Materiaalit

Sisustuksessa tekstuurilla tarkoitetaan usein materiaalin pinnanlaatua. Koska jokaisella pinnalla on tekstuuri, se voi olla kuoppainen tai tasainen, sileä tai karkea ja niin edelleen.Lue lisää Käsitykseemme tekstuurista vaikuttavat myös katseluetäisyyden tekstuuri, käytetty valaistus ja tietenkin viereiset pinnat. Tässä Photowallin erinomaisessa materiaalivalikoimassa seinämaalauksia nämä kaikki tekijät katetaan kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin, jotka on kiinnitetty sen ainutlaatuisiin malleihin ja korkealuokkaiseen materiaaliin. Materiaalit-seinämaalauksia voidaan myös säätää ja muokata esteettisten toiveidesi, sisustuksesi maun ja pitkän aikavälin suunnittelusuunnitelmasi mukaisesti.

Luonnollinen kosketus materiaalien seinämaalauksilla

Puu on yksi suosituimmista sisustuselementeistä. Myös materiaalit seinämaalausten muodossa puu voi olla sisustuksen määräävä osa, olipa kyse sitten asunnostasi, työtilastasi tai omasta virkistysalueestasi. Materiaalit seinämaalaukset, jotka esittelevät puun kauneutta ja lämpöä, ovat erittäin suosittuja, ja niissä on paljon ainutlaatuisia malleja, jotka voivat sopia mihin tahansa tilaan, jonka olet päättänyt elvyttää tai luoda. "Old Tree Trunk" on yksi tällainen ainutlaatuisesti suunniteltu materiaalien seinämaalauksia, jossa on juuri oikea määrä omituisuutta ja samalla hallussaan se ikuinen lämpö, jota puu vain luonnostaan huokuu.

Hämmästyttävän monipuolinen

Photowall on kätevästi jaotellut materiaalien seinämaalaustason kahdeksaan miniryhmään. Nämä ovat nimittäin tiili, betoni, kankaat, metalli, paperi, kivi, kaakeli ja puu. Tämä antaa sinulle suuren liikkumavaran valintojesi suhteen ja monipuoliset mahdollisuudet valita materiaaleista seinämaalaukset, jotka sopivat parhaiten kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi. Kaikilla näillä motiiveilla on huomattava vaikutus ja ne luovat taatusti ylevää visuaalista painoarvoa ja kiinnostavuutta. Suunnittelitpa sitten materiaalien seinämaalauksia asuin- tai liiketilaan, löydät varmasti sopivimman koristelun täältä Photowallista. Voit valita oikeita valokuvia, jotka ovat niin yksityiskohtaisia, että voit melkein tuntea tekstuurin pelkästään katsomalla, kuten "Tower Rotunda". Materiaaliseinämaalauksissa on myös niin upeita taideteoksia, että ne antavat itse asialle aivan uudenlaisen kontekstin.

Materiaalit seinämaalaukset, joissa on kiinteyttä

Kuten puut ovat metsälle, niin on betoni kaupunkimaisemalle. Siitä on tullut niin läsnäoleva, että harvoin edes kiinnitämme siihen huomiota, mutta tuon tavallisen harmaan ulkokuoren alla piilee salainen, monimutkainen maailma. Siksi materiaalien seinämaalauksille on omistettu pieni osasto. Samoin kuin tiilet materiaaliseinämaalauksissa, betoni huokuu päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Vaikka betonista tehdyt materiaaliseinämaalaukset ovat pääasiassa harmaita, monissa kappaleissa on myös väriläiskiä. Ihana esimerkki tästä on "Reddish Old Cement Wall", ihastuttavan yksinkertainen mutta herättävä motiivi, joka ilmentyisi kauniisti missä tahansa kodin huoneessa, toimistohuoneessa tai jopa virkistystilassa, joka kaipaa uudistamista.

Kallio, jonka päälle rakennetaan

Kiven perusmääritelmä on, että se on kova pala maan pintaa. Me kaikki kuitenkin tiedämme, että kivet ovat paljon monimutkaisempia. Materiaaliseinämaalaukset valottavat tätä, sillä kivi on ihanteellinen sisustuselementti, joka sopii sisustustoiveisiisi. Se tuo kotiisi lämpöä ja charmia. Aina sanotaan, että ajaton sisustus on avainasemassa, jos haluat, että esteettinen sisustuksesi kestää. Mikä on pysyvämpää kuin kivi? Jos haluat klassisen ja tyylikkään ilmeen, harkitse materiaalien seinämaalauksen valitsemista, joka kiinnittää huomion marmoriin. Ota esimerkiksi "Smooth Marble Close Up", motiivi, jota voi kutsua ikuiseksi ja iättömäksi. Se ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan se varmasti nostaa hienostuneisuuden tasoa valitsemassasi huoneessa tai tilassa.
Tuotetiedot