Jyrsijät

Jos haluat upean ja omituisen lisän kotiisi, toimistotilaasi tai vapaa-ajanviettopaikkaasi, kokeile söpöjä otuksia, kuten jyrsijöitä, keskipisteeksi. Photowallin erinomainen kokoelma Lue lisääjyrsijöiden seinämaalauksia on erinomainen yksityiskohdiltaan, muotoilultaan, väreiltään ja tietenkin laadultaan. Nämä jyrsijöiden seinämaalaukset voivat olla erittäin hyödyllisiä myös lastenhuoneen, opiskelutilan tai leikkialueen sisustamisessa, sillä meillä on erittäin lapsiystävällisiä ja ystävällisiä motiiveja, joihin kaikkiin voidaan luonnollisesti pyytää omia ja erityisiä muutoksia ja mukautuksia. Sovita jyrsijöiden seinämaalaukset sisustusväriisi, -suunnitelmasi ja -yleiskaavasi mukaisesti.

Tärkeä ero jyrsijöiden seinämaalauksissa

Tarkastellaan ensin tärkeää tekijää jyrsijöiden aiheeseen liittyen. Sen lisäksi, että rotat ja hiiret näyttävät erilaisilta, näiden kahden välillä on melko paljon muitakin eroja. Jyrsijöiden seinämaalaukset sisustuspyrkimyksesi onnistuvat parhaiten, kun ymmärrät jokaisen näistä olentoista, jotka ovat läsnä tässä sisustuskansioluokassa. Yksi tärkeimmistä eroista on ennen kaikkea hiirten ja rottien käyttäytymisessä, jossa on tosiasia, että hiiret ovat paljon uteliaampia ja rotat ovat hyvin varovaisia. Hiiret myös pelkäävät rottia, koska rotat tappavat ja syövät hiiret, valitettavasti. Fyysisesti rotat ovat hiiriin verrattuna paljon suurempia, niillä on karkeampi turkki ja niillä on suhteessa suurempi pää ja jalat. Joten loogisesti ajateltuna on myös järkevää, että hiiret ovat paljon söpömpi jyrsijä jyrsijöiden seinämaalauksiksi, jotka koristavat asuin- tai liiketiloja.

Pienimmät rosvot ikinä

Olipa kotisi sitten puiden tai pilvenpiirtäjien ympäröimä, pesukarhut ovat todennäköisesti osa paikallista villieläinpopulaatiotasi, jos asut pohjoisella pallonpuoliskolla. Ne kuuluvat maailman sopeutuvimpiin eläimiin, jotka asuttavat sekä maaseutu- että kaupunkialueita erilaisissa ilmastoissa. Vaikka maailmassa on seitsemän pesukarhulajia, tunnetuin niistä on Procyon lotor eli tavallinen pesukarhu, jota näet runsaasti jyrsijöiden seinämaalauksissa. Silmien yli ulottuvien mustien merkkien ansiosta supikoiria on vuosisatojen ajan tyypitelty tarinoissa juonittelevaksi varkaaksi tai huijariksi. Niiden kuuluisat mustat naamiot tekevät niistä muutakin kuin saavat ne näyttämään suloisilta lainsuojattomilta, vaikka jyrsijöiden seinämaalaukset, kuten "Racoon Black And White", saattaisivatkin saada sinut ajattelemaan toisin. Tämä kasvonpiirre auttaa niitä myös näkemään selvästi, sillä tumma väri imee sisään tulevaa valoa ja vähentää häikäisyä, joka muuten kimpoaisi niiden silmiin ja haittaisi niiden näköä. Jos haluat taiteellisemman kuvauksen näistä fanien suosikeista, kokeile jyrsijöiden seinämaalausta "Line Raccoon". Kauniisti ja tyylikkäästi piirretty, tämä jyrsijöiden seinämaalauksen voi valaista minkä tahansa huoneen viehätyksellä ja tunnelmalla.

Jyrsijöiden seinämaalaukset ja niiden oravaystävät

Jos ajattelet oravia ylipäätään sisustukseen, kuvaus näistä eläimistä on melko yleinen riippumatta siitä, missä sinä tai ne asuvat. Oravalla on pitkä, puskamainen häntä, suuret tummat silmät, pienet korvat ja se on yleensä ruskea, musta tai harmaa. Tämä tekee niistä ihanteellisen olennon jyrsijöiden seinämaalauksen kohteeksi huoneeseesi. Näillä otuksilla on suuret hampaat, ja ne kiipeävät nopeasti puihin niiden pienten, terävillä kynsillä kallistettujen käsien ansiosta, joilla ne mielellään kätkevät ruokaa, kuten tammenterhoja, puihin tai hautaavat ne maahan talven vararuuaksi. Oravat ovat läheisiä serkkuja muille jyrsijölajeille, kuten rotille ja hiirille. Koska oravat ovat lasten suosikkieläimiä, niiden söpöä luonnetta voidaan käyttää ihanteellisesti jyrsijöiden seinämaalauksissa. Poikasi tai tyttäresi arvostaa varmasti jyrsijöiden seinämaalausten osiosta löytyvää teosta "Red Squirrel in Leaf Litter", joka on valoisa ja iloinen taideteos, jossa on suloinen orava miellyttävän värimaailman keskipisteenä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1