Kanit & jyrsijät

Puput ja hiiret voivat olla söpöjä, riippuen esitetystä tulkinnasta. Näistä upeista selviytyjistä ja suosituista lemmikkieläimistä voi myös tehdä upean, laadukkaan ja ainutlaatuisen kLue lisääanit &jyrsijät-taustakuvan. Käytä näitä otuksia keskipisteenä kenties lastenhuoneessa, sillä ne ovat pienempien lasten hyvin rakastamia. Tai miten olisi hienostuneempi kaneja ja jyrsijöitä sisältävä tapetti eteiseen tai vaikka kokoushuoneeseen? Vaikuttava tyyli ja muotoilu herättävät kaikkien vieraiden huomion ja herättävät ehkä myös keskustelua ja väittelyä. Et voi koskaan mennä pieleen kanien ja jyrsijöiden tapettien kanssa, koska sinulla on kätevä mahdollisuus antaa omia säätöjäsi kaikkien näiden motiivien osalta.

Erojen vakiinnuttaminen

Määritellään ensin todellinen ero kanin ja jyrsijän välillä. On tärkeää tietää, että kanit eivät ole jyrsijöitä, vaikka kyse olisi kanien ja jyrsijöiden tapettien aihepiiristä. Ensisijainen ero niiden välillä on hampaissa. Vaikka molemmilla on epämääräinen kasvu etuhampaissa, kaneilla on kaksi yläetuhammassarjaa, kun taas jyrsijöillä on vain yksi ainoa. Toiseksi näillä kahdella nisäkäsluokalla on ruuansulatuseroja. Sekä kanit että jyrsijät syövät kasviperäistä ainesta, mutta kanit ovat todennäköisemmin pakollisia kasvinsyöjiä, kun taas monet jyrsijät ovat kaikkiruokaisia ja esimerkiksi heinäsirkkahiiri on lähes täysin petoeläin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on se, että kaneilla on yleensä hyvin lyhyt häntä, kun taas monilla jyrsijöillä on pitkä häntä. Tämäkin on otettava huomioon, kun valitset oikeanlaista kaneja ja jyrsijöitä kuvaavaa tapettia, varsinkin kun haluat valita sellaisen lapsellesi.

Kanien ja jyrsijöiden tapetin alaluokka

Photowall on kätevästi jakanut kanit & jyrsijät -tapetit pienempien tasojen klusteriin, jotta sinun on helpompi valita oikea motiivi. Vaikka kanit pysyvät pääkategoriassa, on tilaa vain jyrsijöille. Lisäksi jyrsijät-alaluokassa on oma pieni osio vain hiirille & rotille. Koska nämä kaikki ovat suosittuja kotieläimiä, voit valita kaneja ja jyrsijöitä koskevan tapetin. Useimmat kanien ja jyrsijöiden tapettien kuviot ovat hyvin lapsiystävällisiä, ja niissä on lämpimät värit ja eläimet on kuvattu taidokkaasti, ihastuttavasti ja viehättävästi.

Kanien & jyrsijöiden tapettien puput

Jänikset, tai jänikset, kuten niitä myös kutsutaan, ovat erittäin mielenkiintoinen eläin. Kuten aiemmin mainittiin, ne ovat yksi suosituimmista kotieläimistä kaikkialla maailmassa. Jos vietät tarpeeksi aikaa kanien parissa, saatat olla onnekas todistaessasi yhtä luonnon söpöimmistä käyttäytymismalleista. Kani hyppii onnellisena ja tekee kierteen ilmassa. Tällä ihastuttavalla liikkeellä on yhtä viehättävä nimi, jota kutsutaan binkyksi. Hanki itsellesi nämä pörröiset ja suloiset olennot koristelemalla tilasi kanien ja jyrsijöiden tapetilla! Young Rabbit - Gooseframe - Pink Green näyttää hyvin nuoren kanin, jota kutsutaan kitiksi, joka on lyhenne sanoista kitten. Jokainen taapero tai pieni lapsi ilahtuisi tästä esineestä makuuhuoneessaan, opiskelualueellaan tai leikkitilassaan.

Lisää rakastettavia olentoja kanien ja jyrsijöiden tapetissa

Liisan seikkailuista Ihmemaassa kertovaa uneliasta jyrsijää kutsutaan makiaiseksi. Se on toinen luonnon rakastetuimmista hahmoista, sillä vaikka se on pikkuruinen ja suloinen, on unikoira myös täynnä yllätyksiä. Lauhkeassa ilmastossa elävät hiiret viettävät pitkää horrostilaa, jopa kuusi kuukautta tai pidempäänkin! Tämä tekisi siitä sopivan lisäyksen makuuhuoneeseesi, sillä uni on paljon rauhoittavampaa, kun näin ihastuttava kaneja ja jyrsijöitä esittävä tapetti on lähelläsi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-46 46:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.