Ruoka & juoma

Jos teet jostain, johon törmäät päivittäin, osan sisustustasi, se voi olla loistava tapa lisätä moraalia ja visuaalista mielenkiintoa. Konkreettinen esimerkki on ravitsemus, jota voitLue lisää hyödyntää Photowallin erityisesti lapsille suunnittelemien ruoka- ja juomajulisteiden muodossa. Nämä laadukkaat ja ainutlaatuisesti suunnitellut motiivit tuovat tilaan sekä terveyden kannustimen että valtavan tyylin. Vanhempana haluat, että lapsesi syövät mahdollisimman terveellistä ruokaa, mutta lasten hyvä ravitsemus on muutakin kuin sitä, mitä nykyään tarjoillaan keittiön pöydässä. Ruoka- ja juoma-julisteiden avulla voit opettaa heille jo varhain, jotta kun he tekevät omia ruokaan liittyviä päätöksiä, ne ovat oikeita. Kuten tavallista, voit muokata näitä kuvia oman estetiikkasi, yleisen suunnittelusuunnitelmasi ja värimaailmasi mukaisiksi.

Ruoka- ja juomajulisteet eri ikäisille

Ikätasolle sopivana pitäminen voi olla hankalaa paitsi sisustuksessa myös ravitsemuksessa. Me kaikki tiedämme, että lasten kasvu edellyttää terveellistä ruokavaliota, jossa on runsaasti hiilihydraatteja, terveellisiä rasvoja, kivennäisaineita, proteiineja ja vitamiineja. Nämä tosielämän valokuvat ja taideteokset ruoka- ja juomajulisteissa edustavat paljon näitä ravintoryhmiä. Sinun tehtävänäsi on valita sopiva esimerkiksi lapsesi makuuhuoneeseen. Muista, että nämä kuvitukset eivät rajoitu yksinomaan lasten tiloihin, vaan voit ripustaa niitä myös kodin muihin tiloihin, kuten keittiöön. Ruoka- ja juoma-julisteet ovat monipuolisia siinä mielessä, että niissä on niin paljon tyyliä, että ne miellyttävät kaikenikäisiä lapsia. Pienemmät lapset pärjäävät yleensä parhaiten yksinkertaisilla selityksillä, jotka heidän on helppo muistaa. Ruoka- ja juoma-julisteiden kaltaiset välineet auttavat pientä lastasi ymmärtämään ruokaryhmiä ja sitä, miten niistä on heille hyötyä. Kivik Omena ja päärynä - Valkoinen ja Kivik Omena ja päärynä ovat vain kaksi motiivia, jotka voivat näyttää pikkulapsille, mitkä hedelmät ovat hyväksi heille, puhumattakaan kauniista keskipisteestä missä tahansa tilassa, jonka päätät laittaa pystyyn.

Kasvatus

Suurimmaksi osaksi ruokailutottumukset asetetaan ja muodostetaan varhaislapsuudessa. Vanhemmat lapset pystyvät käsittelemään yksityiskohtaisempaa tietoa, ja jos haluat pitää heidät mukana, voit keskittyä arkisiin esimerkkeihin, jotka ovat heille helpommin ymmärrettävissä. Kun lapsesi esimerkiksi taistelee flunssaa vastaan, tarjoat todennäköisesti kulhollisen tuoreita hedelmiä ja kerrot hänelle, että hedelmät ja vihannekset sisältävät keskeisiä antioksidantteja, jotka voivat auttaa hänen immuunijärjestelmäänsä toipumaan ja vastustamaan uutta infektiota. Ruoka- ja juoma-julisteiden avulla voit todella korostaa tätä asiaa ja saada heidät todella auttamaan itseään. Sekä lapset että teini-ikäiset ilahtuvat näistä upeista kuvista, jotka kertovat ravintoaineksista, joita he ovat ja joita heidän on nautittava. Yksi idea voisi olla tehdä kollaasi erilaisista ruoka- ja juomajulisteista, jotta tila saisi lisää tyyliä. Yhdistä banaanin, päärynän, kirsikan ja sitruunan viehätysvoima ja tuo luonnetta ja persoonallisuutta lasten makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan.

Ruoka- ja juomajulisteiden tekeminen elämykseksi

Kun yrität ohjata lastasi parempiin ruokavalintoihin, voi olla houkuttelevaa keskittyä vain stereotyyppisiin aamiais-, lounas- ja päivällisaterioihin, mutta myös välipaloilla voi olla suuri vaikutus! Sen lisäksi, että autat lapsia tekemään parempia valintoja päivän mittaan pakkaamalla heidän laukkuihinsa vitamiineja ja kivennäisaineita sisältäviä välipaloja, voit hyödyntää ruoka- ja juoma-julisteiden avulla muistuttaa heitä tästä ajatuksesta päivittäin tai aina, kun he näkevät nämä kuvat. Lapset haluavat useimmiten myös olla mukana prosessissa. Kitchenin kaltaiset ruoka- ja juoma-julisteet ovat tässä yhteydessä avuksi, sillä ne osoittavat heille, että ravitsemuksen ei tarvitse olla vain välttämättömyys, vaan myös hauskaa toimintaa. Se kuvaa söpöjä ja ystävällisiä hahmoja, jotka työskentelevät yhdessä tehdäkseen runsaan aterian kaikille.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1