Belfast

Hauska keskipiste on elintärkeä tunnelman luomisessa ja tietynlaisen ilmapiirin luomisessa tilaan. Miksi et voisi ottaa Yhdistyneen kuningaskunnan onnellisimmaksi paikaksi nimettyä paLue lisääikkaa keskeiseksi teemaksesi? Photowallin Belfastin seinämaalaukset voivat tehdä eron tavallisen ja tylsän huoneen ja nautinnollisen ja iloa tuottavan alueen välillä. Pohjoisirlantilaisilla on sille jopa oma sanansa tai ilmaisunsa, termi "craic", joka lausutaan crack. Erityisesti Belfastissa kaikki tietävät, mitä se tarkoittaa, mutta kukaan ei oikeastaan tiedä. Yksinkertaisimmillaan ja yksinkertaisimmillaan "craic" on tyypillistä Pohjois-Irlannin hauskaa ja vieraanvaraista ilmapiiriä, jota näet runsaasti myös Photowallin erinomaisessa Belfastin seinämaalausten valikoimassa. Voit myös aina löytää tapoja muuttaa näitä motiiveja niin, että ne sopivat jo olemassa oleviin sisustuselementteihin kodissasi, toimistossasi tai vapaa-ajan tilassasi.

Tunnettuja maamerkkejä Belfastin seinämaalauksissa

Belfastia määrittelevät varsin monet merkittävät rakenteet. Yksi niistä on Pyhän Annan katedraali, joka on Irlannin anglikaanisen kirkon pääkirkko. Arkkitehti Sir Thomas Drew'n suunnittelema ja vuonna 1898 aloitettu kirkko on rakennettu uusromanilaiseen basilikaantyyliseen tyyliin. Tässä kastekappelissa on hieno mosaiikkikatto, veistetyt kivityöt, monia hienoja lasimaalauksia, marmorilaatat lattiassa ja seinissä sekä herkät puutyöt. Voit katsella sen tunnistettavia kattoja Belfastin seinämaalauksissa, kuten "Belfast Skyline Black", joka voi antaa huoneelle dramaattisemman ja särmikkäämmän tunnelman. Mustan ja valkoisen sävyt tuovat esiin tunteita ja luovat myös enemmän tilaa asuin- tai yrityshuoneeseen. Toinen vaikuttava rakennus Belfastin seinämaalauksissa on Albert Memorial Clock, jota joskus kuvaillaan kaupungin vastaukseksi Pisan kaltevalle tornille. Rakennuksen kallistus johtuu siitä, että se on rakennettu Farset-joen takaisinperitylle maalle, ja se painaa yli 2 000 tonnia! Voit tutustua sen sijaintiin Belfastin seinämaalauksissa, kuten "Belfast Northern Ireland City Map", joka on kauniisti taiteellinen mutta myös opettavainen motiivi, joka taatusti valaisee minkä tahansa alueen.

Sydämesi jatkuu

Belfastista ja sen maineesta ei voisi kirjoittaa mainitsematta tuhoon tuomittua valtamerialus Titanicia. Kaupungilla on syvä yhteys satamaansa, joka ei ainoastaan ylläpitänyt Belfastin laivanrakennusteollisuutta 1800- ja 1900-luvuilla, vaan synnytti myös aluksia, kuten kuuluisan valtamerialus Titanicin. Sanotaan, että laivauspäivänä koko kaupunki juhli ja juhli. Kun uutiset laivan uppoamisesta saapuivat kotiin, kaupunki suri tragediaa enemmän kuin muut. Tämä kiintymys johtuu myös siitä, että kaupunki sijaitsee Lagan-joen ja Irlanninmeren yhtymäkohdassa, mikä näkyy Belfastin seinämaalauksissa, kuten "Belfast Northern Ireland City Map". Näitä Belfastin seinämaalauksia on eri sävyjä ja sävyjä, joista jokaisella on upea visuaalinen vaikutus ja jotka luovat optimaalisen koristeellisen painon.

Belfastin seinämaalaukset ja niiden historia

On yleisesti tiedossa, että Belfastissa on ollut menneisyydessä levottomia aikoja. Jos kuljeskelet kaupungin kaduilla, juot pubissa tai syöt ravintolassa, kuulet varmasti paikallisia, jotka omalla humoristisella tyylillään muistelevat synkkiä aikoja, jotka nyt onneksi ovat jo menneisyyttä. Belfastin seinämaalauksilla on myös tämä voima, ja ne osoittavat belfastilaisten sitkeyttä ja kestävyyttä. Pohjois-Irlannin pääkaupunki on suhteellisen nuori kaupunki, jossa on vain muutama muistutus 1800-lukua edeltävästä historiasta. Tekstiilitehtaineen ja telakoineen Belfast oli Irlannin ainoa kaupunki, joka tunsi ja hyödynsi teollisen vallankumouksen koko voiman. Vuonna 1800 noin 20 000 asukkaan kaupunki kasvoi tasaisesti 400 000 asukkaan kaupungiksi ensimmäisen maailmansodan alkuun mennessä! Erityisesti telakat näkyvät yhä Belfastin seinämaalausten valikoimassamme. "Belfast Skyline Rainbow" on hieno esimerkki tästä, ja siinä yhdistyvät Belfastin rikas historia ja nykyaikainen ja moderni muotoilu sateenkaaren väreissä, jotka merkitsevät muutosta ja toivoa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1