Geometrinen

Geometriset kuviot löytyvät lähes kaikilta sisustuksen osa-alueilta, ja ne voivat olla hyödyllinen apuväline tilan piristämisessä. Olivatpa ne sitten ympyröitä, neliöitä, kolmioita, sLue lisääuorakulmioita tai mitä tahansa muita muotoja, ne antavat seinillesi tekstuuria ja syvyyttä. Sisustussuunnittelijat käyttävät usein geometrisia kuvioita luodakseen rohkeita lausuntoja tai huomiota herättäviä keskipisteitä huoneen suunnittelussa. Kuten näet Photowallin huippuluokan geometristen julisteiden valikoimassa taiteen ja muotoilun kategoriassa kohdassa kuviot, näitä muotoja voidaan käyttää kehittämään liikkeen tunnetta tilaan, ohjaamaan katse kohti kohdetta tai luomaan tekstuuria tai syvyyttä huoneeseen. Yksi asia on varma, geometrisilla julisteilla voi olla melkoinen vaikutus. Hyvin sijoitettu, yksityiskohtainen ja upean värinen geometrinen juliste muuttaa muuten yksivärisen tilan kiehtovaksi ja mieleenpainuvaksi. Kaikkia näitä motiiveja voidaan mukauttaa yleisten suunnittelusuunnitelmien, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan mukaisesti.

Laaja paletti geometrisia julisteita

Koska tässä valikoimassa on saatavilla laaja valikoima geometrisia julisteita, voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa emotionaalisen vaikutuksen haluamaasi asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilaan. Photowallin geometristen julisteiden valikoiman avulla voit käyttää sisustustasi mielialan kohottamiseen, inspiroimiseen, motivointiin ja mahtavien tunnelmien luomiseen. Jotain sellaista kuin "Polygonal Trees in Fall Colors" voi antaa sisustuksellesi lisää särmää ja luonnetta. Tämän kaltaiset geometriset julisteet toimivat käytännössä kaikkialla, jopa toimistossa, jossa tyyli voi usein kulkea käsi kädessä maineen kanssa. "Native Tapestry" on toinen silmiinpistävä motiivi, joka voi luoda valtavan visuaalisen painoarvon mihin tahansa tilaan. Käyttämällä geometrisia julisteita, kuten "Clear Intentions", on toisaalta todella oltava erityinen tarkoitus sisustuksessa, kuten sen hyvin ainutlaatuisesta muotoilusta voi nähdä.

Vinkkejä ja niksejä

Sen lisäksi, että geometriset julisteet tuovat huoneeseen piristystä, ne voivat luoda tietynlaisen tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miltä sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. Geometrisia julisteita käytettäessä on kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään. Liian monet muodot tai liikaa yhtä muotoa voivat synnyttää energistä tunnelmaa ja jonkinlaista kiihkeää särmää, mutta ne voivat myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometristen julisteiden vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometriset muodot ovat tai pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, mikä on toinen mielenkiintoinen seikka, joka kannattaa ottaa huomioon geometrisia julisteita valitessa. Yksinkertaistaen sanottuna muotojen, joita laitat sisustukseesi, pitäisi luoda haluamasi tunnelmat, etenkin kun kyse on seinäkoristuksesta.

Ympyränmuotoiset muodot geometrisissa julisteissa

Ympyrät luovat virtausta ja tulevat usein itse virtauksesta. Tämän seurauksena ne synnyttävät pehmeämpiä tunteita, kuten hellyyttä, kiintymystä ja myötätuntoa. Käytä ympyränmuotoista geometrista julistetta luodaksesi välittävän mielentilan, mikä sopii erityisen hyvin asuintilaan. Persoonallisuustesteissä ympyrät edustavat usein harmoniaa ja turvallisuutta. Tätä voidaan käyttää myös ympyränmuotoisten geometristen julisteiden perustelemiseen toimistossa luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin luomiseksi. "Circulation II" on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyvät edellä mainittujen piirteiden lisäksi myös ripaus tyyliä ja luonnetta, jotka ilmenevät sen omaleimaisessa muotoilussa ja dynaamisessa väriyhdistelmässä. "Ellipses IIII" on toinen geometrinen juliste, joka voi herättää edellä mainittuja piirteitä ja tunteita ja näyttää samalla tyylikkäältä ja houkuttelevalta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.