New Trend - Silent Shores/2022

Kokoelma:

New Trend - Silent Shores/2022

Tämä trendi kattaa sekä minimalistisen että maanläheisen ja henkisen. Trendissä kohtaavat kaksi elämäntapaa, jotka yhdistyvät haluksi uuteen alkuun sekä elämään ilman stressiä ja huolLue lisääia. Silent Shores luo tilaa ja energiaa informaatiotulvan poistamiseksi ja seurustelemiseen, läsnäoloon ja hiljaisuuteen suuntaamiseksi. Elämä on tässä ja nyt!

Värit ovat rauhallisia, hieman vaatimattomalla, mutta ah, niin kauniilla väriskaalalla. Luonnonvalkoisesta hauraiden harmaan kerrosten kautta beigen ja ruskean sävyihin. Inspiraatio tulee kylmistä marraskuun aalloista, jotka vierivät kohti pohjoismaisia hiekkarantoja. Myös savi ja sedimentti, kalkkikivi ja kirkkaat kotilot lisäävät väriä tähän trendiin.

Silent Shores tarjoaa kauniin ja pelkistetyn pohjan, josta tulee täydellinen perusta, jota on helppo muokata ja yhdistää klassisiin asioihin ja henkilökohtaisiin suosikkeihin. Sinulle, joka pidät enemmän minimalistisuudesta: anna pohjan olla yksinkertainen ja ryhmittele sisustus väriskaalan mukaan saadaksesi hillityn ulkoasun ja luodaksesi kontrasteja yhdistelmällä kosketeltavia materiaaleja, kuten lasia, villaa ja keramiikkaa.

Valinnut:
Photowall
Valinnut:
Photowall
  • Näytetään 1-25 25:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.