Kanit & jyrsijät

Söpö, ihana ja hauska. Nämä ovat luultavasti parhaat sanat kuvaamaan kaneja ja jyrsijöitä. Niin ihmeellisiä kuin ne lemmikkeinä ovatkin, ne voivat todella olla upea sisustus tilallesiLue lisää. Photowall tarjoaa sinulle hämmästyttävät Kaneja ja jyrsijöitä -seinämaalaukset, jotka saavat tylsät ja tylsät seinät näyttämään eloisilta ja elinvoimaisilta.

Viehättävät huoneet kanien ja jyrsijöiden seinämaalauksilla

Tilojen koristelu eläimillä on yksi parhaista tavoista nostaa sisustus seuraavalle tasolle. Eläimiä on paljon, mutta söpöillä eläimillä saa varmasti sisustuksen näyttämään upealta. Photowallilla on laaja kokoelma seinämaalauksia, joita varmasti rakastat. Näiden joukossa ovat Rabbits & Rodents -seinämaalaukset, jotka nostavat sisustuksesi ulkonäön seuraavalle tasolle. Näissä eläimissä on frettejä, pesukarhuja ja oravia, ja ne saavat sisustuksesi näyttämään eloisalta. Nämä kuvat ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä luonnollisissa ympäristöissään. On itse asiassa erilaisia malleja, joilla saat huoneen näyttämään poikkeukselliselta, ja yksi näistä on eläin - aiheisten seinäpäällysteiden käyttö. Esimerkiksi lastenhuoneen sisustamisessa me kaikki tiedämme, että lapset ovat kiinnostuneita monista asioista, ja niihin kuuluvat myös eläimet. Eläinten katseleminen on varsin mielenkiintoista, ei vain lapsille vaan myös aikuisille. Lisäämällä eläin - aiheisia seinämaalauksia voit saada lapsesi kiinnostumaan niistä enemmän ja samoin stimuloida heidän kiehtovuuttaan. Jänikset ja jyrsijät -seinämaalaukset ovat hämmästyttäviä ja henkeäsalpaavia, sillä ne ovat varmasti lastesi rakastamia. Nämä seinäpinnoitteet eivät toimi vain kodin sisustuksena vaan myös oppimisvälineenä. Miksi? Heidän kiinnostuksensa niitä kohtaan saa heidät haluamaan tutkia näiden söpöjen ja ihanien eläinten luonnetta. Tee olohuoneestasi erinomainen näillä kauniilla malleilla. Valitse rakastamasi seinämaalaussuunnittelu ja rakastat varmasti ihastuttavaa keskipistettä.

Maailma tai kanit ja jyrsijät

Totuus on, että jyrsijöiden perheeseen ei kuulu kaneja. Kanit eroavat jyrsijöistä siinä, että niillä on ylimääräinen pari etuhampaita ja muita anatomisia piirteitä. Kanit kuuluvat itse asiassa jäniseläinten heimoon, johon kuuluvat myös jänikset ja muutamat muut lajit. Alun perin kanit luokiteltiin jyrsijöihin, koska niillä oli useita yhtäläisyyksiä muiden jyrsijöiden kanssa. Kanit ja jyrsijät lisääntyvät ja syntyvät samalla tavalla, koska ne ovat molemmat istukkanisäkkäitä. Molemmilla on lyhyt lisääntymiskierto ja ne synnyttävät useita eläviä poikasia. Molemmat myös käyttävät ravinnokseen emonsa maitoa. Kun nämä tiedot näistä kahdesta eläinryhmästä ovat tiedossa, kanit ja jyrsijät -seinämaalaukset ovat paras valinta seinien koristeluun. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot