Pinnat & tekstuurit

On tärkeää, että lastenhuoneessa on paitsi sopiva teema myös elementtejä, jotka tekevät siitä erottuvan ja mieleenpainuvan. Pinnat ja tekstuurit jäävät usein huomiotta, koska pidämme Lue lisääniitä itsestäänselvyyksinä, koska olemme niin tottuneet siihen, että ne ovat ympärillämme lähes koko ajan. Jos kuitenkin eristät tietyn pinnan tai tekstuurin, se tuo esiin yksilöllisyyden piirteen, tekee kontrastista näyttävän ja antaa lapsen ilmaista yksilöllisyyttään. Photowallin pinta- ja tekstuurijulisteet lapsille voivat kirjaimellisesti muuttaa minkä tahansa huoneen tavallisesta näyttäväksi. Lapset arvostavat ainutlaatuisia malleja, reheviä värejä ja esteettistä vaikutusta, jonka se antaa heidän tilaansa.

Pinta- ja tekstuurijulisteet ratkaisevana tekijänä huoneen kohottamisessa

Pinnat ja tekstuurit antavat visuaalista painoarvoa, sillä useimmat meistä eivät halua, että huoneemme ovat mitäänsanomaton. Asuintilojen pitäisi pystyä vangitsemaan huomio ja pitämään se siinä, varsinkin kun kyseessä on lastenhuone. Pinta- ja tekstuurijuliste on yksi parhaista työkaluista, joita suunnittelijat käyttävät luodakseen huoneeseen edellä mainittua visuaalista painoa. Tämä voi nostaa silmänpainoa tilan seinien sisällä kokonaisvaltaisella sommittelun kasvattamisella. Hyvin sijoitettu pinta- ja tekstuurijuliste luo tuntoaistimuksen niille, jotka katsovat sisustustasi. Ota esimerkiksi Urban Graffiti Detail, ihanan trendikäs ja siisti motiivi, joka voi miellyttää nuorempien lasten lisäksi myös teini-ikäisiä ja ehkä jopa orastavaa aikuista. Tällaisia eloisia kuvia löydät Surface & Textures -julisteista.

Strateginen sisustus

Jos valitset suunnittelun, joka lisää syvyyttä ja kuviota, kuten seinän, jossa on katutaidetta, se elävöittää huonetta ja antaa sille trendikkään yleisen tunnelman, jonka aiot luoda tilaan. Toinen esimerkki pinta & tekstuurit -julisteesta, kuten Concrete Vault, voi vaikuttaa tilaan rauhoittavammin samalla kun se lisää teollisen ja rustiikkisen kosketuksen. Jos haluat mennä vielä askeleen pidemmälle ja sijoittaa kontrastisen tekstuurin suoraan Surface & Textures -julistetta vasten, se varmasti parantaa näkymää entisestään. Toisin sanoen voit säätää paikan visuaalista painoarvoa säätämällä kahden kontrastisen pinta & tekstuurit -julisteen välistä etäisyyttä.

Tasapainon lisääminen huoneeseen pinta & tekstuurit -julisteilla

Viimeisimmät trendit sanelevat, että jos haluat modernimman viimeistelyn asuintilaasi, käytä tyylikkäitä pinta & tekstuurit -julisteita marmorista tai graniitista. Vastaavasti, jos haluat perinteisempiä huoneita, valitse pinta- ja tekstuurijulisteita, joiden kivinen tai karheampi ulkopinta antaa huoneelle kodikkaamman ja idyllisemmän tunnelman. Muista, että jokaisessa huoneessa tarvitaan kontrastinen elementti korostamaan haluamaasi yleisilmettä. Tämä pätee erityisesti lastenhuoneisiin, sillä niissä on yleensä yhteinen teema. Tasapuolisuuden luominen yhdistämällä toisistaan poikkeavia malleja on fiksu tapa integroida nämä pinta- ja tekstuurijulisteet määrittelyjesi ja toiveidesi mukaan.

Kontrastien täydentäminen

Jos suunnittelusi on moderni, aseta esille kaupunkiseinän Surface & Textures -juliste, joka lisää juuri tarpeeksi rakeisuutta korostamaan huoneen muuta kiillotettua auraa. Lisää huoneeseen hienostuneisuutta valitsemalla huolellisesti tekstuurit, jotka täydentävät toisiaan ja tuovat esiin esteettistä harmoniaa, mihin Surface & Textures -julisteet ovat täydellisiä välineitä. Lasten makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan Wall Street Artin ja Fashion Color Graffitin kaltaiset esineet ovat loistavia, sillä ne elvyttävät sisätiloja raikkailla kuvioilla ja vahvoilla väriyhdistelmillä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-17 17:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.