Wien

Kutsuitpa sitä sitten Wieniksi tai Wieniksi, se on ehdottomasti yksi maailman hienoimmista kaupungeista! Voit tehdä siitä sisustuksesi keskeisen teeman Photowallin ainutlaatuisen, laaLue lisäädukkaan ja upean Wienin seinämaalausten kokoelman avulla. Kaupungin keisarilliset tavat, moderni strukturalismi ja valtava historia sekä maailmankuulu taiteen ja erityisesti musiikin hiominen johtavat Itävallan pääkaupungin toistuvasti maailman parhaiden kaupunkien listan kärkipaikalle. Wienin seinämaalauksilla voit lisätä kotiisi tai toimistoosi ripauksen tyyliä, sillä tämä paikka oli aikoinaan Mozartin, Beethovenin ja Sigmund Freudin koti, vain muutamia esimerkkejä maailmanhistoriaan vaikuttaneista ikoneista, jotka aloittivat matkansa Itävallasta. Unelmien kaupunki, jota kutsutaan myös musiikin kaupungiksi, voi nyt olla asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilasi keskipiste Photowallin Wienin seinämaalausten avulla.

Historian uudelleentarkastelu Wienin seinämaalausten avulla

Vuonna 881 kaupunki, joka tunnettiin tuolloin nimellä "Wenia", mainittiin virallisissa asiakirjoissa, ja seuraavien vuosisatojen aikana Wienin hallinta vaihtoi omistajaa useita kertoja. Wien oli uskonpuhdistuksen ja vastarevoluution aikana kapinoiden ja uskonnollisten riitojen tyyssija, ja se kärsi kauheasti ruttosta ja piirityksistä 1600-luvun lopulla. Kuitenkin 1700-luvun alku merkitsi Wienin kulta-aikaa, jolloin barokkiarkkitehtuuri, kansalaisuudistukset ja klassisen musiikin vallankumous saivat vahvan jalansijan. Jäänteitä tästä aikakaudesta voi löytää Wienin seinämaalauksista, kuten "Keisarillinen kirjasto Wienissä", joka on kaunis teos, joka esittelee arkkitehtuuria ja sen moitteetonta säilymistä. Wieniläiset ovat ylpeitä historiastaan, ja siksi kaupunki on täynnä historiallisia maamerkkejä, jotka on säilytetty täydellisesti. Ensimmäinen maailmansota kuitenkin pysäytti kaupungin arkkitehtuurin ja kulttuurin kehityksen, ja konfliktin päättyessä monarkia oli siirtynyt menneisyyteen.

Helppo elämä

Kuten olet ehkä huomannutkin, Wienillä on ollut valtakuntien ja juonittelujen historiaa niin kuin vain harvoilla muilla maailman kaupungeilla. Pelkästään vuonna 1913 Hitler, Freud ja Stalin asuivat kaikki Itävallan pääkaupungissa. Palatseja, museoita ja oopperataloja täynnä, puhumattakaan maailman vanhimmasta ja mahtavimmasta eläintarhasta, Wienin seinämaalaukset voivat luoda historiallisen ja merkityksellisen tunnelman. Se ei ehkä ole yhtä viileä kuin Barcelona, yhtä romanttinen kuin Venetsia tai yhtä kosmopoliittinen kuin Lontoo, mutta vain harvat kaupungit pystyvät yhdistämään hieman jokaista näistä ominaisuuksista yhtä onnistuneesti kuin Wien. Vilkaise vain Wienin seinämaalausten, kuten "Wienin aukio sateenkaaren kanssa", kauneutta, ja haluat epäilemättä vierailla kaupungissa jonain päivänä. Itävaltalaiset itse iloitsevat pääkaupunkinsa elämän helppoudesta, joka ulottuu kaikkialta löytyvistä kahviloista lähes koskemattomiin järviin ja jokiin. Tosiasia on, että joissakin Tonavan osissa voi jopa uida! Tämän kauneuden ja puhtauden voi nyt tuoda asuntoosi tai työtilaasi Photowallin Wienin seinämaalauksilla.

Kiitos musiikista Wienin seinämaalauksilla

Suuri osa Wienin maineesta ja itse asiassa kulttuuri-identiteetistä on sen musiikkimaku ja innokas osallistuminen musiikkiin. Täällä on asunut enemmän kuuluisia muusikoita kuin missään muussa maailman kaupungissa. Beethoven, Mozart, Vivaldi, Schubert ja Salieri ovat vain muutamia, jotka ovat saaneet inspiraatiota Itävallan pääkaupungista. Wienin seinämaalaukset voivat tehdä saman sinulle, ei vain musiikkihuoneessasi, vaan missä tahansa muussa tilassa, jonka haluat sisustaa tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Vaikka edellä mainitut legendaariset nimet tekivät musiikkikaupungin historiaa, nyky-Vienassa on kyse siitä, että se säilyttää musiikkimaineensa ja luo uusia idoleita musiikkimaisemaan. Mozarthauz, Schonberg-keskus ja Johann Straussin dynastian museo ovat kaupungin hienoimpia musiikkilaitoksia. Voit nähdä joitakin näistä Wienin seinämaalauksissa suonissa "Wienin Itävallan taivaanranta". Tämä joukko motiiveja on eri sävyjä ja sävyjä, mikä tekee siitä ihanteellisen visuaalisen työkalun, joka sopii tai on kontrasti jo olemassa olevaan sisustukseen ja värimaailmaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-9 9:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.