Terälehdet

Jos kaipaat lämpimämpää säätä ja auringonpaistetta, voit maalata kesän kuvan seinillesi kauniilla terälehtitapettikokoelmallamme. Olivatpa ne sitten auringon loisteessa hohtavia tai kLue lisääevätkasteen raikkautta säihkyviä, jokaisella tämän luokan terälehdellä on valtava visuaalinen painoarvo. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja eksy kunkin terälehtitapetin kukkien eloisissa väreissä. Voit valita ruusuja tai heliotrooppeja syvänpunaisista sävyistä aina hienovaraisempiin vaaleanpunaisiin vaaleanpunaisiin. Paniat tai unikot tarjoavat viileämpiä sinisiä sävyjä viileämpää tunnelmaa varten. Näiden terälehtitapettien taiteellisten tulkintojen kauneus on täydellinen sisustusväline mihin tahansa kodin huoneeseen, virkistysalueelle tai jopa toimistoon. Kun näitä motiiveja voi säätää mieleisekseen, löytyy varmasti juuri sinulle sopiva terälehtien tapetti.

Kuvaus pääteoksesta

Ennen kuin pääsemme todella hyvään asiaan, varmistakaamme, että tiedämme mistä puhumme, kun puhumme terälehdiksi kutsutuista kasvinosista. Saatat yllättyä kuullessasi, että terälehdet ovat itse asiassa muunneltuja lehtiä. Muunneltuna lehtenä terälehdellä on leveä, litteä alue, jota kutsutaan teräksi. Kapeassa päässä, jossa terälehti on kiinnittynyt kasviin, on kynsi, joka muistuttaa hyvin paljon lehden varsiosaa. Menemättä liian tekniseksi, tämä on tärkeää tietoa, koska ihmiset kysyvät nähdessään terälehtiäsi tapetilla, koska nämä kohteet ovat uskomattoman silmäänpistäviä ja mielenkiintoisia. Kuvittele vain terälehtien tapetti, kuten Flourish Botanical, olohuoneeseesi. Vierailijat ovat hyvin uteliaita siitä, miksi ja mikä seinäkoristeesi on, ja ehkä vielä enemmän yllättyneitä, kun puhut siitä niin kaunopuheisesti. Sitä olennaisesti edustaa myös terälehtien tapetti, se ei ole vain kaunista katseltavaa, vaan myös erittäin tärkeä osa kasvien elämää. Liian usein väheksytään kasvien anatomian merkityksettömäksi muotiasusteeksi, mutta terälehdissä on paljon enemmän kuin silmä näkee!

Lyhyt historian oppitunti terälehdistä taustakuvana

Uskokaa tai älkää, kauan, kauan sitten ei ollut kukkia! Meillä on tapana ajatella, että kukkia on ollut olemassa aikojen alusta lähtien, mutta näin ei ollut, ainakaan tässä muodossa, jossa ne ovat nyt. Liitukaudella, noin 130 miljoonaa vuotta sitten, kourallinen käpyjä kantavia kasveja alkoi suojella alastomia siemeniään evoluution myötä syntyneellä uudella rakenteella. Tämä uusi, hento väriläiskä lisäsi pölytystä niin hyvin, että se levisi laajalle ja teki kukkivista kasveista maapallon menestyneimpiä kasvilajeja tuona aikana. Tämä rakenne on nykyisin tuntemamme ja rakastamamme terälehti, jota näet runsaasti terälehdissä tapetilla. Voit jopa nähdä tämän pölytysprosessin esimerkiksi La Felurin kaltaisissa teoksissa. Tämä terälehtien tapetti on aivan upea, ja siitä voi tulla hieno keskipiste kotiisi tai jopa työpaikallesi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että taideteokset voivat lisätä tuottavuutta toimistossa luomalla visuaalisen ärsykkeen työntekijöille.

Väritä minut

Kuten mainittiin, terälehdet ovat kehittyneet suojaamaan kukan lisääntymisosaa ja houkuttelemaan tai karkottamaan tiettyjä pölyttäjiä. Tiedämme, että kukkia on käytännössä kaikissa kuviteltavissa olevissa väreissä, aivan kuten terälehdet tapetilla, mutta tiesitkö, että niissä on myös värejä, joita emme näe? Kukat ovat olemassa houkutellakseen sellaista pölyttäjää, joka auttaa niitä lisääntymään lajissaan, mutta kaikkia pölyttäjiä ei ole luotu yhtä lailla. Näin ollen on resurssien tuhlausta, jos kasvi houkuttelee vääränlaisia pölyttäjiä. Värillä on niin tärkeä rooli myös sisustuksessa. Lämpimät sävyt ja sävyt, kuten terälehtitapetissa Flourishing Magnolia - Warm Brown, sopivat täydellisesti makuuhuoneen kaltaiseen intiimiin tilaan. Tummemmat mutta synkemmät sävyt Loufoque - Cobolt taas voisivat sopia erinomaisesti työtilaan tai olohuoneeseen tasapainottamaan monia asioita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1