Undulaatit

Budgetit ovat yksi, ellei jopa suosituin lemmikkilintu kaikkialla maailmassa. Nämä kauniit ja hyväkäytöksiset papukaijat herättävät helposti kaikkien huomion ystävällisellä luonteellaLue lisääan ja upeilla väreillään. Tämä sopii täydellisesti budgeja kuvaavaan taustakuvaan, sillä nämä kuvatut ihanat olennot näkyvät myös valtavissa väreissä ja erilaisessa muotoilussa. Kaikkia näitä budgies-tapetin taustakuvamalliston motiiveja voidaan myös muokata ja muuttaa yleisen suunnittelusuunnitelmasi, värimaailmasi ja yhteensopivan sisustuksesi mukaisesti. Erittäin söpö ja ystävällinen aihe, buddyt tapetti esittelee nämä suloiset höyheneläimet parhaassa valossaan ja luo siten visuaalista mielenkiintoa sekä tuo hauskan ja nauravan tunnelman kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jonka haluat kunnostaa.

Budgies-taustakuvan taustatiedot

Budgies Medallion Offwhite on hieno esimerkki tästä, sillä se on budgies-tapetti, jossa on hyvin selkeä kuvio ja jossa näkyvät suloiset budget yhdessä kukkien, perhosten ja ötököiden kanssa. Toinen hauska asia, joka on hyvä tietää tästä budgies-taustakuva-osiossa olevasta aiheesta, on se, että vaikka ei ole mitään takeita siitä, että budgies laulaa tai puhuu, budgiet ovat kaikista lintulajeista äänekkäimpiä ja useimmat budgiet osaavat sanoa ainakin muutaman sanan. Voit jopa yhdistää nämä kaksi hankkimalla budgies-taustakuvan lemmikkilintusi budgien kumppaniksi. Kuten aiemmin mainittiin, budjetit ovat suosituin lemmikkilintulaji. Itse asiassa lähes viisikymmentä prosenttia Yhdysvaltojen lemmikkilinnuista on budgeja. Tämä tekee budgiesi taustakuvasta myös erittäin suositun, sillä nämä linnut ovat luonnollisia hurmaajia, ja yhdessä Photowallin budgies-taustakuvan kanssa se luo ihanteellisen viehätyksen valitsemaasi tilaan.

Kumppaniksi buddytapetilla

Vaikka budgetit ovat pieniä lintuja, jotka voivat valaista kodin kirkkailla väreillään ja iloisella höpötyksellään, niitä on sosiaalistettava päivittäin. Tämä eroaa hieman muiden lemmikkieläinten sosiaalistamisesta, sillä se edellyttää, että linnulle todella puhutaan. Itse asiassa monet asiantuntijat suosittelevat useamman kuin yhden papukaijan hankkimista, jotta ne saavat seuraa, jota ne tarvitsevat pysyäkseen terveinä ja menestyäkseen. Kottaraisen taustakuva on siten myös ehdottoman järkevä osoitus siitä, että arvostat seurustelua ja sosiaalistamista. Se antaa budgeille taustakuvaksi mukavan ylimääräisen ja henkilökohtaisen kosketuksen.

Värit buddytapetissa

Vaikka käytännössä kaikki budjetit on jalostettu tietyn värisiksi siitä lähtien, kun niistä tuli lemmikkejä, niiden ainoa luonnollinen väri on vihreä. Tämä liittyy budjetin tapetin valintaan, sillä haluat mieluiten yhdistää sen sisustuksen värimaailmaan ja luoda joko oikean tasapainon tai houkuttelevan kontrastin. Jos otat jotain niinkin eloisaa kuin Budgies Black - Small, sinun on varmasti oltava synkronissa yleisen suunnittelusuunnitelmasi kanssa, koska tämä teos on melko voimakas ja voimakkaan värinen. Silmiinpistävä muotoilu on niin yksityiskohtainen ja täynnä erilaisia sävyjä, että sinun on varmistettava, että tämä budgies-taustakuva on sijoitettu oikeaan paikkaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.