Hyönteiset & perhoset

Hyönteisten maailmassa on jotain erityisen kiehtovaa. Ne ovat niin pieniä olentoja, mutta jos niitä katsoo tarkemmin, huomaa, että ne ovat yhtä monimutkaisen upeita kuin kuka tahansa Lue lisääBig Five -ryhmän jäsen. Hyönteismaailma on maaginen paikka kärpäsen kotelon smaragdinvärisestä kiiltokuvasta perhosen siiven hohtoon, kun katsoo tarkkaan. Tutustu lähemmin luonnon pienimpiin luomuksiin "Bugs and Butterflies" -valikoimamme luontohenkisten tapettien seinämaalausten avulla. Perhoset esiin! Peitä seinäsi luonnon kauneimmilla käsityötaidoilla ja piristä heti tylsää tilaa tuomalla sinne perhosseinämaalauksia. Nämä herkät kaunottaret liehuvat ja lepattavat kukasta kukkaan koko päivänsä - miksi et käyttäisi perhosiaiheista tapettia tuodaksesi hieman kauneutta kotiisi?

Luonnon taidetta, sisällä

Hyönteismaailman kuviot ja värit ovat aina inspiroineet taiteilijoita. Sudenkorennon siiven herkkyys ja kirkkaiden värien kimallus perhosessa, jonka olisit voinut vannoa olevan värittömän ruskea - luonto ei lakkaa koskaan yllättämästä ötököiden osalta. Etsitpä sitten fotorealistista Peacock-perhosta luonnollisessa ympäristössään tai kaunista taideteosta, johon vaikuttaa sudenkorento lennossa, löydät varmasti etsimäsi seinämaalausten ja tapettien valikoimastamme.

Kuvio kauneutta varten

Joskus sinun ei tarvitse hukkua väreihin. Joissakin huoneissa tarvitaan vain hieman rauhallisuutta - ripaus väriä siellä täällä. Siihen perhoset voivat olla ihanteellisia. Tuo kotiin mustavalkoinen perhosseinämaalaus ja anna mielikuvituksesi lentää; kuvittele omia värejäsi! Tai etsi jotain pastelliväristä, jolla voit luoda rauhoittavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Perhosia on loppujen lopuksi yhtä monenlaisia kuin mitä tahansa muuta luonnossa, ja oikean perhosen löytäminen riittää.

Ripaus iloa

Täynnä kirkkaita värejä ja silmiinpistäviä kontrasteja, hyönteisten makuista seinämaalausta voi olla juuri sopiva piristysruiske tylsään nurkkaan tai tuoda hieman kipinää sisustukseen. Tai jos etsit jotakin pikkulapsen huoneeseen, pienen lapsen lempiväreissä oleva leppäkerttuseinämaalauksen voi olla juuri oikea ratkaisu ilahduttamaan pieniä silmiä ja mieliä.
Tuotetiedot