Manhattan

Yllätyksen tekeminen voi usein olla hankalaa, mutta oikein toteutettuna se on ilo silmälle. Samaa voidaan sanoa sisustuksesta, kun näet jotain yllättävää, se tekee paikasta paljon mieLue lisääleenpainuvamman. Manhattan-julisteet Photowall ovat paljon kuin miellyttävä yllätys, josta ei voi ennustaa, millainen visuaalinen vaikutus voi olla. Aivan kuten kuten kaupunginosa itsessään, nämä motiivit voivat sijoittaa sinut viihtyisään, vilkkaaseen baariin yhtenä hetkenä ja taiteen kujalle toisena hetkenä. seuraavaan. Manhattanin julisteet ovat löytämisen paikka, ja sitä aiomme juhlia tässä. Tänään tämä paikka on yksi Amerikan Yhdysvaltojen ikonisimmista paikoista ja myös paikka, jossa New York itse asiassa perustettiin syntyi. Asetatpa ne sitten kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, Manhattan-julisteet antavat taatusti huoneeseen lisäsysäyksen luonnetta ja tyyliä.

Joitakin Manhattan-julisteiden tavaramerkkejä

Manhattan on yksinkertaisimmillaan New Yorkin tiheään asuttu kaupunginosa. Se koostuu pääasiassa Manhattanin saaresta, ja sitä ympäröivät East River, Hudson River ja Harlem River. Manhattania pidetään yleisesti sydämenä Ison Omenan sydämenä, ja useimmat ihmiset viittaavat siihen tai ajattelevat sitä puhuessaan New York Citystä. Se on Ei ole ihme, että useimmat Manhattan-julisteiden motiivit tuntuvat tutuilta. Monet pitävät tätä paikkaa maailman kulttuuri-, rahoitus- ja viihdepääkaupunkina, joten ei ole mikään yllätys, että ihmiset kerääntyvät tänne. kaupunginosaan tutustumaan sen maamerkkeihin. Manhattan-julisteissa olemme koonneet luettelon joistakin Manhattanin kuuluisimmista rakennukset. Empire State Buildingin rakentaminen valmistui vuonna 1931, ja yli sata kerrosta käsittävän 380 metriä korkea, se oli tuolloin maailman korkein rakennus! Nykyään se on edelleen kuudenneksi korkein Pohjois-Amerikan korkein vapaasti seisova rakennus, ja se on aina ollut suosittu matkailukohde Manhattanilla. Manhattan juliste, kuten vuoden 1955 Empire State Building, voi kunnioittaa tuota vanhaa ihmettä mustavalkoisin sävyin. tekevät siitä entistäkin enemmän takautuman. Toinen elintärkeä maamerkki on Manhattanin silta, joka ylittää East Riverin yli kaakkoisen Manhattanin ja Brooklynin välillä. Tämä vuodesta 1909 lähtien avoinna ollut siro, satavuotias riippusilta tarjoaa upeat näkymät New Yorkin satamaan ja Manhattanin alaosaan, kuten Manhattan-julisteessa Manhattan Bridge Glowing at Night, ihastuttava maisema, joka voi korostaa mitä tahansa seinää asunnossasi tai työpaikallasi.

Pika historiantunti

Jotta saisit kiehtovan katsauksen Ison Omenan historiaan, on olemassa tietoja, jotka osoittavat, että intiaanien myivät Amerikan saaria (nykyistä Manhattania) 16 dollarin arvosta helmiä ja rihkamaa 1600-luvun alussa. Jos he sijoittivat summan tuosta ajasta nykypäivään, arvo riittäisi heille Manhattanin takaisinostoon ja myös kätkemiseen. 222 biljoonaa dollaria! Kuvittele, että katsot Manhattan-julistetta Manhattanin taivaanrannan suonissa ja tiedät, että vaatimaton alku, josta se sai alkunsa. Tällainen on näiden kuvien voima, sillä ne eivät ainoastaan näytä hyvältä kodissasi tai toimistossasi, vaan myöskin myös saavat sinut ajattelemaan ja pohtimaan. Sana Manhattan itsessään tulee algonquian kielestä, jota puhuivat alkuperäiskansat alueen varhaisimmat asukkaat puhuivat. Se tarkoittaa "mäkistä saarta" tai "päihtymyksen paikkaa", ja olet varmuudella huumaantunut sellaisten Manhattan-julisteiden kauneudesta kuin Into Manhattan, joka on taiteellinen, modernilta ja modernilta näyttävä esitys. tyylikästä samaan aikaan.

Tutumpia näkymiä Manhattan-julisteissa

Manhattanin ikoninen arkkitehtuuri ja monet tunnistettavat nähtävyydet ovat peräisin myös siitä, että siellä on kuvattu paljon elokuvia. Jotkut joista mainittakoon Aamiainen Tiffanylla, Yksin kotona 2: Lost in New York, You've Got Mail (1998) ja The Avengers (2012), vain muutamia mainitakseni. Manhattan-juliste, kuten Manhattan Rooftops, saattaa tuntua sinusta epämääräisen intiimiltä, koska jossain vaiheessa jossain vaiheessa tietty hyönteisteemainen supersankari lensi heiluen näiden kattojen yli. Kuka voisi unohtaa ikoniset keltaiset ajoneuvot elokuvassa New Yorkissa, jotka ovat tulleet tunnetuiksi monista 1970-luvun elokuvista? Tutustu tähän Manhattanin julisteeseen nimeltä Cabs and Capitalism, New York. Nämä kuvat eivät ainoastaan anna huoneellesi tyyliä, vaan myös stimuloivat ajatuksiasi ja muistojasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.