Palmupuut

Kuvittele, että heräät joka aamu trooppisen paratiisin näkymään, nautit valkoisen rannan näkymistä ja kuulet aaltojen liplatuksen mielessäsi, kun juot aamukahvia ennen päivän töiden aLue lisääloittamista. Tämä voidaan toteuttaa käyttämällä palmuja seinämaalauksia kotonasi tai jopa toimistossasi. Näiden ihanien motiivien avulla voit pitkän päivän jälkeen palata kotiin omaan henkilökohtaiseen palaan taivaaseen, jossa voit riisua itsesi stressistä hienon palmujen seinämaalausten valikoimamme avulla. Koska elämä, aika ja raha eivät aina salli meille pakomatkaa palmujen reunustamille rannoille lämpimään säähän ja saaristoviboihin, palmupuiden seinämaalaukset ovat toiseksi paras vaihtoehto. Säädä valitsemasi kohteet vastaamaan sisustustasi, jotta saat valoisan ja lämpimän ilmeen valmiiksi.

Tietoa palmujen seinämaalauksista

Tämän uskomattoman puun historia voidaan jäljittää yli 5000 vuoden taakse! Jo tuolloin sitä käytettiin ravinnonlähteenä, työkalujen ja asuntojen rakentamiseen sekä suojana kuumalta aavikon auringolta. Muinaiset sivilisaatiot, kuten roomalaiset, käyttivät palmun oksia voiton symbolina, ja juutalaisuudessa ja kristinuskossa se edustaa rauhaa ja antoisuutta. Palmujen seinämaalaukset eivät kanna mukanaan vain kauneuden viehätystä ja vetovoimaa, vaan myös symboliarvoa, joka voi olla loistava heijastus siitä, kuka olet ja millainen olet. Palmut ovat näytelleet rooliaan tarinoissa ja taiteessa tuhansien vuosien ajan. Niiden luonnonkauneus teki niistä erittäin tervetulleen aiheen lukuisille taiteilijoille kautta vuosisatojen. Yhdistä tämä piirre sisustukseen sovittamalla palmujen seinämaalaukset oikeaan värimaailmaan ja sopiviin koristeellisiin yksityiskohtiin, kuten huonekaluihin. "Trooppinen kohtaus" voi olla olohuoneesi katseenvangitsija, johon voi liittää joitakin puisia pöytiä tai tuoleja ja koristekasveja. Palmujen seinämaalaukset voivat olla kruunaava kosketus toiveidesi sisustuksessa.

Realistinen ja hyödyllinen

Vahvan visuaalisen viehätyksensä lisäksi palmupuilla on monia toimintoja ihmislajin hyväksi. Ne tuottavat monia ruoka-aineita, kuten kookospähkinöitä, tietenkin, mutta myös Acai-hedelmiä, taateleita, betelpähkinöitä ja öljyä. Palmutyypistä riippuen saadaan myös käyttökelpoista biodieseliä, viiniä, vahaa, hyytelöä ja niin edelleen. Kuten huomaat, palmujen seinämaalaukset eivät ole vain helppoja silmille, vaan myös opettavaisia ja hauskoja. Eri puolilla maailmaa on jopa kulttuureja, jotka valmistavat palmuista viiniä! Palmuviiniä valmistetaan yleisesti Afrikan ja Aasian alueilla. Ajattele sitä, kun ihailet palmujen seinämaalauksia siemaillessasi rentouttavaa viinilasillista illalla. Tällaisen sisustuksen etuna on se, että voit nauttia trooppisesta näkymästä kaikkina vuodenaikoina, vuodenajasta riippumatta. Voit aina saada kesätunnelmaa kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajanviettopaikkaasi palmujen seinämaalausten avulla.

Lisäksi palmuja seinämaalauksia

Palmut edustavat myös voittoa ja ikuista elämää joissakin kulttuureissa ja uskonnoissa. Tämä johtuu myös siitä, että tämä puu, erityisesti kookospähkinälajikkeet, voivat kantaa hedelmää jopa 70 vuotta! Tee estetiikasta yhtä ikuista kuin itse puu erinomaisella palmujen seinämaalaustarjonnallamme. Nauti kohtauksista, joissa palmut heiluvat tuulessa, avaavat sylinsä ystävällisille olennoille, siluettina kuunvaloa vasten ja paljon muuta. Tässä valikoimassa on yksinkertaisia palmujen seinämaalausten kuvioita sekä joitakin abstraktimpia taideteoksia, jotka antavat mielikuvituksen täyttää yksityiskohdat. "Brazilian Palms - Ash Green" on hyvä esimerkki tällaisista palmujen seinämaalauksista. Tämä teos voi olla myös hyvin miellyttävä ja houkutteleva lapsille, kuten useimmat näistä kohteista ovat.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.