Maalattu

Jos haluat täydentää mitä tahansa huonetta ylimääräisellä kerroksella luonnetta ja persoonallisuutta, kokeile Photowallin korkeatasoisten maalattujen seinämaalausten ryhmää pinnat-luoLue lisääkasta. Sisustussuunnittelussa on yleisesti tunnettu tosiasia, että useimmat ihmiset jättävät pinnat ja tekstuurit usein huomiotta, koska pidämme niitä itsestäänselvyyksinä, koska olemme niin tottuneet siihen, että ne ovat ympärillämme lähes koko ajan. Tämä pätee niin sisä- kuin ulkoympäristöönkin. Jos kuitenkin eristät tietyn pinnan tai tekstuurin, se tuo esiin yksilöllisyyden piirteen, jolloin kontrastit korostuvat ja heräävät eloon. Maalatut seinämaalaukset voivat kirjaimellisesti muuttaa minkä tahansa huoneen tavallisesta näyttäväksi. Kuten tavallista, näitä kohteita voidaan muokata sopimaan olemassa olevaan estetiikkaan, värimaailmaan ja muihin koriste-elementteihin.

Sisustaminen on helppoa maalattujen seinämaalausten avulla

. Jos päätät suunnitella kuvilla, jotka lisäävät syvyyttä ja kuviota, kuten maalatut seinämaalaukset, se elävöittää huonetta ja antaa sille tunnelman, jonka aiot luoda tilaan. Loistava esimerkki maalatusta seinämaalauksesta, joka tekee näin, on teos nimeltä "Tide Pool". Ensi silmäyksellä se saattaa vaikuttaa abstraktilta ja sekavalta, mutta mitä enemmän sitä katselee, sitä enemmän se vetää puoleensa. Kauniit väriyhdistelmät herättävät sellaista lämpöä ja rauhallisuutta, että se näyttäisi täydelliseltä missä tahansa olohuoneessa. Jos haluat mennä vielä askeleen pidemmälle ja sijoittaa kontrastisen tekstuurin suoraan maalattua seinämaalausta vasten, mikä varmasti parantaa näkymää entisestään, voit valita jotain hienovaraisempaa, kuten "Daydream Neutral 01". Maalattujen seinämaalausten sekoitusmahdollisuudet ovat valtavat, sinun on vain katsottava, mikä sopii ja puhuttelee sinua eniten.

Leikkiä kontrasteilla

Jos suunnittelusi on moderni, aseta esille maalattu seinämaali, kuten "Street Art Painting", joka lisää juuri tarpeeksi rakeisuutta, jotta huoneen muu kiillotettu aura sointuu. Lisää huoneeseen hienostuneisuutta valitsemalla huolellisesti tekstuurit, jotka täydentävät toisiaan ja tuovat esiin esteettisen harmonian, johon maalatut seinämaalaukset ovat täydellisiä välineitä. "Old Frayed Painted Wall with Bird" on yksi monista kohteista, jotka vangitsevat tuollaisen koristeellisen hengen yhdistelemällä erilaisia elementtejä täydentämään muita koristeellisia osia. Jos haluat todellisen väriläiskän, maalatut seinämaalaukset, kuten "When they go Right she Goes Left", ovat täydellisiä. Jopa työpaikka hyötyisi tästä, sillä tutkimukset ovat osoittaneet, että hienot taideteokset lisäävät tuottavuutta ja tulosta toimistossa. Tutustu moniin vaihtoehtoihin, joita maalatut seinämaalaukset tarjoavat sinulle, ja tee seinistäsi kaunis keskipiste missä tahansa huoneessa.

Seuraavalle tasolle maalatuilla seinämaalauksilla

Ne, jotka ovat harrastaneet sisustussuunnittelua tai ihan tavallista sisustamista, tietävät, että pinnat ja tekstuurit antavat visuaalista painoarvoa. Koska useimmat meistä eivät halua, että huoneemme ovat epämääräisiä, käytämme usein maalia antaaksemme sille väriä ja teemaa, etenkin kun kyse on asuintiloista, joiden pitäisi pystyä vangitsemaan huomiosi ja pitämään se siellä. Joskus kuitenkin kasvamme yli alkuperäisen maalin, jota käytimme, tai tulee jotain, joka muuttaa mielemme, ja haluat maalata tilan kokonaan uudelleen. Maalatut seinämaalaukset säästävät sinut siltä vaivalta ja vaivalta, sillä ne on helppo asentaa ja myös kätevästi vaihdettavissa. Maalatut seinämaalaukset voivat nostaa tilan seinien silmäkorkeutta lisäämällä sommittelua kokonaisvaltaisesti. Hyvin sijoitettu tekstuuripala luo tuntoaistimuksen niille, jotka katsovat sisustustasi. Ainutlaatuisten mallien ja miellyttävien värimaailmojen ansiosta voit käyttää maalattuja seinämaalauksia kokeiluun ja leikkimiseen asuin-, virkistys- ja jopa yrityssisustuksessa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.