Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Maa Viikonloppu - Tapetti - Vauvan huone

151

aihetta

Hyönteiset & perhoset

Hyönteisten maailmassa on jotain erityisen kiehtovaa. Nämä pienet olennot ovat lähemmin tarkasteltuna uskomattoman monimuotoisia ja upeita. Kärpäsen smaragdinvihreästä selkäkilvesLue lisääperhosen siipien hohtoon - hyönteismaailma on taianomainen paikka, kun sitä tarkastelee tarpeeksi läheltä. Tarkastele maailman pienimpiä olentoja lähempää lintu- ja perhosaiheisissa Photowall-tapeteissa. Perhosia vatsassa! Tapetoi seinäsi luonnon kauneimmalla taiteella ja piristä välittömästi tylsää tilaa perhosaiheisella kuvituksella. Katso herkkien kaunotarten lentelyä kukasta kukkaan ja tuo palanen luonnon kauneutta kotiisi perhosaiheisella tapetilla.

Luonnon taidetta sisätiloihin

Hyönteismaailman muodot ja värit ovat aina toimineet taiteilijoiden inspiraation lähteenä. Sudenkorennon siiven herkkyys, yöperhosen hohto ja kirkkaus - luonto ei lakkaa hämmästyttämästä kauneudellaan. Etsitpä sitten realistista kuvaa riikinkukkoperhosesta luonnollisessa ympäristössään, tai kaunista kuvitusta sudenkorennon lennosta, löydät varmasti etsimäsi tapettiemme valikoimasta.

Kauneuden kaava

Joskus maltillisempikin värimaailma riittää. Joissakin tiloissa tarvitaan rauhallisuutta; aavistus väriä siellä täällä. Sen vuoksi perhoset toimivat hyvin. Kun seinääsi koristaa hillitty mustavalkokuva perhosesta, oma mielikuvituksesi saa siivet! Tai valitse jotain pastellinsävyistä ja luo rauhoittava ilmapiiri mihin tahansa huoneeseen. Perhoset ovat yhtä monimuotoisia kuin itse luonto, joten valitse vain omasta mielestäsi kaunein perhoskuvitus.

Ilon kosketus

Kirkkaiden värien ja kontrastinsa ansiosta hyönteisaiheinen seinätapetti saattaa hyvinkin olla se puuttuva palanen tilan sisustuksesta. Tai jos etsit jotakin lastenhuoneeseen, leppäkerttutapetti lapsesi suosikkiväreissä saattaa hyvinkin olla perheen pienimpien mieleen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.