Eurooppa

Maantiede on äärimmäisen kiehtova aihe, ei vain yleisesti vaan myös kodin, toimiston tai muun vapaa-ajan tilan suunnittelun kannalta. Tuomalla ripauksen maailmaa asuin- tai työtilaasiLue lisää voit luoda visuaalista mielenkiintoa ja taatusti keskustelunaiheuttajan, riippuen siitä, minkä Eurooppa-tapetin valitset. Eurooppa-tapetit ovat erityisen stimuloiva osio, sillä ne käsittelevät tunnetuinta ja luultavasti historiallisinta maanosaa, Eurooppaa. Lumoava paikka, joka on täynnä historiaa ja taidetta, mikä voisi olla parempi teema sisustettaessa tai suunniteltaessa uutta asuinpaikkaasi upealla ja merkityksellisellä Eurooppa-tapetilla?

Euroopan taustakuvan vaikutus

Eurooppaa kutsutaan usein vanhaksi mantereeksi, ja sillä on niin uskomaton historia kaikilla sivilisaation osa-alueilla, olipa kyse sitten politiikasta, taiteesta, ruokakulttuurista, urheilusta ja niin paljon muusta. Näin ollen hyvin sijoitetulla ja tyylikkäällä Eurooppa-tapetilla voi olla uskomattoman myönteinen vaikutus paitsi huoneen visuaaliseen painoon myös siihen, kuka sitä katsoo. Perhe, ystävät ja työtoverit haluavat varmasti kommentoida ja sitten keskustella lisää ainutlaatuisesta ja huippuluokan Eurooppa-tapetista, jonka olet valinnut asennettavaksi. Se luo optisen keskipisteen, mutta toimii myös keskustelun ja väittelyn herättäjänä, joka riippuu Eurooppa-tapetin valinnasta. Photowall on myös kätevästi järjestänyt nämä mielenkiintoiset motiivit kolmeen alaluokkaan, joita käsittelemme seuraavassa.

Ranska Euroopassa -taustakuva

Rakkaudella La République -nimellä kutsuttu Ranska on yksi niistä maista, joissa kaikki maailman ihmiset haluavat tai toivovat voivansa käydä joskus elämässään. Täynnä historiaa ja tunnettua mieltymystä taiteisiin, Ranska on varmasti yksi ikuisista tukipilareista, kun puhutaan kauneudesta. 1800-luvulla ryhmä ranskalaisia taiteilijoita alkoi piirtää ja maalata maisemia ja arkielämän kohtauksia, kuten ruoanlaittoa, nukkumista ja kylpemistä, mikä myöhemmin muuttui impressionismiksi. Tämä on vain yksi Ranskan pysyvistä perinnöistä taidemaailmalle. Eurooppa-tapettien osiossa tämä lähtemätön vaikutus näkyy Coffee in Paris -aiheessa, joka on nykyaikaisempi mutta silti vahvasti vaikutteita saanut teos, joka on niin kiehtova, että voit laittaa sen melkein minne tahansa. Se luo epäilemättä huoneeseen hienostuneisuutta, ja tämä piirre löytyy jokaisesta Eurooppa-tapetista, jolla on yhteys La Républiqueen.

Skandinavia Euroopassa -tapetti

Pohjois-Euroopan parhaista rannoista tunnettu Skandinavia on hyvin ainutlaatuinen viikinkiperintö, syvät vuonot, jylhät vuoret ja monet kauniit maisemat. Vaikka Skandinaviaan kuuluvat varsinaisesti Tanska, Ruotsi ja Norja, myös Suomi ja Islanti lasketaan mukaan, kun puhutaan Pohjoismaista. Kaikilla näillä mailla on vaihtelevassa määrin yhteistä historiaa ja yhteisiä rajoja. Skandinaviaan liittyvien Eurooppa-tapettien valikoimamme on huippulaatua, ja se ilahduttaa sinua ja vieraitasi takuulla Ruotsin Tukholman, Tanskan Kööpenhaminan ja Norjan Oslon erehtymättömillä horisonttipiirroksilla. Tämän Eurooppa-tapettien alaluokan horisontti-aihe voi näyttää hyvältä missä tahansa eteisessä, olipa kyseessä sitten asuin- tai yritystapetti.

Yhdistynyt kuningaskunta Euroopassa -tapetti

Yhdistynyt kuningaskunta on toinen paikka, jolla on hämmästyttävä asema maailmassa, kun on kyse aiheista, kuten hallituksesta, menneisyydestä ja kekseliäisyydestä sen muotoilussa, miltä maailma näyttää ja toimii nykyään. Lontoon horisontti on hieno esimerkki näistä ajatuksista, ja se on vahvasti esillä Eurooppa-tapetissa. Hupaisampi mutta silti yhtä vaikuttava kohde on Avery Tillmon - Big Ben, joka esittelee yhtä Yhdistyneen kuningaskunnan, ellei jopa maailman, tunnetuimmista monumenteista, Big Beniä, joka teknisesti on oikeastaan The Elizabeth Tower, kuuluisan parlamentin torni yhdessä Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista kaupungeista.
Tuotetiedot