Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Line Art Half Pear

Voit silti näyttää kauniilta ja huomiota herättävältä ilman glamouria, ylellisyyttä ja hohtavia asioita. Tällainen on tämän Line Art Half Pear -tapetin kauneus. Sen ulkonäkö muistuttaa sinua yksinkertaisista asioista: lapsen piirroksesta, hedelmästä ja huolettomuudesta. Se on vaatimaton kuvitus hedelmästä, joka edustaa mukavuutta ja terveyttä: päärynästä. Jopa sen symboliikka on linjassa tämän viivapiirroksen minimalistisen designin kanssa, joka suosii helppoutta ja vaatimattomuutta suuruuden tai turhien asioiden sijaan. Anna tämän taideteoksen viestiä vilpittömyydestä toimistotiloissasi tai kodin suunnittelussa.

Tapetin Line Art Half Pear miellyttävät ominaisuudet

Line Art Half Pear -tapetti tarjoaa erittäin puhdasta kauneutta. Se riisuu taideteoksen väreistä ja turhista elementeistä, jolloin katsoja voi keskittyä aiheeseen ja sen peruslinjoihin. Se näyttää miellyttävältä silmille ja viestii nöyryyttä vieraille. Asunnonomistajat, jotka hylkäävät mahtipontisuuden ja suosivat järjestystä, harmoniaa ja yksinkertaisuutta, luovat tällä viivapiirroksisella seinätaiteella huoneen, joka puhuu heidän persoonallisuudestaan. Tästä huolimatta tämä minimalistinen tapetti voi vetää puoleensa tyylikkään tunnelman. Loppujen lopuksi yksinkertaisuus on hienostuneisuuden paras muoto. Tämä selittää, miksi tämän seinätaiteen viivapiirros voi saada huoneesi näyttämään heti hienostuneelta ja tyylikkäältä.

Sisustaminen minimalistisilla piirteillä

Minimalistiset tapetit ovat erittäin monipuolisia. Voit yhdistää niitä väreihin, kuvioihin, kuvioihin ja tyyleihin tekemättä huoneestasi yliampuvaa. Samalla voit sovittaa niiden tunnelman minimalistiseen sisustukseen ja luoda yhtenäisen ja levollisen sisustuksen. Tämä Line Art Half Pear -tapetti sopii lähes mihin tahansa huoneeseen asuintilassasi, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokasaliin, kylpyhuoneeseen, eteiseen, vapaa-ajan tiloihin ja virkistysalueisiin. Se sopii myös kaupallisiin tiloihin, toimistoihin, kahviloihin ja kirjastoihin. Raivaa sotku pois, sisällytä paljon säilytystiloja, tuo hyvä valaistus ja valitse laatu määrän sijaan, kun luot minimalistisen huoneen.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e84299
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.