maailman suosituimmista sanonnoista. Tämä raudan ja hapen kemiallisen reaktion ainutlaatuinen sivutuote on ollut kaiLue lisääkkien metalliteollisuuden parissa työskennelleiden metallurgien kirous rautakauden alusta lähtien. Tämä punaruskea aine, joka kerääntyy kaikille metallipinnoille, on aina toiminut varoituksena siitä, että komponenttisi ovat hajoamassa. Silti sen värissä on outo vetovoima. Viime vuosina ruosteen väri on näkynyt tekstiileissä, lattiapaneeleissa ja jopa tapeteissa. Photowall hyppää trendiin mukaan omalla ruosteisten seinämaalausten kokoelmallaan. Nämä ruosteen väriset kuvat kuvaavat lukuisia skenaarioita, joissa tämä outo kemiallinen reaktio on vallannut pääaiheet. Mielenkiintoista kyllä, nämä ruosteiset seinämaalaukset tarjoavat eräänlaista kovaa, teollista, sanoinkuvaamatonta kauneutta, jota on vaikea ilmaista. Näitä ruosteisia seinämaalauksia on tarjolla monenlaisia malleja, ja ne voivat antaa asuintiloillesi karun, voimakkaan tunnelman, joka on kuitenkin toivottava. Anna näiden ruosteisten seinämaalausten elävöittää kotiasi ainutlaatuisella tavalla, jonka vain ne voivat. Kaikki tässä maailmassa ei ole kukkia, nallekarhuja ja pastellivärejä, vaan kauneus voi tulla monissa epäsovinnaisissa muodoissa, kuten nämä ruosteiset seinämaalaukset todistavat.

Karhea ruosteisissa seinämaalauksissa

On olemassa hienostunut kaupunkilaisrotu, joka rakastaa karuuden ja kovien tekstuurien ulkonäköä ja tuntua. He jättävät seinänsä maalaamatta ja paljastavat niiden alla olevan paljaan, harmaan sementin. Heillä on kiillottamattomasta teräksestä valmistettuja seinäkiinnikkeitä, joiden alla on voimakas valaistus, joka siluettimaisesti korostaa näiden kiinnikkeiden muotoa. Seinien koristeissa on karheita, teollisia kuvia, jotka silti antavat asuintiloille särmikkään tyylikkään tunnelman. On todella hämmästyttävää, mikä näyttää kauniilta, jos kaikki elementit yhdistyvät. Tämän mukaisesti Photowall tarjoaa "Rusty Car", "Rustic Metal Wall Wall Panels" ja "Oxidized Rusty Metal Plates" ainutlaatuisessa ruosteisten seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä kappaleet voivat antaa avantgardistisen kaupunkilaisen kotiin teollisen hienostuneisuuden tuntua. Näiden ruosteisten seinämaalausten rikkaat värit muodostavat taatusti jyrkän kontrastin mihin tahansa seinään tai tapettiin kodissasi. Anna ruostuneiden ketjujen kuvan symmetrian kiinnittää katseesi sen ainutlaatuiseen toistuvaan kuvioon. Tämän erityisen kuvion on todettu olevan rauhoittava ja rentouttava tietyntyyppisille yksilöille.

Ruostuneet ruostuneet seinämaalaukset

Joidenkin ihmisten tiedetään jopa arvostavan ruostuneiden koneiden ulkonäköä. Tätä silmällä pitäen tarjoamme "Vanha valvomo", "Kierrätys" ja "Sähkölinjan laatikko" hienossa ruostuneiden seinämaalausten kokoelmassaan. Ensimmäinen kuvaa hylätyn apokalyptisen tyylisen ydinvoiman valvomohuoneen ulkoasua, jossa on pölyisiä, ruostuneita konsoleita ja näyttöjä. Vähän kuin miltä maailmanloppu näyttää ydinbunkkerin alla. Toisessa vedoksessa on lattialle painuneita, päällekkäin pinottuja vanhoja autoja, jotka ovat hajoamisen eri vaiheissa. Kolmannessa on jättimäinen sulakerasia, joka on nyt täynnä ruostetta ja jossa sulakkeiden rivissä on mielenkiintoinen kuvio. Se on sekä vangitseva että tietynlaista palettia miellyttävä. Nämä seinämaalaukset eivät todellakaan ole niille, joilla on tavanomainen maku. Ne vetoavat pikemminkin särmikkäämpään, kokeilevampaan kaupunkilaisuuteen. Mutta tämän erityisen maun omaavien henkilöiden määrä kasvaa päivä päivältä. Ja Photowall, joka on aina muotoilukuvien eturintamassa, on aina valmis täyttämään tämän erityisen tuntijan tarpeet. Ruosteiset seinämaalaukset ovat upea lisä kotiisi tai asuntoosi.

Erikoinen ja rosoinen

Niille, jotka kaipaavat ruosteen rinnalle lisää väriä, Photowall tarjoaa ainutlaatuisessa ruostuneiden seinämaalausten kokoelmassaan "Rusty Patched Plate", "Steel Blue" ja "Steel Turquoise". Nämä hienot kuvat tuovat karheaa väriä ja tekstuuria, jotka varmasti täydentävät jokaisen kodin seinää, jopa niille, joilla on tavanomaisempi maku. Ripusta nämä vedokset olohuoneeseesi tai vapaa-ajanhuoneeseesi tai vaikka sänkysi päähän antaaksesi asuintilallesi kaivattua hienostunutta särmää. Niille, jotka suosivat taiteellisempaa tunnelmaa, meillä on "Rusty Sweeps", "Rusty Lilac Wall" ja "Rusty Metal Wall", jotka tyydyttävät heidän tarpeensa sävykkäämpään ulkoasuun. Toisin kuin näissä karuissa kuvissa oleva ruoste, Photowall on valmistanut nämä vedokset niin korkealaatuisista materiaaleista, että ne ovat turvallisia olla sisällä kodissasi ja turvallisia joutua kosketuksiin lastesi kanssa. Sen pigmentit ovat värinpitäviä, eivätkä ne taatusti vuoda ja kestävät hyvin pitkään. Nämä ihanat, epäsovinnaiset kappaleet tuovat varmasti lisää särmää ja karkeaa eleganssia jokaiseen kotiin, jossa ne ovat esillä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1