Pariisi

Vaikka useimmat ihmiset pitävät Pariisia "rakkauden kaupunkina", Pariisin todellinen lempinimi ranskaksi on "valojen kaupunki", sillä se oli yksi ensimmäisistä kaupungeista, joissa olLue lisääi sähköä. Siitä huolimatta Photowallin korkealaatuinen Pariisi-julisteiden kokoelma voi tuoda romantiikkaa kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi ainutlaatuisilla kuvioilla, kauniilla väriyhdistelmillä ja sanoinkuvaamattomalla viehätyksellä. Ihastuttava kuvasarja, joka kuvaa Pariisin monia puolia merkittävine maamerkkeineen, upeine arkkitehtonisine rakennelmineen, mielenkiintoisine museoineen ja niin paljon muuta. Nämä Pariisi-julisteet voivat varmasti muuttaa huoneidesi ulkoasua, mutta ne toimivat myös motivaattorina vierailla tai ylevänä muistona siitä ajasta, jolloin olit Ranskan pääkaupungissa. Päivitä sisustuksesi ja vie se seuraavalle tasolle tällä uskomattomalla valikoimalla. Sinulla on myös vapaus muuttaa valitsemiasi Pariisi-julisteita niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevien esteettisten ja värimaailman kanssa.

Pariisin julisteiden vetovoima

Pariisi on usein korkealla sijalla monien ihmisten vierailukohteiden listoilla, koska sitä pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Täynnä kultaisia kivijulkisivuja ja kuuluisia muistomerkkejä sekä vilkkaita, tiheään rakennettuja kyliä, tässä metropolissa on aina jotain uutta löydettävää. Pariisin julisteiden valikoimassamme näet mahtipontisia palatseja ja bulevardeja, intiimejä sisäpihoja ja vehreitä puutarhoja. Sisusta huoneesi sillä pienellä lisämausteella, sillä nämä motiivit saavat sellaiset asiat kuin rakkaus, romantiikka, inspiraatio, taide ja muoti nousemaan mieleesi. On olemassa tosielämän valokuvia, kuten At the Old Paris, jotka saavat sinut tuntemaan, kuin olisit juuri siinä hetkessä. Pariisi-julisteissa on myös upeita taideteoksia, kuten Printemps a Paris, joka on ylevä kuva ja jolla on välitön visuaalinen vaikutus missä tahansa tilassa. Kuten jo vihjailtiin, Pariisin sanotaan olevan maailman romanttisin kaupunki, ja näiden Pariisi-julisteiden avulla ei ole kovin vaikea ymmärtää, miksi.

Eiffel-torni

Pariisista ei voi puhua puhumatta sen kuuluisimmasta maamerkistä. Upeista maalauksista vintage-tyylisiin kuviin, Pariisi-julisteissa on paras näkymä Eiffel-tornin tunnusomaisesta tornista. Eiffel-torniin liittyviä motiiveja on lukuisia, joista voit herkutella silmilläsi, ja kaikki vangitsevat hieman erilaisen tunnelman tästä uskomattomasta rakennelmasta. Sen rakensi Gustave Eiffel Pariisin vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten. Tornin rakentaminen alkoi vuonna 1887 ja valmistui vuonna 1889. Kuten monissa Pariisin julisteissa näkyy, tämä 324 metriä korkea ja 41 vuoden ajan maailman korkein ihmisen rakentama rakennelma on toiminut inspiraationa monille valokuvaajille ja taiteilijoille. Esimerkiksi Eiffel Tower Seen From Palais de Chaillot on ihanan dramaattinen teos, joka voi olla ihanteellinen keskipiste asunnossasi tai jopa toimiston kokoushuoneessa. Paris Mon Amour on hieman taiteellisempi ja lämpimämpi Pariisi-juliste, joka voi tuottaa maksimaalisen visuaalisen painoarvon mihin tahansa tilaan.

Pariisin julisteissa on paljon nähtävää

Pariisissa on epäilemättä yksi maailman vaikuttavimmista, kuuluisimmista ja tyylikkäimmistä taivaanrannoista. Pariisi-julisteiden kokoelmamme avulla voit katsella tätä horisonttia ja kävellä Pariisin sateisilla kaduilla joka päivä. Näiden upeiden motiivien avulla pääset mukaan maailman romanttisimman kaupungin intohimoon ja voit nauttia tämän paikan kauneudesta mukavasti omassa kodissasi. Ympäröi itsesi Ranskan pääkaupungin maailmankuululla kauneudella näiden todella upeiden Pariisi-julisteiden muodossa. Näkymä Pariisin yllä on tästä täydellinen esimerkki, kuvitus, joka voi ihastuttaa ja houkutella samanaikaisesti. Eiffel-torni ja Pariisin taivaanranta on toinen majesteettinen esimerkki Pariisi-julisteesta, joka voi antaa huoneellesi aivan uuden ulottuvuuden.
Tuotetiedot